MAC & Sephora - 35 тема

• 111 654
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • гр. София
Здравейте момичета. Може ли някой да обясни как точно стават поръчките и доставките от американската Сефора? Ще ви бъда много благодарна. Simple Smile
Минималната цена за доставка е 6 лири до UK, но ако сумата ти е над 75 лири преди мито и ДДС. Ако сумата ти е по-малка доставката е около 14-16 лири.
За delivery и billing адрес пишеш адреса на GGBG ( това е превозвач намиращ се в UK и доставящ до БГ ). Плаща се с кредитна карта. Още в сайта на търговеца се плаща мито и ДДС. Пратките ги шипват бавничко - за около седмица, но поета ли веднъж от DHL на следващия ден обикновено е в UK. След като си мине всички митници и обработки в UK  ( за 1 ден ) я доставят на GGBG ( може и още същия ден ). Пратките от GGBG тръгват всяка неделя от UK и пристигат в BG в сряда следобяд. Цената за доставка от UK до BG е 1,99 лв за започнат килограм без значение броя на пакетите.  

# 136
Здравейте момичета. Може ли някой да обясни как точно стават поръчките и доставките от американската Сефора? Ще ви бъда много благодарна. Simple Smile
Минималната цена за доставка е 6 лири до UK, но ако сумата ти е над 75 лири преди мито и ДДС. Ако сумата ти е по-малка доставката е около 14-16 лири.
За delivery и billing адрес пишеш адреса на GGBG ( това е превозвач намиращ се в UK и доставящ до БГ ). Плаща се с кредитна карта. Още в сайта на търговеца се плаща мито и ДДС. Пратките ги шипват бавничко - за около седмица, но поета ли веднъж от DHL на следващия ден обикновено е в UK. След като си мине всички митници и обработки в UK  ( за 1 ден ) я доставят на GGBG ( може и още същия ден ). Пратките от GGBG тръгват всяка неделя от UK и пристигат в BG в сряда следобяд. Цената за доставка от UK до BG е 1,99 лв за започнат килограм без значение броя на пакетите.  

Много благодаря! Simple Smile

# 137
Guerlain Meteorites Pearls Carousel

От къде мога да ги закупя онлайн ?  Heart Eyes

# 138
Не можеш, не са пуснати още. Peace

# 139
Днес най-накрая ми дойде настроението да тествам новия Беж фдт на Chanel, вече е около седем часа на лицето ми без пудра или друг продукт - почти никакво лъщене(само малко по мазното ми носле Mr. Green). Текстурата е убийствена, пухкава, много лека, изобщо не "тежи" на лицето. Даже директно с ръце го намазах.
Шокирана съм, че няма лъщене, особено при коментарите на другите момичета. Аз съм със смесена кожа и винаги лъсвам бързо, дори без фдт - просто лицето си става мазньоч. И с born this way имах лъщене, въпреки oil-free формулата и хубавата текстура.

Ще прибера отвореното саше в ейрбегче, за да го пробвам още веднъж в по-топло време и да видя как ще се държи тогава.

Тъпо, че ми харесва, защото стурва 98 лева, пък аз съм си достатъчно доволна от Colorstay на Revlon и не ми се сменя. Сега последно време го нося с пудрата на MAC studio fix и комбинацията се оказва убийствена - основата е бетон дори 12 часа на моята лъщяща кожа.  Party

# 140
babyeyes, тази пудра на МАС покривна ли е и подчертава ли пори?

Момичета, ако има използвали пудрата на Benefit Hello Flawless или пък Cocoa на Too Faced ( то си е фдт, де  Grinning ), моля споделете мнения.  bouquet

# 141

Момичета, ако има използвали пудрата на Benefit Hello Flawless или пък Cocoa на Too Faced ( то си е фдт, де  Grinning ), моля споделете мнения.  bouquet
Покривна е, усещам, че още повече доизравнява тена и го унифицира. Пори не съм забелязала да подчертава.  Peace

# 142
  • в 1001-та нощ
Ооооо, супер Simple Smile дано и на мен да ми допадне Simple Smile
А ти кой цвят взе?

# 143
И аз пробвах новия Беж фдт на Chanel номер 30. За съжаление и на мен ми хареса, защото сега съм в дилема между него и СС крема. Двата продукта са много различни и ефекта от тях е различен и това прави избора ми още по- труден. Та накрая ще се наложи да купувам и двата  Crazy

# 144
И на мен ми хареса Les Beiges фдт-на, носих го два пъти по 6-7 часа и като усещане е прекрасен върху кожата.
Но за жалост покритието е супер минимално. За него човек трябва да си има просто хубава кожа.
Няма как от Colorstay да мина на него  no

# 145
  • Пловдив
Момичета, имате ли вече по-подробни наблюдения за новата база на Диор и матиращата пудра?

# 146
Момичета, имате ли вече по-подробни наблюдения за новата база на Диор и матиращата пудра?

Аз съм много доволна от базата, изравнява тена, матира кожата и SPF-а в нея допълнително ме радва. Харесва ми, че придава кадифен завършек на лицето. От матиращата пудра аз лично нямам наблюдения.

# 147

Покривна е, усещам, че още повече доизравнява тена и го унифицира. Пори не съм забелязала да подчертава.  Peace

Благодаря! Simple Smile

# 148
На мен ми харесва и матиращата пудра на Диор и си мисля да я купя от известно време.

# 149
  • Бургас
Пробвах и мат. пудрата на Диор, но с това малко количество нищо не можеш да разбереш . Имам обаче от еър версията розовата тя матира много добре , дори по- добре от на Кларанс която имам . При нас бяха намалени тези пудри (може и още да са ) радвам се че я взех .
Понеже времето за позатопля уж или поне с такава тенденция е, изкарах да пробвам мостричката на Нарс бронзъра Лагуна и много ми хареса, което не е добре  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт