Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~87~

• 41 708
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Фили Честит Рожден Рожден ден HugМного здраве,щастие и сбъднати мечти Hug bouquet
Ирка идвам да крада кучо ти Heart Eyes
Прекрасни животинки имате Heart Eyes
С космите е ад....мойте и двамата ръсят по 2пъти на ден чистя хем седят в една стая че другите не си падат по животни Peace

# 586
  • София
Ирка как се казва този красавец
Скрит текст:
Удушвача от бургаско Mr. Green hahaha
smile3532 smile3532 smile3532
много зловещо име

# 587
  • Дубай
Мераба банда  Hug Hug Hug
Ирка много ти е сладко хъсето
котката една пухкава Мали
Космите няма оправия взимала съм такава ръкавица ролка и пак има.
Примирила съм се вече.

# 588
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 589
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Томчо ма  hahaha hahaha hahaha
Том, по точно, прякора му е убиеца на кокошки  Mr. Green

# 590
  • У Диспансера ...♥♥♥
Клари, имаш ли кокошки  hahaha hahaha hahaha hahaha
И да имаш той ще ги оправи де  Mr. Green Давам го направо од, ма. Още ме е яд като я удуши тоя дебелан, и един заек така хвана за врата и му скъси живота  ooooh!

# 591
Ирка нямам кокошки.Имам 3 дяволчета.Двете кротки третият бабаит от класа с прякор лаещото нападащи куче Мики Grinning
Лека нощ че утре ме чака нова порция училище ooooh! Hug

# 592
# 593
  • near Sofia, Bulgaria
Мераба по нощите  Hug
Фили,  Hug със закъснение - честит рожден ден! Много щастие и любов!  bouquet

Да се включа в темата за животинките. Винаги съм била сред кучета и котки, обожавам, но само в къща, най-вече на двора!  Naughty В апартамента съм допускала само тези
Скрит текст:

и то, докато не се роди малката, после ги прехвърлих на майка ми!  Laughing
А у тях животно ли е, е на почит!  Peace Винаги има по няколко такива
Скрит текст:
а в момента има две кучета, едното е каракачанка, другото гонче, но то е с епилепсия, има няколко сериозни припадъка, нещо като микро инсулти и следващ такъв може да е фатален  Sad Обаче  си го гледат от едно топче и е като принц, много чист, не търпи никакви нечистотии в дворчето си  Naughty Нямам техни снимки, ама за тях филм трябва да снимат с всички ритуали при къпане, чистене и хранене...  Stop Mr. Green
Толкова засега, успешна седмица!  Hug

# 594
Гюнайдън, прекрасни  Hug Hug Hug Хубав ден и успешна нова седмица на всички  Peace

Heart Eyes

# 595
Добро утро Hug Hug Hug
Снощи преди да заспа се замислих дали Бану няма да се опълчи на Емир и да каже на Тарък че я заплашва.Тя почва да се влюбва сякаш в него.
Интересен епизод ни чака,но сигурно Емир и Галип ще са в главните роли.Дано освен момента от трейлъра има и други Кени моменти.
Успешна седмица животнолюбите Hug Hug Hug

# 596
  • София
Добро утро момичета  Hug
Честита първа пролет на патерица  Heart Eyes
нека да започнем новата седмица с едно ароматно пролетно кафе

# 597
Ето ме и мен  Mr. Green привееттт ви  Hug Hug Hug
Изгледах най-накрая епизодчето...ммм,супер интрига се заформя  Laughing И аз клоня към това,че Туфо е синчето на онази жена,ама се пита в задачата -нейн роден син ли й е или незнайният Емков брат... Thinking по-скоро нейн си мисля,пък помага на братото да изнудват Емир  Mr. Green
Бануто здраво е захапала плувката вече,да видим само до кога ще играе по свирката на Емир  Rolling Eyes
Пък Асуто...егати тъпачката  ooooh! за какво каза на Емир за Нихан ...тази идея въобще не я схванах...
Пък Зезето...малиии, ще им разкатае фамилията и в буквален и преносен смисъл. Подценяват я,може да е проста,ама не е тъпа  hahaha hahaha как си играе и тя с хората...идеална за Емир  Mr. Green
И накрая Галип...тоз човек си е маниак от класа...за да не повярва,че детето е негова,навярно жена му е имала др любов...намирисва ми,че историята им е била като на Кени Peace

Филипе,  жива и здрава да си ...с малко закъснение  Hug ти риби ли си или овне...аз съм от рогатите  Laughing

# 598
Клари  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes Ани  Hug Heart Eyes

Some things never change  Heart Eyes

# 599
Ето ме и мен  Mr. Green привееттт ви  Hug Hug Hug
Изгледах най-накрая епизодчето...ммм,супер интрига се заформя  Laughing И аз клоня към това,че Туфо е синчето на онази жена,ама се пита в задачата -нейн роден син ли й е или незнайният Емков брат... Thinking по-скоро нейн си мисля,пък помага на братото да изнудват Емир  Mr. Green
Бануто здраво е захапала плувката вече,да видим само до кога ще играе по свирката на Емир  Rolling Eyes
Пък Асуто...егати тъпачката  ooooh! за какво каза на Емир за Нихан ...тази идея въобще не я схванах...
Пък Зезето...малиии, ще им разкатае фамилията и в буквален и преносен смисъл. Подценяват я,може да е проста,ама не е тъпа  hahaha hahaha как си играе и тя с хората...идеална за Емир  Mr. Green
И накрая Галип...тоз човек си е маниак от класа...за да не повярва,че детето е негова,навярно жена му е имала др любов...намирисва ми,че историята им е била като на Кени Peace

Филипе,  жива и здрава да си ...с малко закъснение  Hug ти риби ли си или овне...аз съм от рогатите  Laughing
На мен ми замирисва нещо тука Laughing приема, че първото- Емко е негово, а не приема второто и мисли, че е чуждо/ тогава любовта й към друг трябва да е дошла след брака им/ Laughing а и какъвто е дявол, да се остави само на мисленето и да не провери Laughing ама хич не мога да го повярвам тва Laughing

Привет, прекрасни Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ани Hug Heart EyesЕве Hug Heart EyesЛинде Hug Heart Eyes Клари Hug Heart Eyes
Хубав ден и успешна седмица, момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт