Бригада Нов дом

• 134 241
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Така.

Започнах да проверявам през Гугъл актьорският състав на всеки един български филм от 50-те и 60-те години и току в няколко от тях попаднах на името Рене Белогушева. Снощи на няколко пъти Мария Силвестър нарече възрастната актриса Рене.
Обаче за съжаление Гугъл не ми изкарва снимки на тази актриса. Единствено остава да прегледам филмите набързо, за да разпозная евентуално по снимката от 1954 г. жената.

Излизат ми с нейно участие - "С любов и нежност" на Рангел Вълчанов и "Най-добрият човек, когото познавам" на Любомир Шарланджиев.

# 256
Така.

Започнах да проверявам през Гугъл актьорският състав на всеки един български филм от 50-те и 60-те години и току в няколко от тях попаднах на името Рене Белогушева. Снощи на няколко пъти Мария Силвестър нарече възрастната актриса Рене.
Обаче за съжаление Гугъл не ми изкарва снимки на тази актриса. Единствено остава да прегледам филмите набързо, за да разпозная евентуално по снимката от 1954 г. жената.

Излизат ми с нейно участие - "С любов и нежност" на Рангел Вълчанов и "Най-добрият човек, когото познавам" на Любомир Шарланджиев.
Много ти благодаря !
Не видях обаче г-жа Рене в тези филми .

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 11:49 от Markrit

# 257
Пренасям мнението си от друга тема:
Цитат
И аз изгледах на запис няколко епизода от Бригадата. Всичко което правят е с по-евтини мебели и уреди. Така наречената шир-потреба в днешно време. Поне обновяват домовете и даряват радост на хората. Гледала съм такива предавания от Канада и САЩ - ами там е съвсем различно - използват се антики, обновяват се старите мебели и всеки дом си има свой дух. И да попитам - някой знае ли от кой магазин е меката мебел - харесах един бял и един сив диван /двойка/?

# 258
Дам, назад в темата и аз писах, направи ми впечатление, защото много харесвам стари дървени мебели и купувам такива, които оправям и боядисвам. Това е подигравка направо. Затова си затвърждавам мнението, че явно всичко е въпрос на реклама. Каквото спонсорите са дали, това е, а те са гледали да се отърват от най-големите боклуци.
Предаването би трябвало освен показност да има и смисъл на това да възпита вкус към красивото, да научи хората как да пестят при ремонт, как да правят нещата функционално.
Дори тези мебели да не ги искат, могат да ги продават и парите, колкото и да са малко, да се ползват за купуването на новите или да с какво да ги боядисат, обновят, за да паснат на новия интериор и т.н.

Загубих желание да го гледам и вече не го следя.

# 259
  • густо майна Филибето
Вчера гледах редаването за първи път, покъртителна история. Жената е толкова фина и одухотворена... Не разбрах само защо 23 годишния внук не работи, или ако работи как не е купил поне една печка newsm78 А и ламинати има по 8-9лв, не е трудно и сам да го нареди.
То е ясно, че ремонта се прави с минимум средства, затова са използвани най-евтини материали, но това вандалско чупене на мебели е ужасно! Sick
 Наистина биха могли да се продадат, или поне подарят. Особено пък стария гардероб, в пъти е по-качествен от новите, видяхте ли колко усилия им струваше да го счупят.
А кушетката беше просто разкошна Heart Eyes В преправаческата тема чудеса биха направили с тези мебели!

# 260
  • Пловдив
Стогодишният гардероб можеше да стане страхотен, с един хубав лак, с хубави дръжки, вътре можеха да му сложат осветление, модерни механизми, можеше да стане истински разкош. Кушетката от хола също можеше да я направят много хубава. Тези стари врати много ги харесвам, от дърво са, можеше да им махнат боята, да сложат от тези големи хубави брави, гравирано стъкло или нещо друго. Кухнята е ужасна просто, банята, тоалетната също. Коридора изобщо не  искам да го коментирам. Обаче въпреки всичко това на хората им хареса, доволни са и заслужават този момент на щастие и радост, но екипа на предаването са ......... (няма да я пиша тази лоша дума).

# 261
И това за 5 дни?

# 262
  • густо майна Филибето
За пет дни се справиха добре, да не забравяме, че само боя съхне два дни, ако вземат да боядисват.... На мен обаче новите тапети не можаха да ме изкарат от тягостното усещане за вехтост на апартамента.  (не знам забелязахте ли, че в коридора още не бяха "стегнали" и имаха балончета, до последно се е работило) Цветовете бяха подтискащи.
Семейството след мизерията в която живееше, няма как да не хареса вида след ремонта. Друго си е новичко и чистичко.

# 263
За пет дни се справиха добре, да не забравяме, че само боя съхне два дни, ако вземат да боядисват.... На мен обаче новите тапети не можаха да ме изкарат от тягостното усещане за вехтост на апартамента.  (не знам забелязахте ли, че в коридора още не бяха "стегнали" и имаха балончета, до последно се е работило) Цветовете бяха подтискащи.
Семейството след мизерията в която живееше, няма как да не хареса вида след ремонта. Друго си е новичко и чистичко.
Предаването според мен е по скоро със социален елемент , а не толкова колко са добри майсторите ,ремонтират жилищата да станат малко по поносими за живеене .И това е нещо все пак , като се има предвид в какво окаяно състояние са живели до момента.

# 264
Предаването според мен е по скоро със социален елемент , а не толкова колко са добри майсторите ,ремонтират жилищата да станат малко по поносими за живеене .И това е нещо все пак , като се има предвид в какво окаяно състояние са живели до момента.
[/quote]
И аз мисля, че повече се набляга на проблемите на семействата.

# 265
  • До морето
И въпреки това, когато правиш нещо и се тупаш в гърдите, че помагаш, а още повече ако това нещо го показваш по Телевизията и печелиш лудш пари е меко казано тъпо да правиш такива идиотски ремонти. Ако комшията е отишъл да им направи банята безмъзмездно, няма да му придирям за плочките, но тук говорим за баш бая професионалисти. Честно казано тоя Караджов вместо реклама си направи харакири с т'ва предаване - егати и майстора, егати и бригадата!

# 266
И въпреки това, когато правиш нещо и се тупаш в гърдите, че помагаш, а още повече ако това нещо го показваш по Телевизията и печелиш лудш пари е меко казано тъпо да правиш такива идиотски ремонти. Ако комшията е отишъл да им направи банята безмъзмездно, няма да му придирям за плочките, но тук говорим за баш бая професионалисти. Честно казано тоя Караджов вместо реклама си направи харакири с т'ва предаване - егати и майстора, егати и бригадата!
Между другото по една турска тв видях същото предаване.

# 267
Караджов е дизайнер, доколкото схванах. http://www.atelier-karadjov.com/bg/about_us.html
И награди са печелили. Ами аз не бих се възползвала от тях.

# 268
Караджов е дизайнер, доколкото схванах. http://www.atelier-karadjov.com/bg/about_us.html
И награди са печелили. Ами аз не бих се възползвала от тях.
Хаха, сградата, в която в момента живеем е в портфолиото им.  Shocked

# 269
  • Тра-ла-ла
А, бе, Караджов от предаването е някакъв байчо - бригадир. Вие сте побарали сайт на проектанти Laughing

Общи условия

Активация на акаунт