Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 067
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Пия си кафе ВСЕКИ ден! Не се ограничавам с абсолютно нищо. Ако ми се яде шоколад - ям. Не смятам че трябва да се ограничавам. Гледам да е само по едно кафе на ден и да не е много силно. поне моя док така казва Wink Че и глътка вино си позволих вчера Simple Smile

# 121
Гери и аз съм чувала, че безкофеиновото е по вредно.
Моника, но-шпа предпазва от болките, които водят до контракции, самоназначи си го 3 х 1, няма да ти навреди. Не се шашкай, всичко е наред, приемай всичко спокойно, не мисля, че е фатално, но нека и други изкажат мнение. Peace Praynig Hug

# 122
И аз ям сладко, не мога без него. И синьо сиренце хапнах вчера... Simple Smile

# 123
Аз имам но шпа 3х2, но пак си ме придърпва ниско долу  Rolling Eyes Не е нетърпимо, но се надявам това да не е обвързано с контракции там. Почивам си повече от обикновено, че имам склонност да се напрягам и физически и емоционално в повече, а точно сега не е добре.

# 124
Момичета, като ви чета предвкусвам много положителни тестове в тази темичка. Имате доста от моите симптоми, а за секса да ви кажа, че аз вече се чувствам девствена - не сме правили секс след трансфера. Първо имахме забрана в първите 3 месеца, после ММ каза, че го е страх да не направи някоя беля и стискаме двамата. Така съм се разгонила, че сигурно ще разглобя гайките на ММ при първата отдадена ми възможност.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Стискам палчета за момичетата с наближаващи тестове. Не се страхувайте от пикливите след 10-ти ден на 5-дневни ембриони. Втората чертичка макар и бледа действа много успокояващо.  Hug

# 125
Хахахахаха, Кити Кати, разсмя ме искрено! Кой знае и ние колко ще загорим по някое време, засега само насън! Simple Smile
Аз все пак звъннах в клиниката и ми казаха при нужда да пия Но шпа 3х2, ама ЗАПИЧАЛО, да внимавам. А сега де, ми като не бива да се напъвам?.. Изрично попитах дали е само за успокояване на болката или срещу контракции, казаха - за твой комфорт. Бе не е чак толкова нетърпимо, мисълта за запек ме боли повече! Naughty

# 126
ААААААА Кити, направо ме заболя корема от смях  Joy hahaha Laughing
Моника, каквото са ти казали от болницата, това ще правиш.

# 127
  • София
Ех, как хубаво се разписахте  bouquet

Ние този път с мъжа ми решихме да не казваме на никого, освен на баща ми (той приема най-трезво и спокойно нещата), че свекърва ми и майка ми ги изживяват прекалено емоционално. Всички (родители, сестри) знаят, че постоянно сме на някакви прегледи, процедури, изследвания, но не знаят за трансфера.
Въпреки това, аз реших да говоря с майката на приятеля на сестра ми, която е много добър гинеколог  (преди две години се върна от Франция, където работеше в една частна и една държавна болница) и да и кажа, че съм след трансфер и да я питам туй-онуй  Mr. Green
Та каза ми, че кафе може - по-слабо, разредено с мляко и да не се изпива бързо. Може и малко шоколад (2-3 блокчета) няколко глъдки вино (не всеки ден). И много спокойствие. Покачения адреналин пречи на имплантацията и закрепването.  Повече почивка (вдигнати крака за по час два през деня, т.е. в легнало състояние, но не непрекъснато лежане), лека разходка за по 15-20 мин. на чист въздух. Важните и много крехки моменти са от имплантацията до края на 5-тата  седмица и трябва повече пазене. Не, че натам си няма важни и рискови моменти, но като цяло това.

Иначе на 8-мия ден (събота) имах лееееко кафеникаво в изтичащата смес от Утрогестана и слуз (ама как го обясних и аз  ooooh! Ама тук си говорим спокойно за запек и еротични сънища, така че не се притеснявам  Joy)  До вечерта изчезна. И слава Богу, че съм много чувствителна на продължително зацапване, защото просто ме е страх от извънматочна бременност.

# 128
  • гр.София
Нямам търпение да се похваля и тук, че днес видяхме сак и пулсации. В 7 г.седмица съм. Пуснах и плацетарни молекули.
От деня на трансфера започнах да разреждам кафето с мляко, но не съм го спирала. А за секс в момента изобщо нямам желание Wink Постоянно усещам една тежест в корема, но дано да продължа да я усещам още 7 месеца Simple Smile

# 129
Mimi_Demi, честито! Успех до финала! bouquet

Момичета, да ви питам - от уринарните тестове коя марка ползвате? Взех да се изкушавам нещо. Simple Smile
А задължително ли се прави сутрин кръвния тест? Защото мога да си го направя след работа примерно и да си видя резултата по интернет вечерта.

# 130
  • гр.София
Благодаря Hug
От уринарните тестове ползвам Шуър чек (направила съм 4 досега). Би трябвало да покажат по всяко време на деня. Не си бременна само сутринта Wink По принцип сутрин хормона е най-концентриран, но това не значи, че няма да покаже и след обяд. Успех Hug

# 131
Усещания: От 2 дни коремът бая ме боли ниско долу, тъпа болка, нещо средно между позив за тоалетна и менструална болка. Обаче не пия но шпа, не знам дали трябва..
Пий.

Иначе на 8-мия ден (събота) имах лееееко кафеникаво в изтичащата смес от Утрогестана и слуз (ама как го обясних и аз  ooooh! Ама тук си говорим спокойно за запек и еротични сънища, така че не се притеснявам  Joy)  До вечерта изчезна. И слава Богу, че съм много чувствителна на продължително зацапване, защото просто ме е страх от извънматочна бременност.
И аз точно на осми ден имах Wink

Постоянно усещам една тежест в корема, но дано да продължа да я усещам още 7 месеца Simple Smile
И аз съм така, почти постоянно.

# 132
  • София
Магнолия, и аз имах кафеникаво течение около деня, в който трябваше да ми дойде цикъла. Продължи 2 дни и спря. Ти кога мислиш да справиш тест?
Ами мисля да си изчакам до 14 ден - този четвъртък. Утре ми е по принцип денят, в който трябваше да ми дойде. Аз съм явно с по-ранна овулация  (на 12-ти ден беше пункцията). За сега няма признаци да ми дойде, надявам се и да не дойде. Продължава лекото напрежение в корема, но не е толкова силно както вечер.

Аз също се чудя кой тест за бременност да си взема, но навярно ще е шуър  чек.

# 133
Престо регистрират чхг на 20 шуър чек май над 25  добре е да се правят сутрин. Внимавайте на кой ден след трансфер ги правите от опит знам липсата на чертичка действа страшно

# 134
  • София
Ей като сте се разписали за тестове ме подсетихте ... Я две девойки от СФ (Младост/Дружба или с удобен транспорт до Цариградско шосе) да ми пишат на ЛС да им дам по 3 теста с чувствителност 10miu/ml.
Така де, останали са ми 6 броя, ама да е по-честно ги деля на 2  Grinning То ако е писано и 1 тест ще е достатъчен за добрата новина.

Общи условия

Активация на акаунт