Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~87~

• 41 718
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Здрасти Hug Hug Hug

Видимо, великая актриса так и будет в рекламах сниматься. Mr. Green hahaha

Кеню е отрекъл че ше играе с богоизбраната Laughing

# 571
  • У Диспансера ...♥♥♥
Фили  Heart Eyes Hug честит празник. Много здраве, късмет и щастие

# 572
Красота сътворена от Лелик Болик  smile3534

ма вярно е красота

# 573
Айййй Меги, каквъ убав британец има  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз обичам всички животни, каква съм такава с голямо сърце  Joy Joy Joy Joy
Тоя черньо как гледа Mr. Green, персиец ли е  newsm78
Васе, и на сетричката да го мачкаш, мачкаш  Crazy
На Ренку, я знам пиклата  Crazy
Всички са много хубави котаците и кучовците, на Евето са ми слабост тия топки, само заради космите не си взимам, че котака ми е предостатъчен. Как се оправяте с космите да ви питам, мен са ми голям проблем колкото и да чистя  ooooh!
Цитат
Ренка, това според мен няма оправяне, само с чистене, моята е още малка и не пуска косми, ма сега й предстои и от сега ме втриса newsm75 newsm79 newsm28

# 574
Аз с космите не мога да се оправям Mr. Green страшна работа е ooooh! уж пролет и есен па тя и четирите сезона се косми Mr. Green заради тях първото ни куче майка ми го даде на други хора на майната си #Cussing out

# 575
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз с космите не мога да се оправям Mr. Green страшна работа е ooooh! уж пролет и есен па тя и четирите сезона се косми Mr. Green заради тях първото ни куче майка ми го даде на други хора на майната си #Cussing out
Ма то ти писва ма, аз се съм с косъма по мене, няма лято, няма зима  ooooh!

# 576
Ма то ти писва ма, аз се съм с косъма по мене, няма лято, няма зима  ooooh!
Па и аз съм Laughing кат си купувам дрехи се съобразявам с материя цвят Mr. Green у работата съм с черни де лепят сичко Crazy перем отделно и пак ги чистим кат откачена Mr. Green

# 577
  • Свети Влас
Фили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 578
Здравейте бандаааа Party Hug Hug Hug Hug
Еййй, ама верно Господ си е събирач Thinking Всички кучкарки сме се сдушили Joy Joy Joy
И аз обичам всякакви животни, но определено предпочитам кучетата Heart Eyes Само в очите  на едно животно можеш да прочетеш искрена благодарност, любов и преданост Heart Eyes
Еве Hug благодаря на теб и Вили за превода на епизода bouquet bouquet bouquet
...и на патеричка, да ти е живо и здраво момичето Heart Eyes newsm51 Само късмет и успехи да и носи името Hug

Фили Hug честит празник и на теб Heart Eyes Здраве, щастие и благополучие! Много любов, осъществени мечти и широки усмивки! Честит рожден ден! Heart Eyes

# 579
Привет прекрасни  Hug Hug Hug
Фили Честит Рожден Ден  bouquet бъди жива и здрава,нека късмета и щастието винаги да бъдат с теб  Hug Heart Eyes
На всички хубав остатък от деня  Hug Heart Eyes

# 580
Айййй Меги, каквъ убав британец има  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз обичам всички животни, каква съм такава с голямо сърце  Joy Joy Joy Joy
Тоя черньо как гледа Mr. Green, персиец ли е  newsm78
Васе, и на сетричката да го мачкаш, мачкаш  Crazy
На Ренку, я знам пиклата  Crazy
Всички са много хубави котаците и кучовците, на Евето са ми слабост тия топки, само заради космите не си взимам, че котака ми е предостатъчен. Как се оправяте с космите да ви питам, мен са ми голям проблем колкото и да чистя  ooooh!
С космите оправия няма .Колкото и да чистя , все има , особено на моя както са бели .И познайте от време навреме къде се появяват- на мъжо в чинията .  smile3532

# 581
 Joy Joy Joy Joy Joy

Ааааа това с космите си е сериозен проблем  Naughty Няма оправия, постоянно чистиш и все има... ама се свиква де  Laughing

# 582
Joy Joy Joy Joy Joy

Ааааа това с космите си е сериозен проблем  Naughty Няма оправия, постоянно чистиш и все има... ама се свиква де  Laughing
Ами Еве , ние сме си свикнали  Joy hahaha

# 583
  • София
Ирка как се казва този красавец
Скрит текст:

# 584
Ирка как се казва този красавец
Скрит текст:
Удушвача от бургаско Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт