Акушер-гинеколози Варна - 8

• 166 170
  • 817
  •   1
Отговори
# 150
  • Вестерос
Искам да благодаря за препоръките за Крумовски  bouquet

# 151
  • Варна
Бих искала да попитам за препоръка на АГ специалист, който да ми обърне внимание относно изследване на хормонални показатели във връзка с кожни проблеми или по-точно непреставащо излизане на пъпки. Досега при запитване за този ми проблем са ми изписвали противозачатъчни, но от година ги спрях окончателно и всичко се върна. Опитвам се с хранителен режим да ги контролирам, но уви...

# 152
  • Варна
Здравейте момичета да ви попитам някой знае ли случайно в кои дни Д-р Крумовски приема в МЦ Санита (не мога да се свържа с регистратура явно им е повреден телефона) благодаря Simple Smile

# 153
  • Вестерос
Да, всички без вторник Simple SmileПонеделник, сряда и петък е до 1 часа, а четвъртък е от 1 до 6

регистратурата са два телефона 571818, 571820

# 154
  • Варна
И аз благодаря за препоръките за Д-р Крумовски! Прегледа ме човека и ми каза всичко, водите са си ми много добре, бебчо е добре 2503кг. Единствено плацентата е започнала леко да се калцирва но това било нормално за седмицата в която съм 35+1г.с.
Супер е Доктора препоръчвам го Simple Smile  Hug

# 155
Момичета ходих до онкото но не можах и да вляза дори вътре , сега се запътих към Майчин дом при Максим Яков , ако някой има актуална информация за него, моля пишете ми, особено ако някой е правил хистероскопия на полип на шийката на матката, това е моя проблем ! Моля пишете ми ако ще и на лично, много се тревожа от няколко дена и не спя  ......................................

# 156
  • Варна
Момичета ходих до онкото но не можах и да вляза дори вътре , сега се запътих към Майчин дом при Максим Яков , ако някой има актуална информация за него, моля пишете ми, особено ако някой е правил хистероскопия на полип на шийката на матката, това е моя проблем ! Моля пишете ми ако ще и на лично, много се тревожа от няколко дена и не спя  ......................................
Здравей, запътила си се на правилното място, според мен. Аз преди да забременея си правих хистеро при Яков за полип, всичко мина перфектно, не се притеснявай, често срещана диагноза е, но манипулацията не е страшна, ще изчакаш после 10 дена да ти излезе хистологията, която сигурна съм, ще е ок.  bouquet

# 157
Дай Боже да си права, обнадежди ме ! В тотален ад попаднах, иначе цитонамаската ми излиза 2-ра група, но проблема си стои и страха се увеличава ...

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 13:08 от sladka^kato^shokoladka

# 158
Здравейте, искам да изкажа впечатленията си от Д-р Христина Христова от МЦ "Санита" в Младост. Бях при нея на ЖК през тази година. На пръв поглед е приятна и усмихната, но определено не останах доволна от цялостното й поведение като АГ. При записването при нея на ЖК така да се каже "препоръчва" да си заплатиш пакета й от услуги на стойност 300 лв (с опция разсрочено плащане), който така й не разбрах до последно какво толкова включваше. Знам само, че 40 лв бяха за ранния скрининг, който тя лично прави, а останалите 260 лв за ехографи и друго нищо. Общо взето много пари на вятъра. Но за първа бременност не бях много запозната и така да се каже се подведох. Втори път не бих ги дала. Пред кабинета не се чака само ако си първа за деня, във всички останали случаи се чака от 30 мин нагоре. Има вагинален ефограх на който преглежда до 3-4 месец. Прегледите са сравнително обстойни, НО сякаш ги прави само за себе си. Никога не обяснява, нищо не споделя......а една бременна определено иска повече внимание и разяснения, за да е спокойна, особено ако е първа бременност. За всяко нещо трябва да я питаш и да се надяваш да ти отговори с повече от 2-3 думи. Единствено бих похвалила сестрата, която ми даваше много подробни разяснение по различни въпроси и се интересуваше много повече за състоянието ми от самата Д-р Христова. Хапчетата, които изписва винаги са внос и са едни от най-скъпите на пазара, това също е добре да го имате в предвид. Незнам дали са най-добрите за нея или просто работи с конкретни представители, от които получава изгода, но определено дадох доста пари за лекарства през целият период. Надявам се да съм била полезна за някои от вас.

