Промоции на книги - Тема 3

• 110 576
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Лу, благодаря!  bouquet Така вече е ясно! Но Блажев определено не е отговорил коректно по-горе. Naughty

# 691
  • Belgium
Да, нещо го е увъртал не е ясно защо. Но все едно, промоция все пак има макар и само онлайн  Laughing

# 692
  • Mostly in my mind
промоция все пак има макар и само онлайн  Laughing
е, не е малко  Mr. Green

# 693
Разбира се!! Но дано ноември всичко да е по старому, да има намаление и в книжарниците, особено за хора, които биха купили само 1-2 книги да плащат доставка.. Отделно смятам, че губят доста от това, че няма и в книжарниците, много хора влизат уж само за 1-2, а излизат с доста повече, друго си е на място..

# 694
  • Belgium
Да кажем, че не е тяхно решение. Има натиск отвън.

# 695
Да, предположих. И преди имаха такъв натиск, добре, че все пак са намерили вратичка и промоция ще има.. Wink Остава да тръпнем за ноември. Simple Smile Макар че аз почти всичко съм купила вече от толкова години, но абсолютно винаги се възползвам отново, защото купувам основно за подаръци (винаги взимам повечко да си имам под ръка - и за деца, и за възрастни), че много поводи и празници все, а аз обичам да подарявам книги. Сега за себе си открих само 2 или 3, които искам, за децата новата на Стивън Хокинг "Джордж и неразбиваемия код", "Скандинавска митология" и "Сол при солта". (и аз ще ги чета де Simple Smile).

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 12:00 от Сиси ♥♥

# 696
Пишете какво поръчвате, да препиша и аз нещо от вас. Уж нищо не искам от "Сиела", ама се изкушавам от промоции. Simple Smile

# 697
Аз ще взема "И дъхът стана въздух", "Кутия с форма на сърце" и може би "Дървото на лъжите", но май ще е по-скоро за дъщеря ми.

# 698
Но дано ноември всичко да е по старому, да има намаление и в книжарниците, особено за хора, които биха купили само 1-2 книги да плащат доставка.. Отделно смятам, че губят доста от това, че няма и в книжарниците, много хора влизат уж само за 1-2, а излизат с доста повече, друго си е на място..
Миналата промоция при мен така се случи. Досега само онлайн бях поръчвала, но този път реших, че за 1 книга не си струва да плащам доставка. Отидох до книжарницата им и си излязох с 3 книги.

# 699
А да сте чули нещо за Колибри?

# 700
  • London, UK
Аз рових, рових и стигнах до извода, че ще взема следните от "Сиела". Исках и още две, но са изчерпани:
Мемоарите на Зевс + Яж, спортувай и обичай

# 701
  • Mostly in my mind
Значи Лу е нашият вътр.човек. Mr. Green
И аз ще взема "Музата". От Дежа бук "Аристотел и Данте откриват вселената"

Доставката не е много. Около 3 лв е. А над 30 май е безплатна или ще става тепърва. Нещо такова четох.

# 702
Май и озон ще правят панаир на онлайн. Току що попаднах на това:
Здравейте, четящи! Идвам да кажа, че ozone.bg и тази година ще организират онлайн панаир на книгата - за да не се чудите. Обаче не могат да ми кажат какви ще са промоциите, а за датите предполагам, че ще са същите като тези на "истинския" - 23-29 май. Можем заедно да предположим в коментарите какви ще са промоциите посредством консултация с миналогодишните такива...или ако някой има информация от издателствата... *кхъм* 😂
П.п. - Преди да ме нападне някой, пиша това за хората, които не са от София, нямат възможност да отидат на панаира, не обичат да се бутат и/или просто предпочитат да пазаруват онлайн. Simple Smile

# 703
  • London, UK
LeMonde, полезна информация, благодаря. Има някои книги, които другаде ги няма, ще си ги набавя от там.

# 704
Да кажем, че не е тяхно решение. Има натиск отвън.

Хмм...стана ми любопитно... Заради Панаира ли, който е по същото време?
Аз се отказвам да поръчвам. За две заглавия не ми се плаща доставка  Tired

Общи условия

Активация на акаунт