Акушер-гинеколози Варна - 8

• 165 881
  • 817
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, бихте ли ми казали за лекар добър при проблеми със забременяване! Благодаря!

# 331
Някой има ли инфо за частния кабинет на д-р П.Свраков : )

# 332
Някой има ли инфо за частния кабинет на д-р П.Свраков : )
Споделете и цени ,моля !  Hug

# 333
  • Варна
И аз имам добри впечатления от младите докторки в Курортна поликлиника - д-р Желева и д-р Исмаил. Освен това ехографът им е много добър, всичко гледах на голям монитор, и някак по-ясно, по-отчетливо, матката се видя ясно, яйчниците също, може би ми пуснаха на 3D  Flutter

karigabi, клиниките по репродуктивни проблеми във Варна са няколко, но за съжаление не мога да препоръчам никого... Известни във Варна са д-р К.Александров и д-р Козовски. Става популярна клиниката "Св.Иван Рилски" в Шумен и в Тутракан. Бих препоръчала КИРМ в Плевен - клиниката на доц.Конова.

# 334
Момичета, бихте ли ми казали за лекар добър при проблеми със забременяване! Благодаря!

Не си давй парите във Варна. Клиника Малинов в София са много добри.

# 335
Да, попитам за добър гинеколог в Окръжна? По - точно става дума за възпален яйчник.

# 336
  • Варна
Да, попитам за добър гинеколог в Окръжна? По - точно става дума за възпален яйчник.
Крумовски - 4то ДКЦ

# 337
Крумовски - 4то ДКЦ

ПетункА, благодаря ти много за отговора. За този ли става въпрос? http://sanita-plus.com/bg/product-view/2/1.html Ти какво си лекувала при него. Също така , ако имаш личен опит от неговата практика да споделиш с две - три изречения. Много ти благодаря!  bouquet

# 338
Момичета, след много четене се спрях на д-р Крумовски относно лечението на възпаление в таза. Разбрах, че работи и в ДКЦ- 4 и в мед. център Санита. Но имам въпрос според Вас коя лаборатория е по - добра - тази на Санита или тази в ДКЦ. За мен освен добър гинеколог наистина е важно да попадна на добра лаборатория. 
Искам да ми изолират правилната бактерия и по антибиограма да изпия правилния антибиотик. Вие имате ли някакви впечатления относно тези лаборатории - в Санита или ДКЦ? А може ли да отида при него на преглед, но да пратим секретите в друга лаборатория, примерно в Статус, защото видях, че има доста положителни мнения за нея?  #Crazy newsm78 Rolling Eyes

# 339
  • Варна
При Крумовски съм лекувала кандидоза,  също така ми беше проследяващ бременността. Повече изследвания съм си ги правила в Санита и не съм имала оплаквания.

# 340
Момичета, след много четене се спрях на д-р Крумовски относно лечението на възпаление в таза. Разбрах, че работи и в ДКЦ- 4 и в мед. център Санита. Но имам въпрос според Вас коя лаборатория е по - добра - тази на Санита или тази в ДКЦ. За мен освен добър гинеколог наистина е важно да попадна на добра лаборатория. 
Искам да ми изолират правилната бактерия и по антибиограма да изпия правилния антибиотик. Вие имате ли някакви впечатления относно тези лаборатории - в Санита или ДКЦ? А може ли да отида при него на преглед, но да пратим секретите в друга лаборатория, примерно в Статус, защото видях, че има доста положителни мнения за нея?  #Crazy newsm78 Rolling Eyes
Как разбра за възпалението? Имаш ли болки? От години ме боли ниско долу, не всеки ден, но и не спира и все уж нищо няма  Cry

# 341
Как разбра за възпалението? Имаш ли болки? От години ме боли ниско долу, не всеки ден, но и не спира и все уж нищо няма  Cry

Да, имам болки и на ехограф се видя увеличен яйчник и тръба и имам обилно бяло течение. Затова се интересувам дали лабораторията в ДКЦ е добра.

# 342

Ами аз си следя Б при него в ДКЦ и всички изследвания са ми правени там, с изключение на БХС, за което ме насочи към Военна болница. Не съм виждала проблеми с изследванията в ДКЦ. Може би в Санита е малко по-добра апаратурата, но...всеки си преценява Simple Smile

# 343
  • Варна
Добро утро, момичета. Предстои ми второ раждане, планово секцио, бях се спряла на д-р Славчев, т.к. той беше и на първото раждане. Но той е много ангажиран и няма свободни часове за преглед, за да се уговоря с него. Някой може ли да ми каже дали д-р Нешев изражда самостоятелно. Преди беше в екипа на Славчев. Може ли да ми дадете координати на Нешев. Благодаря Ви предварително Smile

# 344
Здравейте , моля за съвет, ето и моята история:
Миналата година в края на август пих примулит нор, с цел забавяне на цикъл, на своя глава. След което започнахме опити за бебе, неуспешни до сега. От септември започнах да посещавам д-р Росица Мурад в Олимед. Според нея всичко си ми беше нормално с изключение на обърната матка. От септември започнах да получавам розово зацапване по средата на цикъла, мислех си че е овулация, естествено информирах д-р Мурад и тя се съгласи с мен. Декември месец по време на полов акт получих доста обилно кървене, което беше извън цикъла.. Исках да си запазя час за преглед, но беше по Коледните празници и не можах. По предложение на приятелка отидох при д-р Мирчева в АГ. прегледа беше истинско мъчение, за първи път ми се случи. Прегледа ме с вагинален ехограф , който (извинявам се за израза) вкара и завъртя на обратно в мен, боля доста. Каза , че е защото матката ми е много обърната. Опита да ме прегледа с коремен , но не видя нищо и се наложи да изтърпя, както и да е . Трябваше да ми идва след 3,4 дни, но след прегледа тя каза , че току що ми е минала овулацията и лигавицата ми не отговаря като за цикъл, изписа ми Ясмин за реглулиране  . Дойде ми на очакваната дата и започнах противозачатъчните , пих ги едни месец. Сега съм решила да си проследя целият цикъл , най - вече какво се случва в лутеалната фаза. Но не знам къде да отида. Много моля за мнение да продължавам ли  с д-р Мирчева или?

Общи условия

Активация на акаунт