Акушер-гинеколози Варна - 8

• 166 186
  • 817
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Има две АГ-та във Варна с името Евгения Георгиева. Тази в ОБ, която има кабинет и на Чаталджа-НЕ! Нищо хубаво не чух за нея, когато търсих мнения и попадах и на такива за нея заради имената. При другата Евгения Георгиева съм аз, която е в МД и мога само хубави неща да кажа за нея. Страхотен лекар и човек е за мен. Благодарение на нея имам 2 годишен малък мъж чисто физически, а и психически ми помогна да мина през всичко и да стигна до заветната цел. Имала съм и преди това манипулации при нея като всичко е било на ниво и свършено прекрасно. От хората, които си вършат работата и държат в течение и пациентите си, а не да не им се обелва и 1 дума и да излезеш от кабинета с повече въпроси отколкото си влязъл. Колко съм и звъняла и в извънработно време и за какво ли не съм ходила само ние си знаем. Не е от лекарите, които поемат излишни рискове, а е с точна, адекватна и навременна реакция, което за мен е много важно! Това, че за много лекари неродено бебе не е още бебе за нас не е така и аз не го приемам. С тази логика от светило в АГ средите в семейстово ни имаше трягедия скоро с близначета в 9ти месец...
 Да е жива и здрава цял живот ще съм и благодарна за всичко!

# 166
  • Вестерос
Аз искам да споделя, че моя позната си прави манипулация при Георгиева в МД за премахване на спрял развитието си плод. Е стигна се да ходи след 24 часа спешно в АГ-то , поради не добре свършена работа и наново й правиха манипулацията. Не гарантирам дали е същата Георгиева, споделям какво аз знам от позната  Peace

Ако не е нахално може ли да споделиш кое е светилото  Confused Може и на лични, ако не искаш няма проблем. Милите родители  Cry

# 167
  • Варна
Има две АГ-та във Варна с името Евгения Георгиева. Тази в ОБ, която има кабинет и на Чаталджа-НЕ! Нищо хубаво не чух за нея, когато търсих мнения и попадах и на такива за нея заради имената.

Точно за тази в ОБ ми говориха. И аз изчетох доста негативни мнения за нея, та най-вероятно ще я пропусна.

Ако не е нахално може ли да споделиш кое е светилото  Confused

И на мен ми стана интересно, кое е светилото. Попринцип гледам да стоя далеч от светилата като цяло, защото имат прекалено много пациенти и лично по мое мнение, един такъв лекар не е много ефективен в работата си. Но си е мое мнение де Simple Smile

# 168
  • Варна
Да, важно е да се споделят, както позитивите, така и негативите. В различни области на медицината, светилата във Варна напоследък все повече грешки допускат. Трябва да се появяват и нови добри специалисти. Моля, момичета, споделяйте имената.

# 169
Мен по ЗК ме следи доктор Мирчева от АГ и съм супер доволна на фона на всички варненски лекари   Peace Ходя на частно при Танев и ще раждам при него живот и здраве  Sunglasses

# 170
  • Варна

Ако не е нахално може ли да споделиш кое е светилото  Confused Може и на лични, ако не искаш няма проблем. Милите родители  Cry
д-р Яков  в Майчин дом имаше такъв случай тази година

# 171
  • Варна
Цитат
Попринцип гледам да стоя далеч от светилата като цяло, защото имат прекалено много пациенти и лично по мое мнение, един такъв лекар не е много ефективен в работата си. Но си е мое мнение де
Не е само твое. Аз съм на същото мнение
И изпатила приятелка от така прехваления д-р Балев имам и т.н.....

Tiffany Aching, същата манипулация съм правила и аз при нея и то в последния възможен ден за манипулация преди вече нещата да се наричат с други имена и за жалост процедурата да е друга.
Със сигурност няма лекар, от който да не се намери човек, който да се оплаче.
Скрит текст:
Аз лично от почти целия екип на МД съм доволна като съм имала голям досег с повечето, но за да си доволен освен чисто професионално свършена работа е двустранна работа поне за мен. В МД аз лично се чувствам като у дома си и даже и с регистратура се разбирам, от която почти всички се оплакват, но това не го е направил друг, а аз. Тук не става въпрос за връзки, които можеш да използвам, но не изпитвам нужда нещата да се случват по този начин или други методи, а още по-малко за плащане под масата, което искрено ме отвръщава, но за жалост е почти навсякъде.

# 172
Мен по ЗК ме следи доктор Мирчева от АГ и съм супер доволна на фона на всички варненски лекари   Peace Ходя на частно при Танев и ще раждам при него живот и здраве  Sunglasses

Д-р Мирчева води ли ЖК по здравна каса? Бях чула, че вече не го прави. Къде преглежда? Дава ли болнични  без проблем?

# 173
  • Варна
С две ръце за д-р Валентин Германов от аг Варна!

# 174
Мен по ЗК ме следи доктор Мирчева от АГ и съм супер доволна на фона на всички варненски лекари   Peace Ходя на частно при Танев и ще раждам при него живот и здраве  Sunglasses

Д-р Мирчева води ли ЖК по здравна каса? Бях чула, че вече не го прави. Къде преглежда? Дава ли болнични  без проблем?

Д-р Мирчева води ЖК по ЗК, но има много пациентки и е добре да се говори предварително с нея, дали приема нови. Преглежда в ниското тяло до АГ всеки четвъртък  Peace
За болничния не мога да кажа нищо, тъй като аз съм с рискова бременност и беше наложителен при мен  Peace
А и въпроса не би трябвало да се задава по този начин в публичен форум  Wink

# 175
Момичета , моля препоръчайте ми гинеколог , който лекува бяло течение ..При кого ли не отидох и няма ефект..Чудя се за доктор Уалид , но ме спира че е на частно и вече ми писна да хвърлям огромни суми пари и да няма ефект...

# 176
Уалуд не взима скъпо.Аз ходех при него докато бях бременна заради ехографа му,че е хубав,пък ми взимаше 20лв

# 177
Прегледа му е  30 лв. , отделно изследванията сигурно толкова още.Аз ще ги дам , само да ме излекува  Sad

# 178
  • г.Каварна
Много съм доволна от д-р Крумовски от Санита!

# 179
Може ли да ми препоръчате репродуктивен гинеколог ? Опитваме 10 месец ,без резултат. Ориeнтировъчно ,колко парички да подготвя,едва ли ще си издействам направление? И всъщност каква е процедурата? Изследвания ли ще ми/ни назначат? Може ли моя да ме придружи? Смисъл само в мен ли ще търсят причината? Съжалявам за малоумните въпроси...

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 13:57 от tanya27

Общи условия

Активация на акаунт