Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 108
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
На мен постоянно ми тупка сърцето и през деня...Май ще пиша на д-ра

# 181
Да, доктора е по-добрия вариант от спешния, защото на спешния не знам кой отговаря.

# 182
  • София
Аз както бях смела, смела днес нямам никакво напрежение в корема и особеното  воднисто течение спря. Сега се чудя дали не съм прецакала аз нещо, защото съм сигурна, че е имало имплантация. Не знам дали не ме хваща притеснение то преди теста.
Освен това свекър ми влезе в болница и сме притеснени за него. Усложнения от грип  ooooh! Човек да не повярва.
Мисля си и това, че понеже имам много висок праг на болка да не съм отразила  правилно болката, стягането в корема и това да са били опасни контракции, които да са избутали  малчетата от матката  newsm78

Абе хваща ме притеснението вече.

# 183
  • София
Магнолия, спокойствие трябва. И аз нещо се бях притеснила, вчера доста ме боля, направо си бяха контракции, като пред много силен цикъл. Привечер чак поотминаха, днес е още спокойно... увеличих но-шпа, следобяд ще ходя на кръвен тест и ще кажат дали е останало нещо.

# 184
  • Варна
Елба ,Магнолия стискам палци вс.да е наред с вас!Вчера ходих на лекар каза че съм кълбо от нерви и така вредим и на себе си и на бъдещите си деца:( Каквото има да става ще стане и ние нищо не можем да направим!Но,с притеснение само можем да навредим,и на мен ми е трудно да съм спокойна като чета момичетата в тези седмици имат пулсации,сърчице,жълтъчно мехурче,ембрион.структура....А аз нищо още но ми остава само да се надявам чудото да е станало и да се крие още от мен Simple Smile И симптоми нямам все още...

# 185
Наистина момичета, сега най важно е спокойствието пък каквото има да става ще стане. Днес ми е 6 ден и сутринта се събудих с болки в корема и усетих матката да контрахира. Изненадах се неприятно като разбрах, че ми е останало едно хапче но-шпа. По принцип утре ми е деня на МЦ, така ми се иска и се моля да не го виждам 9 мес.
Елба следобед да ни зарадваш с пораснало ЧХГ, стискам палчета мила fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 186
Елба, момиче, чакаме хубава вест!
Магнолия, ЧХГто е почнало да се секретира преди 2-3 дни в тялото ти и вече е време за тест, вместо да се измъчваш да чакаш чак до 14ти ден. Аз при трансфер на тридневни направих на 11ти ден, а ти май беше на 5дневни. Няма какво да измъчваш тялото си с притеснения, каквото е станало вече е станало Simple Smile
Аз да питам тези от вас, които лепят Климара след + тест, колко време още трябва да се облепвам? И също така може ли да мажа с нещо синините от Фраксипарина, че корема ми е като картина на Салвадор Дали....облепена с лепенки  Joy

# 187
Момичета, аз да попитам, това кървене/зацапване колко време трябва да продължи? Вчера няколко точки, днес също-аз да не си мисля имплантация, а то да си е цикъл?  newsm78 #Crazy
Звънях вчера на спешния и казаха, че е нормално, но и днес вече започвам да си се притеснявам.  Cry

# 188
При мен беше два дни.

# 189
хоп и аз тук.3 ден след ЕТ.Аз съм с болки менструални от деня преди трансфера.Всеки ден си ме боли силничко.Незнам дали ще излезе нещо. Confused

# 190
  • София
А климарата за какво се слага?

# 191
  • България
Шошии, за синките четох, че помага компрес с риванол. Не съм пробвала още. Аз по-скоро имам много бучки.
Климарата е за лигавицата, като естрофема.
keylla, аз бях с менструални болки първите месеци Wink.

# 192
Шошии, за синките четох, че помага компрес с риванол. Не съм пробвала още. Аз по-скоро имам много бучки.
Климарата е за лигавицата, като естрофема.
keylla, аз бях с менструални болки първите месеци Wink.
То и аз вече съм на бучки, но синките много ме дразнят. При първия ми опит нямаххнито една синка, а сега синя и на бучки. Аз по принцип синините по тялото ми съм ги третирала с Хепароид. Ама сега като е положителен теста, не знам дали Хепароида е препоръчителен.  newsm78

# 193
Магнолче, ние с теб вървим ръка за ръка - както бяха бая силни вчера, болките в корема отшумяха. Само едно прорязване усещам отляво, уф! Държа се още и не правя тест, ще спазя съвета на акушерката да изчакам кръвния, да не вземе пикливия да покаже отрицателен и до утре да не мигна, тц! Naughty

# 194
И така - добре било,че естрадиола е нисък,та започнах.Магнолия , и на мен ми се струва,че можеш да пуснеш един кръвен,Елба - чакаме хубав резултат,Кейла - пий си хапчелъците, полежавай си,щом си с болки и след няколко дена да ни зарадваш.
Шошии, и аз ставах така от фраксито, после след спирането му доста време минаваха синините  CryАма тва да ти е дерта - наслаждавай се на всеки дефект/ефект на бременността  Simple Smile И влизай да ни хвърляш по едно око за късмет и ведра дума...

Общи условия

Активация на акаунт