Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~87~

• 41 775
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря за палчетата Hug
Добре е Айра.Операция на херния претърпя Рени PeaceИви много сладък кучо Hug
Браво Party Heart Eyes

Васе love001 newsm51
Ти успя ли да отвориш линковете на Авето newsm78 аз ги давам едни, като пусна поста, то ги превръща в други Laughing

Не Laughing ма си намерих сайта при чича ни Mr. Green Party

Рени,Филипини Hug Heart Eyes
Аз съм с три
2год и половин 1 и половина и 3месеца без 1ден Peace
Рени докато пиша и аз ще си пусна Езел.Тенкс за идеята за дискове на любими сериали HugЩе трябва да се преборя с датата и да си изтегля любимите сериали Peace
Еха Laughing Heart Eyes не знам в какво живееш Laughing ма аз си мечтаех ако бях в къща да си взема 3 Laughing Бетовен Mr. Green ротвайлер и лабрадор Laughing ма имам само един шпиц Heart Eyes на близо 9г Laughing

Може би и аз трябва да си взема още едно , защото ще  умра от мъка като на моето му дойде времето .Той е ловно куче- сетер , но винаги е живял в вътре вкъщи и не знае що е лов , но пък е страшно умен

# 496
Скрит текст:
Браво Party Heart Eyes

Васе love001 newsm51
Ти успя ли да отвориш линковете на Авето newsm78 аз ги давам едни, като пусна поста, то ги превръща в други Laughing

Рени,Филипини Hug Heart Eyes
Аз съм с три
2год и половин 1 и половина и 3месеца без 1ден Peace
Рени докато пиша и аз ще си пусна Езел.Тенкс за идеята за дискове на любими сериали HugЩе трябва да се преборя с датата и да си изтегля любимите сериали Peace
Еха Laughing Heart Eyes не знам в какво живееш Laughing ма аз си мечтаех ако бях в къща да си взема 3 Laughing Бетовен Mr. Green ротвайлер и лабрадор Laughing ма имам само един шпиц Heart Eyes на близо 9г Laughing
Може би и аз трябва да си взема още едно , защото ще  умра от мъка като на моето му дойде времето .Той е ловно куче- сетер , но винаги е живял в вътре вкъщи и не знае що е лов , но пък е страшно умен
Аз и затова още не мога да си взема друго Sad имах булонка-Майки, но ми умря преди три години/на 12/ и още ми е мъчно за него Cry

# 497
Скрит текст:
Браво Party Heart Eyes

Васе love001 newsm51

Скрит текст:
Явно само на датата й е позволено да излизат линковете тук Laughing за другите тракери- олмаз Laughing

# 498
Филипинче  Hug Heart Eyes много сладък Шумахер  Heart Eyes Да ти е жив и здрав още дълго, ама не си взимай друго кученце сега. То не може едното да компенсира загубата на другото. Когато му дойде времето, тогава... но сега се радвай на този сладур  Heart Eyes

# 499
Ой че сладурче Heart Eyes
Ренко чакам и на твоя снимка Heart Eyes
В апартамент,но моите са малки смесица пекинез и хин.Иначе като си купя къща искам освен тез и едно хъски и чао чао едни от най-любимите ми големи породи.Еви ваште сладурести чао чао как са Heart Eyes

# 500
Клари, добре са  Mr. Green Те тия двамата са на дъщеря ми, но сега са при нас, заради София, докато поотрасне Heart Eyes
Иначе си имаме още 3 у нас, но са на двора  Laughing

# 501
Филипинче  Hug Heart Eyes много сладък Шумахер  Heart Eyes Да ти е жив и здрав още дълго, ама не си взимай друго кученце сега. То не може едното да компенсира загубата на другото. Когато му дойде времето, тогава... но сега се радвай на този сладур  Heart Eyes

Знам Еве, че друго не би го заменило и макар да  харесвам породата Кавалер Кинг Чарлз като следващо, си мисля , че няма да имам друго .Сега му се радвам и знам , че всеки нов ден е подарък с него .Много сладък дедко ми е  той  Heart Eyes

# 502
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ай, аз имам хъски,  не го препоръчвам тоя лигльо,  издуши сума кокошки, тя Ренку знае  Mr. Green ooooh!

# 503
Хелоу, девойки!

За Еви и Вили с благодарност за преведения епизод!  bouquet bouquet

За именниците  bouquet и всите празнуващи днес  bouquet

За споделените коментари и усмивки  Hug Hug Hug мерси!

Гледам, гледам ... те тука много фенове кучкари има... бравос  Heart Eyes те любима тема за мен  Heart Eyes Heart Eyes У дома има 6  Mr. Green

За душко  Heart Eyes Hug прочетох, че си търси пак Езел за гледане  Laughing да подшушна, че в YT се намира със субтитри.  Peace

# 504
Що ревлив народ у Карото ooooh!
Скрит текст:
У каждого своя боль, что терзает душу… И только тебе решать, в кого она тебя превратит...