# 159
  • Варна
Здравейте, искам да изкажа впечатленията си от Д-р Христина Христова от МЦ "Санита" в Младост. Бях при нея на ЖК през тази година. На пръв поглед е приятна и усмихната, но определено не останах доволна от цялостното й поведение като АГ. При записването при нея на ЖК така да се каже "препоръчва" да си заплатиш пакета й от услуги на стойност 300 лв (с опция разсрочено плащане), който така й не разбрах до последно какво толкова включваше. Знам само, че 40 лв бяха за ранния скрининг, който тя лично прави, а останалите 260 лв за ехографи и друго нищо. Общо взето много пари на вятъра. Но за първа бременност не бях много запозната и така да се каже се подведох. Втори път не бих ги дала. Пред кабинета не се чака само ако си първа за деня, във всички останали случаи се чака от 30 мин нагоре. Има вагинален ефограх на който преглежда до 3-4 месец. Прегледите са сравнително обстойни, НО сякаш ги прави само за себе си. Никога не обяснява, нищо не споделя......а една бременна определено иска повече внимание и разяснения, за да е спокойна, особено ако е първа бременност. За всяко нещо трябва да я питаш и да се надяваш да ти отговори с повече от 2-3 думи. Единствено бих похвалила сестрата, която ми даваше много подробни разяснение по различни въпроси и се интересуваше много повече за състоянието ми от самата Д-р Христова. Хапчетата, които изписва винаги са внос и са едни от най-скъпите на пазара, това също е добре да го имате в предвид. Незнам дали са най-добрите за нея или просто работи с конкретни представители, от които получава изгода, но определено дадох доста пари за лекарства през целият период. Надявам се да съм била полезна за някои от вас.

Платен пакет за проследяване на бременност...??? Тея хора са се самозабравили! В днешно време  наистина е трудно човек да си намери лекар, защото всички са станали търговци - без капка срам се пазарят със здравето ни.

# 160
  • Варна
Не е точно така. Тези пакети не са задължителни. В тях е включено каквото масаво бременните искат. Като платиш пакетна цена някой има ангажимент да следи кога и какво изследване/преглед трябва да се направят. Вариянта сама да следиш и ходиш рак е вариянт, но отново се плаща. Ако някой го устройват полагащите се по ЗК 3 ефографии за цялата бременност + изследвания кръв и урина няма никакъв проблем да не заплаща нищо и да не прави нищо допълнително. Аз също плащах за ЖК и изобщо не съжалявам. Бях даже на платена без да ползвам облукчение по ЗК, защото тя ме устройваше като пледлагане и се препокриваше с исканията ми.
Всеки има право на избор. Вярно, че здравеопазването ни е такова, че все плащаме за нищо и аз да си призная, ако можеш нямаше да плащам ЗО, но поне за ЖК наистина може нищо да не се плаща.

# 161
  • Варна
 Здравейте, да попитам тъй като не съм от Варна, за мнения относно ген. в Света Марина newsm78 newsm78

# 162
За Света Марина не са силни в гинекологията, ако е контролен преглед аз съм доволна от Салас, а хирург за мен е Максим Яков, в издирването на хирурзи срещнах и дриги добри Славчев в АГ-то, Филев и Младенов в онкото, но моя избор бе Яков !

# 163
Здравейте, да попитам тъй като не съм от Варна, за мнения относно ген. в Света Марина newsm78 newsm78

За мен за гинекологичен проблем най-добър е Корновски, от Окръжна търси Славчев, но покрай бременните е доста зает . Но за терапията нямам никакво мнение за доктор  Peace

# 164
  • Варна
Здравейте,

Предстои ми избор на АГ за ЖК. Попринцип имам няколко прегледа при д-р Кузманова (СитиКлиник), но се колебая и търся отзиви. Никъде не видях такива за нея освен един, който няма общо със следене на бременност. Та, ще се радвам да чуя мнение от мамита.

Също и ми препоръчаха и Евгения Георгиева и Елена Димитрова (и двете били в Окръжна болница). И за двете изчетох изключително противоречиви мнения, та в момента съм по-скоро разпеторена Grinning

Първа бременност ми е и се лутам малко, затова ще се радвам на мненията ви  Hug

Благодаря предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт