Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 942
  • 817
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Според мен и с двамата няма да сбъркаш. Аз съм при друг лекар, но с бременността си се срещнах с всички по няколко пъти и за двамата имам много добро мнение- професионалисти и хора. Ето и темата за МД, където може да прочетеш доста за всеки лекар, а и да комуникираш с жени посещаващи МД http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=872339.390

# 106
благодаря ти сърдечно за съвета и за препоръката Simple Smile

# 107
Здраейте , бихте ли ми казали какво мислите за др Заимов ..добър гиниколог ли е ? понеже искам да направя маниполация с вакуум и искам мнение , защото цената която ми казаха ми се стори доста евтино и нз дали не е начерно и се притеснявам дали няма да ме обърка нещо? Sad newsm78

# 108
Не ходете при Антонина Радева единственото което цели е да ви вземе парите.

# 109
Не ходете при Антонина Радева единственото което цели е да ви вземе парите.

както и др Барбаянев

# 110
Здравейте, бих искала да споделя радостта си за двете чертички,  newsm76 EFP най-накрая, и сега се чудя след като отида при личната за направление къде да отида, при кой лекар?  Thinking От скоро живея във Варна и няма кой да попитам, за това се обръщам към вас мили дами, - моля да ми препоръчате добър лекар, работещ със здравна каса, който да няма проблем да ми дава болнични защото там където работя има много химикали и препарати, но трябва да приема и след 17,30 - 18,00 тъй като ще отида след работа, защото не мога да се освободя докато не ми се установи от лекар бременността, за да съм сигурна и да споделя пред шефа си! Благодаря ви предварително  newsm10 newsm03

# 111
  • Varna
Мога да ти предложа моята гинеколожка, няма проблем с болнични и следи бремеността и работи във вторник и четвъртък следобеда със здравна каса, но е в Аксаково. Ако решиш нещо ще ти дам координати.

# 112
Мога да ти предложа моята гинеколожка, няма проблем с болнични и следи бремеността и работи във вторник и четвъртък следобеда със здравна каса, но е в Аксаково. Ако решиш нещо ще ти дам координати.

Благодаря, но в Аксаково ми е далече, в рамките на града ми е удобно  Wink Доста добри отзиви чета за д-р Иван Танев, и също че преглежда до 19ч., някой ходи ли при него и какви са ви впечатленията?

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 00:21 от Muki.Toreto

# 113

Благодаря, но в Аксаково ми е далече, в рамките на града ми е удобно  Wink Доста добри отзиви чета за д-р Иван Танев, и също че преглежда до 19ч., някой ходи ли при него и какви са ви впечатленията?

Доктор Танев не преглежда по ЗК  Peace

# 114
  • Варна
Дами, имам малко странен въпрос.
Искам да си пусна изследвания в една лаборатория за ЧПВ в София, но за това  някой гинеколог тук във Варна трябва да ми вземе секрет от шийката и да ми го даде в транспортна среда.... и да не задава много въпроси за какво ми е къде ще го пращам  Laughing Laughing Аз разбира се ще обясня накратко де...
Искам добър специалист, за да може да вземе качествен материал, без значение за здравна каса/частно .

Моята гинеколожка е извън Варна.
Питам защото не съм сигурна , че всеки гинеколог има от онези шишенца за транспортна среда.

# 115
  • Варна
В Майчин дом са ми вземали проба в такава опаковка, но е хубаво да ги уведомиш предварително.
Кой специалист ще ми препоръчате за 3Д / 4D освен Давидков.

# 116
  • Варна
В клиника Темелков има двама, на които можеш да се довериш - доц. Балев и д-р Цонев. Аз лично съм ходила при Цонев и съм много доволна, а и записването на час става много лесно - не чакаш отрано в конкретен ден от месеца, както е при Балев. Освен това и цената е нормална (60лв)

# 117
Дами, имам малко странен въпрос.
Искам да си пусна изследвания в една лаборатория за ЧПВ в София, но за това  някой гинеколог тук във Варна трябва да ми вземе секрет от шийката и да ми го даде в транспортна среда.... и да не задава много въпроси за какво ми е къде ще го пращам  Laughing Laughing Аз разбира се ще обясня накратко де...
Искам добър специалист, за да може да вземе качествен материал, без значение за здравна каса/частно .

Моята гинеколожка е извън Варна.
Питам защото не съм сигурна , че всеки гинеколог има от онези шишенца за транспортна среда.

Добър специалист е Явор Корновски  Peace, обади се и питай в кабинета дали ще ти вземат  Peace

# 118
  • Варна
В Майчин дом са ми вземали проба в такава опаковка, но е хубаво да ги уведомиш предварително.
Кой специалист ще ми препоръчате за 3Д / 4D освен Давидков.

Давидков и Балев аз лично не бих ги препоръчала.
4Д правих в МД при д-р Георгиев. Бях на ЖК при д-р Георгиева и той прави нейните 4Д-та. Доста доволна останах. Огледа и ми показа и обясни всичко с най-малката подробност. За този преглед е нужно и бебето да бъде в определено поза, за да се види всичко, което трябва и стоя и чака човека.

# 119
  • Варна
   Здравейте,

при д-р Цонев ходих на уж фетална морфология. Останах крайно разочарована. Ровеше си във фейсбук, докато бях още в кабинета, почти нищо не каза за плода, само си оглеждаше и толкова. Прегледа не траеше повече от 10 мин.
При въпросния д-р Боян Георгиев бях решила първоначално да си следя бременността, но също останах крайно разочарована. Не защото съм претенциозна, а защото докара мен и моето семейство до прединфарктно състояние заради незнанието си. В 11 седмица видя на екографа омфалоцеле (незатворена коремна стена на фетуса). Извика и жена си и тя да погледне. Тя се съгласи с неговото компетентно мнение. Веднага отидохме на 3Д ехографа и там да ме види, потвърди предположението си, след което пак се върнахме в кабинета му, пак ме гледа и беше категоричен, че бременността трябва да се прекъсне. Бременност, чакана 7 години и т.н., няма да се впускам в подробности. В крайна сметка естествено се обърнах към специалист от София за който се чака с месеци за преглед и за който преглед се вредих чрез поснати , но представете си в това състояние и с тази диагноза как дочаках 2 седмици до този преглед. На него се установи (в 13 седмица), че коремната стена се е затворила и това, което Георгиев е видял е абсолютно нормално докато не завърши ембриогенезата, но какво знаят миличките те. Язък, че намеси и жена си и тя показа колко е компетентна по въпроса. Та мнението ми за него е ясно. Съжалявам за отклонението, но се оказва, че във град като Варна, няма на кого да се довериш.
Мисля си за д-р Яков, но не искам да пълня джобовете на Майчин дом. Достатъчно им отделих от времето и финансите си.

Общи условия

Активация на акаунт