Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 33

• 78 928
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Аз също не правя това с хавлията. Но пък понеже ме сърбят, понякога под душа ги търкам с по - грубата част от гъбата

# 511
  • в сърцата на децата <3
Снуки, какво стана с ЧХГ? Ако е положителен - клиника с добра техника. Точката ще се вижда! Аз пих Дуфастон и с двете, при това толкова рано, че ако не бях правила ЧХГ сигурно нямаше и да знам. Дано всичко е наред  Hug

ЧХГ -то ми е 50.7, 3 дни преди датата на М. Мисля и утре да пусна още едно ЧХГ, да видя как ще нарастне...
А още ли имаш болки и неразположение? Отиди в частна клиника на преглед, с добра техника и читав лекар! Винаги има шанс да се бориш за точката  Hug

# 512
Имам въпрос.До кога трябва да пия изписаните от гинеколога лекарства,докато не ми ги смени ли?Защото вече по 2ра кутия почнах

# 513
Ивелина, какви са лекарствата?
Ако е утрогестан или нещо за задържане , мисля че поне до 15 г.с.се пият , но гинеколога казва. На следващия преглед го питай

# 514
  • в сърцата на децата <3
Дуфастон и Утрогестан се пият до 12 г.с., но не ги спирай на своя глава! Ако са спазмолгетици може да ги разредиш първоначално и ако нямаш болки и спазми - да ги спреш. При всички положения - ако не ти пречи особено - изчакай и попитай лекаря си. Може и по телефона да звъннеш, но изчакай работен ден  Peace

# 515
На мен моя лекар ми каза да спирам Утрогестана постепенно,не било хубаво от веднъж.

# 516
Аз пия biozin mama,PREGNAGARD i Магнезий

# 517
Аз пия biozin mama,PREGNAGARD i Магнезий

Според мен трябва да ги продължиш докато лекаря не ти каже да ги спреш. Магнезия за контракции ли го взимаш?

# 518
Откакто кърмих, митовете за размера на гърдите и количеството кърма ме забавлява много  Mr. Green Бях размер В преди кърменето, след това - С. Имах кърма за три бебета и сигурно щеше да остава  Joy Но! Всичко е въпрос на правилни насоки, упоритост и много важно - адекватна подкрепа. Една много мила дама от Ла Лече Лига дори посред нощ ми е давала съвети и само и единствено благодарение на нея ми се получиха нещата  Peace

ansy81, може да е грешка в лабораторията. При мен редовно се случва с тази ми бременност. По принцип съм с таласемия и хемоглобина ми е около 90 (в нормално състояние), а няколко пъти ми изкарват желязото 8-10 единици, докато хемоглобина ми си е нормален. Което на практика няма как да стане  Laughing Пиши като разбереш колко ти е хемоглобина, и в никакъв случай не се хвърляй презглава да пиеш желязо. С първата бременност упорито ми го изписваха, аз упорито не го пиех - аг-то ми така и не повярва, че съм с таласемия. Накрая си направих тест (електролитна електрофореза или нещо от тоя род), който струваше 80 лева и тя настръхна като се сети колко желязо би трябвало да съм изпила... Хапвай червено месо и жълтъци - точно сега им е "сезонът"  Hug
Привет, благодаря ти за отговора.  bouquet хемоглобина ми е 109 и ми изписаха да пия фероглобин 2*1. Да го пия ли сега вече взех да се чудя?

# 519
Откакто кърмих, митовете за размера на гърдите и количеството кърма ме забавлява много  Mr. Green Бях размер В преди кърменето, след това - С. Имах кърма за три бебета и сигурно щеше да остава  Joy Но! Всичко е въпрос на правилни насоки, упоритост и много важно - адекватна подкрепа. Една много мила дама от Ла Лече Лига дори посред нощ ми е давала съвети и само и единствено благодарение на нея ми се получиха нещата  Peace

ansy81, може да е грешка в лабораторията. При мен редовно се случва с тази ми бременност. По принцип съм с таласемия и хемоглобина ми е около 90 (в нормално състояние), а няколко пъти ми изкарват желязото 8-10 единици, докато хемоглобина ми си е нормален. Което на практика няма как да стане  Laughing Пиши като разбереш колко ти е хемоглобина, и в никакъв случай не се хвърляй презглава да пиеш желязо. С първата бременност упорито ми го изписваха, аз упорито не го пиех - аг-то ми така и не повярва, че съм с таласемия. Накрая си направих тест (електролитна електрофореза или нещо от тоя род), който струваше 80 лева и тя настръхна като се сети колко желязо би трябвало да съм изпила... Хапвай червено месо и жълтъци - точно сега им е "сезонът"  Hug
Привет, благодаря ти за отговора.  bouquet хемоглобина ми е 109 и ми изписаха да пия фероглобин 2*1. Да го пия ли сега вече взех да се чудя?
При таласемия,предполагам минорната форма,желязо в никакъв случай не се изписва,а напротив дават се препарати за освобождаване на желязото от организма.

# 520
Христос воскресе момичета.Весели празници и много хубави моменти.

# 521
Ако днес съм консумирала малко месо, за което имам съмнения да не е заразено с токсоплазмоза, след колко време мога да си направя изследване и да покаже със сигурност дали имам прясна инфекция?

# 522
Ако днес съм консумирала малко месо, за което имам съмнения да не е заразено с токсоплазмоза, след колко време мога да си направя изследване и да покаже със сигурност дали имам прясна инфекция?

Аз идея нямам, но се зачудих от къде имаш съмнения? В смисъл има нещо по самото месо, от което се разбира ли?

tezoroico Воистина Воскресе! Живи и здрави всички!

# 523
  • в сърцата на децата <3

При таласемия,предполагам минорната форма,желязо в никакъв случай не се изписва,а напротив дават се препарати за освобождаване на желязото от организма.
Да, това ми е ясно.

ansy81, как са ти стойностите на MCV и MCH? По принцип при таласемия има отклонения и при тях. Иначе доста ти е паднал хемоглобина, възможно е да е от желязото. Ако искай пий го 2-3 дена и пак направи ПКК - би трябвало да има повишение и при двата показателя. Ако няма - спираш желязото и отиваш при хематолог  Peace

# 524

Честит празник  Христос Воскресе    значи от 4-ри дена съм с паднала тапа, имам и силни контракции от 2-ва дена но преди 4-ри дена ходих  в спешното .имах само 1 см разкритие и ме отпратиха вкъщи да си стоя. Та сега след 4-ри дена положението е различно. Ацки силни менструални болки , кръста ниско долу стягания на корема че и още пада леко кървава слуз.. чудя се какво да правя. Термина ми е 05.05. . А не ми се ходи пак с фалшиви контракции и само да ми казват всичко за сега е наред и онзи болезнен вагинален преглед..  . & nbsp; та да си изчакам ли термина или разкритието маи вече е повече

Общи условия

Активация на акаунт