Чест за д-р Яков, че още преди много години спаси свекърва ми, но и не чест за това, че съвсем на скоро имахме голяма и то двойна трагедия, която можеше да предотврати.
Не съм адвокат на никого, но щом ембриона е имал развитие за тези две седмици е нормално нещата да се променят и проблемите да се решат и от самосебе си. Има лекари, които се презастраховат и не поемат излишни рискове за тях, но има и такива, които рискуват и чакат.
Въпрос на принципи и то споделени с пациента за това има и различни лекари и всеки пациент си избира такъв, на когото да се довери и който отговаря на критериите му.
Благодарение точно на д-р Георгиев и жена му и недоверието им в съветите на колегите им спасиха едното от близначетата на моя позната, защото не рискуваха да чакат дали ще оживее, за да го доизноси и го извадиха и то се оказа на косъм. Било е на часове живот. Е, детенцето Слава Богу е живо и здраво и радва майка си и баща си.
За това тая препоръка както са казали хората за АГ, зъболекра и фризъор не се дава.
Опитваш и решаваш кой е твоя човек.
д-р Балев примерно почти цяла Варна го боготвори, но аз не както и мои две познати, които имат деца с проблеми заради неговото недовглеждане или некомпетенция....
Варна и София да се сравняват е неуместно. Тук имаме една частна АГ, а в София колко са....
Всичко тръгва от София и по веригата.
Не знам дали сте наясно, но в провинцията и то не в малките забутани градчета все още практикуват секцио само с пълна упойка и нямат анестезиолози за спинална, а да не говорим, че май и във Варна това е практика в някоя от държавните болници. За сравнение в САЩ преди 25 години хората правеха спинална упойка и даже не питаха за пълна.
Ето тук вече ако правим сравнение не е добре.
Абсолютно уважавам всяко мнение и за това е форум, за да споделяме и помагаме, ако можем и е хубаво да има аргументация защо сме доволни или недоволни. Това би било в голям плюс на търсещите мнение да придобият представа за метода на работа, обаче избора нека си е лично ваш и не приемайте нищо за чиста монета кой става и кой не. Това е личен избор, който касае само и единствено вас и последствията са за вас.
Сигурна съм, че колкото лекари се споменат ще има много "за" и много "против". Дано поне има някаква ползва от това.
Успех с избора на АГ и дано за авторката е правилен, а и не само за нея, и да има една лека бременност и здраво бебе на финала!