Акушер-гинеколози Варна - 8

• 166 154
  • 817
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
От всички има доволни и недоволни. Аз точно не исках светило принципно при избора си, заради мненията както за д-р Яков така и за другите, които се спрягат за такива.
Чест за д-р Яков, че още преди много години спаси свекърва ми, но и не чест за това, че съвсем на скоро имахме голяма и то двойна трагедия, която можеше да предотврати.

Не съм адвокат на никого, но щом ембриона е имал развитие за тези две седмици е нормално нещата да се променят и проблемите да се решат и от самосебе си. Има лекари, които се презастраховат и не поемат излишни рискове за тях, но има и такива, които рискуват и чакат.
Въпрос на принципи и то споделени с пациента за това има и различни лекари и всеки пациент си избира такъв, на когото да се довери и който отговаря на критериите му.

Благодарение точно на д-р Георгиев и жена му и недоверието им в съветите на колегите им спасиха едното от близначетата на моя позната, защото не рискуваха да чакат дали ще оживее, за да го доизноси и го извадиха и то се оказа на косъм. Било е на часове живот. Е, детенцето Слава Богу е живо и здраво и радва майка си и баща си.

За това тая препоръка както са казали хората за АГ, зъболекра и фризъор не се дава.

Опитваш и решаваш кой е твоя човек.

д-р Балев примерно почти цяла Варна го боготвори, но аз не както и мои две познати, които имат деца с проблеми заради неговото недовглеждане или некомпетенция....

Варна и София да се сравняват е неуместно.  Тук имаме една частна АГ, а в София колко са....

Всичко тръгва от София и по веригата.

Не знам дали сте наясно, но в провинцията и то не в малките забутани градчета все още практикуват секцио само с пълна упойка и нямат анестезиолози за спинална, а да не говорим, че май и във Варна това е практика в някоя от държавните болници. За сравнение в САЩ преди 25 години хората правеха спинална упойка и даже не питаха за пълна.

Ето тук вече ако правим сравнение не е добре.

Абсолютно уважавам всяко мнение и за това е форум, за да споделяме и помагаме, ако можем и е хубаво да има аргументация защо сме доволни или недоволни. Това би било в голям плюс на търсещите мнение да придобият представа за метода на работа, обаче избора нека си е лично ваш и не приемайте нищо за чиста монета кой става и кой не. Това е личен избор, който касае само и единствено вас и последствията са за вас.

Сигурна съм, че колкото лекари се споменат ще има много "за" и много "против". Дано поне има някаква ползва от това.

Успех с избора на АГ и дано за авторката е правилен, а и не само за нея, и да има една лека бременност и здраво бебе на финала!

# 121
Здравейте,
бих искала да попитам, дали някой знае приемните часове на д-р Ангелина Симеонова, освен тези в клиника "Нова"? И дали някой е чувал нещо за д-р Елица Желева?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 122
Здравейте, препоръчайте ми гинеколог за паднала матка и евентуално операция. Има ли щадящи методи, които някой практикува във варна.
Много се хвали д-р Явор Корновски, той самия прави ли операции и къде?

# 123
  • Варна
Здравейте, препоръчайте ми гинеколог за паднала матка и евентуално операция. Има ли щадящи методи, които някой практикува във варна.
Много се хвали д-р Явор Корновски, той самия правили операции и къде?

Корновски прави операции в Окръжна болница.

# 124
Здравейте, бих искала да попитам за доктор Надежда Тодорова от МЦ Св. Анна някой ходи ли на консултации при нея, как се отнася с псциентките си, добър гинеколог ли е за проследяване на бременност? А и с добра апаратура ли разполага кабинета и? Искам да попитам и тук защото хем ми я препоръчаха, хем друга позната нямаше особено добро мнение и за това ще съм благодарна ако някой може да ми каже нещо повече! Благодаря ви!

# 125
И аз мисля, че специалистите са в София.

# 126
Здравейте,
искам да направя контролни микробиологични изследвания , можете ли да ми препоръчате гинеколог във Варна който става за това, направо се разочаровах от прочетеното във форума за "специалистите". Надявам се да споделите някое име, което се отнася компетентно.

# 127
  • Варна
Виж назад в тази тема, кои сме обсъждали. С две думи всяка е доволна от някого и е споделила от кого.

# 128
Здравейте,
искам да направя контролни микробиологични изследвания , можете ли да ми препоръчате гинеколог във Варна който става за това, направо се разочаровах от прочетеното във форума за "специалистите". Надявам се да споделите някое име, което се отнася компетентно.

Можеш да отидеш при някой, който да ти ги вземе и да си ги пуснеш сама в някоя лаборатория  Peace

# 129
Пропуснах да уточня, след проведено лечение на бактериална вагиноза искам да направя контролно изследване, но с друг лекар, тъй като не съм доволна от първия. Затова искам да отида не просто при някой, а някой който се отнася сериозно. Относно лаболаторията, за мен в важно да не е коя да е, защото в Лаборекспрес съм пускала други посявки и съм засичала неверни резултати. Знам, че някои лекари сами се ораганизират със съвместна работа с лаболатория, други карат пациентите сами да ги носят в такава, за мен няма значение кой вариант.Затова и попитах за лекар, от който сте доволни в тази насока.

# 130
  • Варна
Аз лично имам доверие само на Статуслаб, а и лекаря ми в МД, както всички там, работят с нея, т.к. избраната им и поместена в болницата им лаборатория е именно тази.
С други лаборатории и аз съм имала проблеми и вече метода проба-грешка не ме устройва, защото си и изпатих много солено от друга лаборатория преди години.

# 131
Eli70o0 тогава ме разбираш за какво говоря Simple Smile.Микробиология в МД нямат, имат само клинична, микробиологиите ги носят в главния офис на Статус до Стоматологията(само отбелязвам). А би ли споделила кой лекар посещаваш в Майчин дом.

# 132
  • Варна
, микробиологиите ги носят в главния офис на Статус до Стоматологията(само отбелязвам).

микробиологията я  носят  в сити лаб а не в статус Peace Миналият месец правих  и попитах лаборантката къде я носят

# 133
Благодаря за корекцията!

# 134
  • Варна
Скрит текст:
Ох, разбирам те за жалост, но вече си казвам всяко зло за добро и това е. Последното, което някой заслужава е да си пати заради хорска немърливост или некомпетевтност, но... живот. Ако не беше станало така сега нямаше да имам сина ми, т.ч..... търсиш правилните хора и се надяваш да си ги намерил.
Аз ходя при д-р Евгения Георгиева.
За някои изследвания може и да ползват друга лаборатория, но има такива, които няма как всички да правят. Споделих, че като цяло съм доволно и имам доверие само на Статус от тав се доверявам и на избора им на кого друг да имат доверие, когато работата не се извършва от тях.

Общи условия

Активация на акаунт