Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 103
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Честито на всички с положителни тестчета, само така да върви темата.
Хепи, стиснати палци и за теб, и на другия преглед да се покаже човечето и да чуете и сърчице!

# 151
  • гр.София
Маня, радвам се да те видя в тази тема Hug Дано се сбъдне мечтата ти за близнаци Praynig Успех Hug

# 152
Ели, Маня добре дошли при нас! Заформих ме си голяма групичка и то се с близнаци. Пожелавам на всички ни скоро да се запишем при бременните мами.  preggo
Хепи на теб пожелавам следващия път да чуеш и видиш  Two Hearts на твоята рожбичка

# 153
  • Варна
Благодаря момичета дано още една седмица чакане...Ама то вече чакането ми стана постоянно състояние все нещо чакам-чакам да ми дойде да почваме стимулация,чакам лигавицата да стане еди колко си,чакам да ми се обадят ембриолозите,чакам за тест 1,чакам за тест 2,чакам за УЗ и сакче,чакам за пулс,чакам да сърчице,чакаме да ритне,чакаме за пола,чакаме да минат 9м,чакаме да тръгне кърмата,чакаме да го запишем на детска градина,чакаме да се върне от дискотека и още един куп чакания до края на живота ни😀Но,всичкото чакане си струва нали момичета Simple Smile))

# 154
Банда бременеещи ще станем всички тук, вярвам го и ни го желая от все сърце!  Hug
Днес ми е 3-ти ден едва. Дългото чакане е наистина едно доста дълго чакане  girluu
иска ми се като се събудя утре да е минала една седмица и всичко да е плюсове, двучертижие и в тлъстеещо ЧХГ. Първо ще си направя кръвен, но след това може би ще препикая едно тестче за емоцията  tooth
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 155
  • София
Струва си, иска ли питане Simple Smile мама все ми пожелава да разбера какво е и мен да ме ядосва, както аз нея Simple Smile
Иначе и аз това се бях размислила, ако толкова тревоги и мислене има сега, какво ще правим по-натам. Имам нужда от мента, глог, валериан... другия път ще питам може ли след трансфер...

# 156
  • България
Честито на успелите и само +++++ на чакащите!
happy2015, още малко остана. Скоро ще си наясно. Само не се отчайвай, защото може да е рано, наистина.
За кафето - пия съвсем малко, с много мляко.
Според мен е добре да се пие но-шпа при болки, нищо че са търпими. Мисля, че са контракции.
От пикливите правя шуър чек. Не ме е подвеждал. Често правех в деня на кръвния, за да съм подготвена за резултата, иначе ми е много стресиращо да чакам няколко часа.
 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 17:39 от тортичка

# 157
Момичета как се спря ваше с не пушенето?
Аз ги намалих много преди трансфера но сега имам чувството че ми се пуши още повече

# 158
Момичета, да попитам - днес - втори ден от цикъла, естрадиола ми е 12,0 пр реф.граници 20-48.тълкувам го като много ниско.Предния месец бях на противозачатъчни.Та възможно ли е да е от него и добре ли е да се започва стимулация?Утре съм при доктора - ще го питам,за него обаче явно не е проблем щом иска да започваме.Ама нещо ми е притеснено...Извинявам се,че пиша тук - в темата "предстои ми..." никой не отговаря...

# 159
  • София
Според мен, без да разбирам, е от противозачатъчните и може би това е била целта - да се понижи естрадиола. При мен беше дълъг протокол и беше 11 и док каза, че до инжекциите след 2-3 дни още ще падне и така трябва. А после с нарастването на фоликулите и естрадиола ще се повишава, когато му дойде времето.

# 160
Ох,направо ще ми се пръсне душичката от терзания...Дано утре ме успокоят.При първата ми стимулация бях толкова спокойна и невежа /не че имаше успех де/.

# 161
И аз мисля като Елба, че с нарастването на фоликулите расте и естрадиола. 
Аз да попитам от медрола или от дуфастона получавам сърцебиене, и дали да не се обадя на спешния да попитам или е нещо нормално newsm78

# 162
И аз мисля като Елба, че с нарастването на фоликулите расте и естрадиола. 
Аз да попитам от медрола или от дуфастона получавам сърцебиене, и дали да не се обадя на спешния да попитам или е нещо нормално newsm78
Как ти е тсх-то?

# 163
TSH - 1.85. ТАТ - 0,26, МАТ - 0,50.FSH - 6.36

# 164
То верно расте с напредването на растежа на фоликулите,ама като е толкова ниско в началото колко да порасне...Дано да стигна пак до тази тема с тръпки в сърцето  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт