MAC & Sephora - 35 тема

• 111 091
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
К@тя, много благодаря за отговора и снимките Hug
Не ги обичам аз тези невидими продукти Mr. Green Mr. Green Laughing

# 736
  • Варна
 Момичета, до кога е намалението в Сефора и само за картодържатели ли е?

# 737
Да, до 5.06 е.

# 738
  • Варна
 Мерси densi  Hug

# 739
Момичета, правили ли сте поръчки от сефора.ком, от американският сайт на марката, дали доставят до Бг въобще?

# 740
  • София
Да, до 5.06 е.
За съжаление, това разбрах едва на място в магазина вчера. Момичета, съобщавайте ги тези неща!
За мен 20% са за всички. Така съм си го изтълкувала, Не знаех, че е САМО за картодържатели! Crossing Arms
Аз никога не съм имала карта и не ми е предлагана такава, въпреки, че се отбивам често в Сефора и не е като да не им пазарувам
Така или иначе бяха любезни достатъчно, та да ми извадят на мига такава, след като споменах, че нямам карта.
Благодаря им сърдечно за жеста, и за желанието им да не ме разочароват! bouquet bowuu

# 741
  • гр. София
Момичета, правили ли сте поръчки от сефора.ком, от американският сайт на марката, дали доставят до Бг въобще?

Да, правила съм поръчки. Не доставят до България. Поръчва се до превозвач в UK ( аз ползвам GGBG ). За билинг адрес отново ползвам техния адрес.  Още в сайта на търговеца се заплащат мито и ДДС.  Плаща се с кредитна карта. Пейпал не приемат. Пратките пътуват с DHL и се доставят на превозвача без проблем.  Общо взето отнема около седмица и половина-две от поръчката до пристигането ѝ до България.

# 742
  • София
Миналата седмица минах, за да си подновя пудрата и имаше една дама без карта, на която й казаха, че ще направят отстъпка. Включително на някакви чужденци, които също нямаха карта, а и бяха със сметка 40-50 лв Hug
Аз съм си давала картата така и на непозната, която нямаше, колкото да мине през касата с нея  Mr. Green

# 743
  • София
А от френската Сефора някой поръчвал ли е и как? Не съм поръчвала до адрес на превозвач във Франция, дори не зная дали има такива.Предполагам, че не мога от френския сайт да поръчам до английски адрес?

В нашата Сефора има ли новата им серия с аромат на Черешов цвят?Купих си от Франция душ гела и тъй като много ми харесва, искам да си купя и други неща от серията.

# 744
Винаги давам картата си на всички на опашката, които нямат в този момент.
И аз имам душ гела черешов цвят, но не съм го пробвала още, защото имам няколко други отворени на Сефора и Боди шоп.

Новата тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=925088.msg33185477#msg33185477

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 10:54 от densi

# 745
  • гр. София
А от френската Сефора някой поръчвал ли е и как? Не съм поръчвала до адрес на превозвач във Франция, дори не зная дали има такива.Предполагам, че не мога от френския сайт да поръчам до английски адрес?

В нашата Сефора има ли новата им серия с аромат на Черешов цвят?Купих си от Франция душ гела и тъй като много ми харесва, искам да си купя и други неща от серията.

Да, има превозвач, но вече не следя темата. Погледни тук в Мамата кой е актуалният.
Аз съм поръчвала със стария.

# 746
  • София
Миналата седмица минах, за да си подновя пудрата и имаше една дама без карта, на която й казаха, че ще направят отстъпка. Включително на някакви чужденци, които също нямаха карта, а и бяха със сметка 40-50 лв Hug
Аз съм си давала картата така и на непозната, която нямаше, колкото да мине през касата с нея  Mr. Green
Ами питахме и за този вариант с моята приятелка, но обясниха, че няма как да се направи отстъпка без карта. Въпреки, че в Дъглас с подобен сценарий сцена, приключи с покупка с включена отстъпка, все пак. Изчакахме за някоя дама с карта, но в този момент в Сефора, като по знак, все едно бомба беше паднала. ooooh! Само аз и моята приятелка с персонала, дебнещи за дама с карта, която да ползваме.  Joy hahaha
Попитах ги какво е условието за притежанието на тази карта и ми казаха, че е за покупка над 80лв. Тогава ми се наложи да им припомня, че съм пазарувала доста пъти по тази сума и че само първият ми Нейкид, Шоколадовата ми палитра, Туш Екла-та на ИСЛ и свободната пудра на Шанел, която си зареждам от тях е достатъчен повод за издаване на тази карта, което си е чист техен пропуск. Та стана по друг начин сдобиването ми с картата. Сега ще си я делкаме с приятелката ми, която имаше също голяма заслуга за спечелената карта. bowuu

# 747
  • София
Знаете ли къде мога да проверя до кога е годността на метеоритите ми?

Общи условия

Активация на акаунт