Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 111
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Хайде, и Моника да се похвали утре Simple Smile

# 196
  • София
Шошита, не може да се вземе превес на следите от фраксито, ако ще ти е до края, то не е веднъж, не е два пъти. Аз биех горе в ръцете и до 9 м. вече нямах свободно място, целите ми бяха на бучки /някои бяха дори колкото орех  ooooh!/ и в синини, а как ме сърбеше, не е истина. После месеци минаха докато се оправих.

# 197
  • България
Frida*, до кой месец биеше в корема?

# 198
  • София
Само първите, може би 5-6. Усещах корема си твърд, опънат и не можех да ги бия там, предполагам, че чисто психологически не се справях. Лекарката каза, че няма проблем в ръцете, в краката, ама в краката боли адски.

# 199
Клексана като фраксипарина ли е? Казват, че от него не стават такива бучки. Ако е същия, защо не изписват клексан вместо фракси?

# 200
  • София
Същото е и да, иглата била по-фина и не ставали буците. Но е доста по-скъп, като се бие всеки ден, 9 м. се получава сериозна разлика, а и го няма навсякъде. В Марешки и Субра фракси 0.4 беше 37-38 лв. кутията, 10 бр. Клексанът е над 5 лв.

# 201
Чета, че момичета си купуват клексан от Турция, може там да е по-евтин  newsm78
Струва си да се провери, когато си 9 месеца на тази терапия и парите наистина са много  Tired

# 202
За клексана съм чувала от моята докторка, че е същото като фраксито, но иглата е по-остра. Аз имам проблем с това и ми отскача от шкембето. Нямам буци още, но като извадя иглата и натискам минутка с памук и нямам синки.
Аз си взимам фраксипарина от един клиент със фармацевтичен склад и ми го дава на 34 лева, но преди дни каза, че временно няма и да си взема клексан, но е по-скъп с 2 лева на инжекция. Дано не е така и само временно няма.

# 203
Трябва да взема да пробвам клексана. Не знам моята кожа ли е дебела, иглата на Фраксито ли е дебела, ама бода сума ти време преди да пробия кожата и болката е много неприятна.

# 204
Здравейте, да се включа и аз в темата. Два дни след трансфер съм - на 3-ти ден ембриончета. На 24-ти съм на кръвен тест да видим резултата.
Нещо не знам какво да направя - от хипер активност преди, сега изведнъж се оказах, че трябва да внимавам повече с движенията и се чувствам малко като в клопка.

Вие как прекарвахте дните си след трансфера до теста - в повечето време лежейки или се разхождахте, вършихте обичайните си ангажименти и задължения?

# 205
  • София
Трябва да взема да пробвам клексана. Не знам моята кожа ли е дебела, иглата на Фраксито ли е дебела, ама бода сума ти време преди да пробия кожата и болката е много неприятна.
Иглата на фраксито е тъпа и дебела  Peace Слагай го рязко, със засилка, по не се усеща Laughing

# 206
И аз така - рязко със засилка...но и зависи от мястото-около пъпа най- малко ме болеше.

# 207
  • пазарджик
Аз нямам никакъв проблем с фраксипарина,освен синините де  Joy
Някакво пробождане усещам ниско в ляво,за клексана и аз съм чувала,че е по-добър.
Лек ден ви желая мързеланки и до успешен финал  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 208
Шошка, фраксито леко под ъгъл и влиза по-лесно.И аз имам същия проблем, но опитна акушерка ме светна.

# 209
Момичета, имам предписан аспирин протект по 1 таблетка на ден, но забравих да питам доки по кое време да го пия. Някоя със съвет? За сега го пия вечер  newsm78

Някоя от вас пие ли Огестан? Доволна ли е?

И последно - при трансфер на 5-дневни, кога най-рано сте правили тест и е показал правилно?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт