Бригада Нов дом

• 134 239
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Бащата ясно, че не е добре и не може да работи. И все пак, ако взима пенсия, а синът заплата, мизерията не би трябвало да е тотална, както се опитват да ни внушат. Знаем, че хиляди пенсионери живеят по двама старци-с 400 лв. общ семеен доход.  И къщите им пак не изглеждат така. Освен това, майката е в чужбина, откато момчето е било на 12. През всичките тези години се предполага, че и тя е помагала финансово, поне с малко. Сега не знам как се издържа с това лечение, за съжаление Sad
Момчето не знам какво работи, но щом са в Мърчаево, е най-логично за работи в София. Не знам каква ще да е тая заплата, която заедно с пенсията на бащата прави 500 лв...Или може би изплаща кредит, заеми.
Странното е, че всичко в това предаване е доста мъгляво. Четох коментарите в страницата им във Фейсбук, явно много хора пишат с молба за помощ, но на никого не отговарят. Също така и пред медиите упорито се избягва въпросът  за подбора на кандидатите. Никога не е вървяла реклама, с призив желаещите да кандидатстват. Уж се обръщали към  общините, социалните служби. Добре, но как решават, че днес ще отидат в Мърчаево, а утре в Ямбол, да кажем?!
Хубаво би било също след всяка пауза, да се снимат някои от семействата от миналия сезон. Да видим доволни ли са от ремонта, как живеят. Най-интересно ми е да разберя какво се случва, в резултат на нацапания с латекс мухъл и замаскираните с нови лъскави плочки изгнили тръби...

# 721
На мен ми е интересно да видя след време дали поправеното ще е запазено. Някои хора, на които помагат ми изглеждат по навик мърляви и не ми вдъхват увереност, че ще се пази.

# 722
Бащата освен диабет каква друга болест има? Щото е пълно с диабетици, които си работят и функционират нормално. Тоя ми изглежда по-скоро лентяй и по живота.

# 723
По-нагоре казаха и момичетата. Бащата е получил три инсулта, явно тежки, защото говореше, че четири пъти се е учил да говори - веднъж като бебе и три пъти след инсулта.

# 724
  • DE
Леле, цветовете отново са потресаващи  ooooh!

# 725
Мен лепенето плочки върху плочки малко ме втрещи. Да не би да си е нормална практика при ремонти?

# 726
От лилавия цвят получих главоболие.   Crazy

# 727
  • КиТ
Ето за лепенето:
http://www.marisanbg.com/bg/polagane-na-plochi-varhu-stara-oblit … d/99#.WQt20xnsbqA

Последна редакция: чт, 04 май 2017, 21:56 от Pelenė

# 728
  • DE
Тъкмо и ние коментираме плочките върху плочки  ooooh! Само бели правят тия "майстори" не бих ги наела за дома си. Но аз не обичам майстори, ние си правим всичко сами  Flutter
Макар, че от друга гледна точка на тази жена всичко ще и хареса. Тя няма как сама да се справи с такъв ремонт.

# 729
  • София
Това гарсониера ли беше?

# 730
  • Майна Сити
Абе майката къде ще спи? Защо не видях нейното легло? newsm78

# 731
Абе майката къде ще спи? Защо не видях нейното легло? newsm78

И аз това се чудя, не видях легло  Thinking

# 732
Май нямаше легло. Явно ще разтяга дивана всяка вечер newsm78

# 733
  • Тра-ла-ла
Хич не ми хареса, ама хич.  Crossing Arms Холът можеше да го оползотворят по-добре. Майката всеки ден ли разпъва дивана?! Можеше да сложат и един гардероб. А детските легла непосредствено до старата вееща дограма  ooooh!

# 734
И аз се впечатлих от лепене на плочки върху плочки и детските легла до прозореца.Печката без плочки отзад или нещо защитно,всякакви пръски от манджи ще отидат на грозната лилава стена.Беше много старо,но майката не си е давала зор да чисти и поддържа.Не знам и новото колко ще оцелее.

Общи условия

Активация на акаунт