Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 074
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
И аз от опит знам, че липсата на чертичка действа страшно. Почваш да се съмняваш дали теста е изряден, дали е в годност, отиваш за втори от аптеката, после си казваш - ама той не е хванал, по-добре кръвен...голяма мъка е. А при предния трансфер, когато се прибрах в провинцията при родителите ми и нямаше лаборатория, която да изследва ЧХГ..е те тогава ми идваше да разстрелям някой. Аз също предпочитам веднага кръвен тест и знаеш със сигурност дали чудото е станало.
Колкото до кафето - всеки ден пия по едно, даже хич не ми е леко кафето. За цал месец съм изпила 5таблетки Но-шпа и смятам, че ако болката не е силна няма смисъл от излишни химии.

# 136
Честито на момичетата с положителни тестове и стиснати палци за следващия път на неуспелите Hug

# 137
Аз до сега всички тестове съм си ги пускала кръвни на 8 ден и винаги ми е показвало има или няма бременност. Мисля, че на 8ми ден ЧХГ ако е 0.1 няма смисъл да се тъпча с хормони и да се надявам на чудо. Този път не знам кога да го направя. Така ми се иска всичко това да свърши след 9 мес с щастлив край. Иначе за секса при мен вече е мираж, и е само в сънищата. Още първата нощ сънувах секс с комшията, като се събудих чак ме беше срам Embarassed
Момичета кой ще прави скоро тест, за кого трябва да стискаме палчета fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 138
Олеееее, Ангелче какви са тези грешни помисли с комшията  Whistling newsm78 Laughing
Мисля, че Магнолия, Гери, Моника, аз ще съм четвъртък или петък. Много сме този път и дай Боже всичките да сме с +++++ резултати  Praynig Praynig Praynig

# 139
Ама верно голям отбор сме заформили! Къде ме боли коремът, сега съвсем ме присви от вълнение, така искам всички да развеем тлъсти ЧХГ-та!!! baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 140
Здравейте, момичета! Едно ново попълнение в мое лице приемате ли?
Вчера бях на трансфер, върнаха ми две 5-дневни бластоцистчета - МИКСИ и ПИКСИ  Crazy
Сега вече когато мина целия калабалък с инжекциите, ходене на прегледи, пункция... Сега осъзнавам, че тези дни след трансфер няма да има какво да правя и има голяма вероятност да полудея  Laughing Но съм се заредила със сериали и ще пада гледане.
Относно кафето - днес се пробвах да не пия, но така ме болеше глава цял ден, че си направих едно слабичко и с много мляко  Crossing Arms  Blush 
Стискам палци на всички да са добре и темата да се напълни с мноооого положителни тестчета  Hug

# 141
Добре дошла в отбора Ели  Hug
Пий си по 1 кафе, бременните момичета казаха че може.  Peace
Стискам палци и за теб след 10тина дни  Heart Eyes bouquet Praynig

# 142
Здрасти, Ели! Тук е голям купон, добре дошла! Да почиваш и да се грижиш добре за Микси и Пикси, ахахахахах! Mr. Green

# 143
Добре дошли на Ели, Микси и Пикси  Hug
И моите две снежинки имат имена,  стана на майтап малко ... но дано така си дойдат с имената  Crazy Mr. Green

# 144
  • Варна
Ехееее докато се върна от преглед вие сте изписали света Simple Smile Така при мен отново нищо съществено не се видя...Д-ра каза рано още( утре влизам в 6та)и каза повече да не ходя на УЗ а направо вторник при моя д-р и така смятам да направя!Каза че това шашкане се отразява на бебето и някак си да се успокоя...Как ли да стане?!Това е от мен за сега.Пожелавам на всички момичета които чакат края на седм.да се похвалят и четох за кафе и синьо сирене според мен не е добре.Книгата на Стаменов пише че кафето не е добре да се пие

# 145
Ехе, сладурки, тая седмица да изкъртите темата с плюсове! Да направим рекорд!
Иначе за кафето, я се стегнете! Изтърпяхте инжекции, процедури, операции, безсексие, а едно кафе не можете да спрете. Аз съм страстен кафеджия и пушач. И кафето и цигарите бяха моментално зарязани! Хем съм с ниско кръвно и редовно посягам към него като лекарство. Нещо прецакваше имплантацията доколкото помня. Дръжте се мъжки, още малко остана, само 9 месеца!

# 146
Здравейте и от мен-присъединявам се към вашата група.Вчера ми беше трансфера на збр 5дневни ембриона.
Успех на всички
На мен докторът нищо не ми е казвал за кафето

# 147
Маня, добре дошла при нас!  Hug 3 броя ли каза? Shocked
Смели доктори, бре! Казаха ли ти дали има вероятност да се развият всичките? Grinning

# 148
Добре си ни дошла Маня  Hug Стискам палци всичко да се нареди при теб и едно гооооолямо ЧХГ  Praynig Peace Hug
Готови сме за седянката  bouquet

# 149
Честно казано голямо чуден е беше
Докторът държеше на 2 ембрион на защото каза че са много хубави,ембриология се колебаеше  между 2 и 3 и накрая се съобразиха и  със желанието ми за близнаци така че рискуваме
Смятам да се помотам още два дни и в сряда да изляза въобще не ми се стои в къщи
На мен ми назначи ха кръвен тест чак на 28.03 но като прочетох вашите мнения би могло и по рано да се направи нали

Общи условия

Активация на акаунт