MAC & Sephora - 35 тема

• 111 694
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
15 процента, мисля.

# 226
  • София
И аз си взех спиралата на ЕЛ за 26лв без да връщам стара спирала.

# 227
  • София
И аз си взех днес от бутика на ЕЛ.
Момичето каза, че има огромен интерес към промоцията.
Талонът е 15% за серии Double wear и Modern muse. При покупка и от двете линии отстъпката е 30%.

# 228
  • София
Хубава ли е въобще тази спирала, дами?Питам защото миналогодишната на Клиник е може би най-кофти спиралата,която някога съм купувала и дори и за 5 лв да ми я предложат не бих се излъгала повече.
Искам също да попитам, тъй като съм в търсене на лилава спирала, каквато имаше в пролетната колекция на Шанел,но аз май изпуснах, та видях че Ив Сен Лоран има лилава спирала - имате ли впечатления от неговите спирали?Благодаря предварително! bouquet

# 229
та видях че Ив Сен Лоран има лилава спирала - имате ли впечатления от неговите спирали?Благодаря предварително! bouquet

Ако питаш за тази, това е една от най-хубавите спирали, които съм имала. Със сигурност ми е сред първите пет фаворита и даже я купих цели два пъти, само че черна. Не знам как е лилавата, но гледам, че имат два нюанса и единият (Violine Tenebreuse) ме заинтригува. Ще отида да я видя на живо.  Simple Smile

# 230
МОМИЧЕТА, КАКЪВ ФДТ ЩЕ МИ ПРЕПОРЪЧАТЕ? ИСКАМ ДА НЕ Е МНОГО ПОКРИВЕН И ДА Е ОЗАРЯВАЩ? А КАТО ЦЕНА ДА Е ДО 50 ЛВ.
Max Factor - MIRACLE MATCH.
Цената му е 23-24 лв.
Хидратира и озарява кожата. Едва ли е много покривен. Мисля, че е нов продукт, т.к. е представен в последното издание на списанието на Бюти Зоната. Доста впечатляващо описание.

Скрит текст:

# 231
  • в 1001-та нощ
Хубава ли е въобще тази спирала, дами?Питам защото миналогодишната на Клиник е може би най-кофти спиралата,която някога съм купувала и дори и за 5 лв да ми я предложат не бих се излъгала повече.
Искам също да попитам, тъй като съм в търсене на лилава спирала, каквато имаше в пролетната колекция на Шанел,но аз май изпуснах, та видях че Ив Сен Лоран има лилава спирала - имате ли впечатления от неговите спирали?Благодаря предварително! bouquet

Всички спирали на ИСЛ, които съм имала - са ми харесвали  Peace

# 232
Аз сега загледах тази.  Heart Eyes

http://eu.feelunique.com/p/Yves-Saint-Laurent-Spring-Look-Luxuri … Lash-Effect-7-5ml

За зелената говоря, не знам защо на линка излиза розовата.

# 233

Всички спирали на ИСЛ, които съм имала - са ми харесвали  Peace
Подкрепям.
Харесвам много и тази на ЕЛ от промоцията.

# 234
  • Пловдив
Аз също взех днес спиралата на ЕЛ. Ползвам я за пръв път и ми хареса. Придава хубав обем,тушът е наситено черен,лесно се сваля,което за мен е голям плюс. Не забелязах са се рони. Май ще си взема още една. Проверих и кода-произведена е края на 2015, така че със срокът на годност няма проблем.

Редактирам се, за да помоля да ми препоръчате някоя от серията на Сефора за тяло. Имам крема от лилавата серия с люляк и ужасно ми харесва, а сега искам да взема за подаръци и от някоя друга серия и да се възползвам от офертата 3 за 2. (не съм от София и не мога да отида да пробвам, ще поръчам на мой познат да ги купи)

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 10:32 от lili_78

# 235
Здравейте, момичета! Бих искала да ви помоля за съвет.Търся си пудра, която да използвам за корекция на грима през деня.Сутрин слагам фдт Lancome Teint Idole Ultra и фиксирам с метеорити.Имам доста чувствителна кожа, склонна към омазняване и поява на пъпки от неправилна козметика.В момента се чудя между:
-Shiseido Translucent Pressed Powder-компактна пудра
-Guerlain Les Voilettes- матираща пудра
-Chanel Poudre Universelle Compacte -компактна пудра
-Estée Lauder Double Matte-компактна пудра
Отново подчертавам, че ми трябва само за корекция и матиране през деня, затова ми се иска да е лека, незабележима и да не води до поява на пъпки.Ще ви бъда безкрайно благодарна за всяко мнение.Хубав ден!

# 236
  • в 1001-та нощ
Компактната на Шанел е точно незабележима Simple Smile Фина и добре изпечена  Peace Аз обаче си я стържа със старата петеоритна четка и нямам идея какво количество пуска на тампон или друга четка  Peace

# 237
  • Пловдив
Компактната на Шанел с мека четка при мен почти не пуска нищо. В началото ми беше идеално с тампона от пудрата, но се скъса много бързо и сега я ползвам с много твърда четка.

# 238
Благодаря ви, момичета!  bouquet

# 239
Аз пък много съжалявам, че се излъгах да взема тази спирала на ЕЛ. Седи ми едно никакво, нито обем, нито дължина кой знае каква.. Сега ще си залежава в нас.

Общи условия

Активация на акаунт