Цитат
като гледам само Галип и Ондер не са ревали до тук, ще следим за тази подробност newsm45

Аз обожавам кучета, но синът ми преди няколко месеца  донесе една котка и сега това ми е домашен любимец :DDDD

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 18:24 от zighzy

# 505
Скрит текст:
При мен не беше така Rolling Eyes имах пак шпиц преди тази Heart Eyes беше на 10м и от плюшени играчки се нагълта с пълнежа им ooooh! Cry 2 сед се мъчи пи хапчета да изкара всичко и нищо Rolling Eyesвикат ше го оперираме Rolling Eyes няма проблем всичко ще е наред ми викат тия #Cussing out бях на работа и мъж ми ми се обажда че не е издържала операцията ooooh! боже как съм ревала Cry смениха ме но докато се прибера тия бяха затворили и не можах да я видя Rolling Eyes не спах цяла нощ рева и рова по нета за друго ooooh! в 9 ч сабах отидох да я купя Heart Eyes не знам защо но пак я кръстихме бети Heart Eyes 2-3 м я лекувахме от настинка глисти краста ooooh! запълни доста мястото на предишната Heart Eyes и така вече 9г Heart Eyes преди няколко месеца под окото и се напълни с гной ooooh! отиваме викат операция Shockedизвестно време бях на кантар дали да дам ooooh! даже сънувах че съм в операционната и тел звънна да си я взимам Heart EyesHeart Eyes отивам след това да я промият и антибиотик да и слагат и гледам докторката дет прави операция на предишното у тая клиника ooooh! викам си добре че не си била ти на смяна че щех да избегам с 200 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ето я сегашната Laughing

Гале Heart Eyes малко си ги навъдила Laughing
Знам че го има там Hug аз там го теглих преди Laughing ма ся ме мързи че има доста на части Laughing

# 506
Еви много хубаво че малката ще израстне сред животни Hug Така ще се научи да ги обича.Уникална гледка е куче и бебе  Heart Eyes
Рени голяма сладуранка е  Heart Eyes
Гале  Hug
Рдавам се че имаме още една обща любов животните.На отговорност ме науи първото ми куче съименичката ми,за което винаги ще съм и благодаряна  Heart Eyes
Ей ги и мойте дяволчета Heart Eyes
Скрит текст:
Стели голямата и Айра малката

Мики

# 507
Филипинче  Hug Heart Eyes много сладък Шумахер  Heart Eyes Да ти е жив и здрав още дълго, ама не си взимай друго кученце сега. То не може едното да компенсира загубата на другото. Когато му дойде времето, тогава... но сега се радвай на този сладур  Heart Eyes
Скрит текст:
При мен не беше така Rolling Eyes имах пак шпиц преди тази Heart Eyes беше на 10м и от плюшени играчки се нагълта с пълнежа им ooooh! Cry 2 сед се мъчи пи хапчета да изкара всичко и нищо Rolling Eyesвикат ше го оперираме Rolling Eyes няма проблем всичко ще е наред ми викат тия #Cussing out бях на работа и мъж ми ми се обажда че не е издържала операцията ooooh! боже как съм ревала Cry смениха ме но докато се прибера тия бяха затворили и не можах да я видя Rolling Eyes не спах цяла нощ рева и рова по нета за друго ooooh! в 9 ч сабах отидох да я купя Heart Eyes не знам защо но пак я кръстихме бети Heart Eyes 2-3 м я лекувахме от настинка глисти краста ooooh! запълни доста мястото на предишната Heart Eyes и така вече 9г Heart Eyes преди няколко месеца под окото и се напълни с гной ooooh! отиваме викат операция Shockedизвестно време бях на кантар дали да дам ooooh! даже сънувах че съм в операционната и тел звънна да си я взимам Heart EyesHeart Eyes отивам след това да я промият и антибиотик да и слагат и гледам докторката дет прави операция на предишното у тая клиника ooooh! викам си добре че не си била ти на смяна че щех да избегам с 200 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ето я сегашната Laughing

Гале Heart Eyes малко си ги навъдила Laughing
Знам че го има там Hug аз там го теглих преди Laughing ма ся ме мързи че има доста на части Laughing
Скрит текст:
Щото може би малко време си прекарала с първото и си го заменила пак със същото, като предишното. Аз Майки го взех на 40 дена, спеше в ръцете ми, пиеше вода от пръста ми, докато го науча. На една годинка ослепя покрай пукотевиците за нова година. Водихме го цял месец по два пъти в деня да му бият инжекции. Докторът каза, че ако е от стрес ще прогледне, ако не, няма. Прогледна за около 6 месеца и отново ослепя и повече нищо не можаха да направят. Но беше млад и разви другите си сетива и който не виждаше очите му, никой не познаваше че е сляп. И така 12 години, едва последните три години вече издаваше багажа. Един ден не знам какво получи/може би инфаркт/ легна и започна да рита с крачета, и едва дишаше, добре че и мъжа ми си беше вкъщи, щото аз като го видях, ревнах и се разтреперих цялата. Той веднага го откара в болницата, но докторът казал, че си отива и само се мъчи, дадох съгласието си да го приспи. После ми го докара да се сбогувам с него/ макар че го направих, докато все още беше жив/. Направо бях пощуряла от мъка и то доста време. Сега синът ми вика да си вземем друго, но аз все още не мога. А пък и като го чуя да говори за друга порода само клатя глава в знак на несъгласие ooooh!

# 508
Клари  Hug Heart Eyes явно сме се надушили тук и по този показател  Laughing

Те твоичките сладури са семейство, нали  Heart Eyes

Рени  Hug Heart Eyes Васе  Hug Heart Eyes то при всеки индивидуално се отразява бе  Mr. Green

# 509
Васе Laughing аз за моя кратък живот на момиче Mr. Green не съм оставала без куче Heart Eyes не мога Rolling Eyes и това от 15 годишна Laughing преди това котки ooooh! боже над 10 котки съм сменила Mr. Green ма не са ми слабост Laughing детски акъл тогава Laughing

Общи условия

Активация на акаунт