Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Змийче, тсх имах предвид Ангелчето за сърцетупа Simple Smile А твоят естрадиол ще се вдигне, хич не го мисли!

# 166
  • София
Хихи, и на мен ми беше странно в началото, ама си порасна Е и то доста, като за мен. Има разни графики дето показват как се движи по време на ЕЦ. Мисля, че при подтискането в началото се цели по-равномерно нарастване на фоликулите, като започне стимулацията.

# 167
Да бе,верно - при мен обикновено фоликулчетата са най-разнообразни на големина.Моля се този път да се пръкне моето печелившо яйчице  Simple Smile

# 168
С блокиращата инжекция при дълъг протокол се подтиска и Естрадиолът като целта е да падне под 20. Така че 12 мисля, че е добре за старт на стимулация.

# 169
Дано да е така, ще разпитам утре.Сега като си помисля при двата ми ЗЕТ-а май ми беше по-спокойно - все пак бях докарала до 5 оплодени.Предполагам че другия месец ще тръпна в темата.И който чака сега - по-добре дотогава да е в темата за бременелки че да се ширя на спокойствие тук  Laughing

# 170
  • Варна
и аз съм със сърцебиене и сега четох че медрола причинява и сърцебиене но нз дали е от него...Много неприятно

# 171
И аз мисля като Елба, че с нарастването на фоликулите расте и естрадиола. 
Аз да попитам от медрола или от дуфастона получавам сърцебиене, и дали да не се обадя на спешния да попитам или е нещо нормално newsm78
Как ти е тсх-то?
Последно като съм го изследвала е 1.67, сега не знам Rolling Eyes
И аз като хепи имах грешката да прочета листовката на медрола, ми то ми настръхна косата. Няма нещо където да не причинява Sick Rolling Eyes  Да не казвам, че последния път го спрях от раз, и сега като прочетох, че последствията може да са фатални, малееееее........

# 172
  • Варна
А някой знае ли какво може да се пие за това сърцебиене не мога да стоя на едно място на моменти...А кръвно бетон

# 173
Момичета, медрола причинява сърцебиене. Аз освен след трансфер, съм го приемала и при други проблеми и тогава докторката ме беше предупредила ако получа силно сърцебиене да не се стряскам.
Хепи, ще отшуми, но на твое място бих говорила с док за сърцебиенето и ако трябва да ти намали или спре дозата.

Ангелче, къде прочете това за внезапното спиране на медрола?

# 174
Момичета, медрола причинява сърцебиене. Аз освен след трансфер, съм го приемала и при други проблеми и тогава докторката ме беше предупредила ако получа силно сърцебиене да не се стряскам.
Хепи, ще отшуми, но на твое място бих говорила с док за сърцебиенето и ако трябва да ти намали или спре дозата.
Nachita благодаря, че сподели bouquet

# 175
  • Варна
Благодаря Начита ще питам др.седмица доктора но до тогава...

# 176
Звъннете на спешния телефон. Сърцебиенето не е шега работа, особено ако се появи внезапно...

# 177
На мен Начев ми каза, ако получа сърцебиене, ВЕДНАГА да му звъня. Аз съм с намалена функция на щитовидна, имам и медрол, и зарзио - проблеми нямам засега Praynig Затова попитах за тсх.

# 178
Ако не отшуми до 30-40 мин това сърцебиене, наистина може би е добре да звъннете на спешния. Но мисля, че за толкова отшумява по принцип.

# 179
Еми то не е постоянно от време на време, но ако и тази нощ продължи утре ще звъня на спешния Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт