Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 065
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Та дааа, да дам отчет и аз  Thinking
Петък и събота ,т.е. 4 и 5 ти ден имах леки болки долу ниско, при положение че имам нисък праг на болката се търпеше. От вчера нищо. Зацапване няма (не знам до колко е критерии това). Не търся симптоми. Гърдите са ми като бомби и болят адски много, но това е така още от стимулацията, така, че не ги отразявам изобщо.  Peace Hug bouquet
Решила съм да не се ядосвам, каквото сабя покаже.  Peace
Обаче имам питане, имам много еротични сънища и фантазии, то верно че гладна кокошка просо сънува, имате ли такива проблеми и как се справяте.  newsm78 #Crazy Blush

# 106
  • София
Idacorr, за другите симптоми няма да коментирам, че нали си е много индивидуално. Но за еротичните сънища и то с експлозивен финал, че понякога просто финал без съниша.... Joy Joy Joy мога многооооо да ти разказвам. Чак се плаша. А за капак май не само сънувам, ами и мърморя и си стена и мамата си трака. Blush Добре че ММ спи дълбоко.  Grinning И малко почвам да се плаша сега с тия контракции  Sad Ако имаш много силна воля да се събудиш и да прекъснеш съня, ама пак...процесът е започнал. Няма оттърване. В общи линии като се случи си притискам леко корема, докато усетя че мускулите се отпускат - все едно държа топка. Би трябвало да те отпусне за 15-20 секунди.

# 107
Аз пък никакви мераци за секс нямам newsm78

# 108
Хахаха, много сте сладки и много ви се радвам! Simple Smile
При мен трансферът беше на 5.03, кръвният е назначен за сряда, 16.03.

Усещания: От 2 дни коремът бая ме боли ниско долу, тъпа болка, нещо средно между позив за тоалетна и менструална болка. Обаче не пия но шпа, не знам дали трябва..
Зърната ми са свърхчувствителни от цяла седмица, направо дори душ си взимам със зор, никакъв допир не търпя.  Confused
Тая нощ такъв луд еротичен сън сънувах, че даже имаше и финал! Събудих се притеснена, че може леките контракции да направят беля, ама какво да се прави. Rolling Eyes
Иначе и мен ме сърби за пиклив тест, ама мъжът ми не ми дава. Вика, ако не покаже, само ще се сугестираш преди кръвния. И те така.  Party

# 109
Аз до финал не стигам, но мъжа ми бяга по ъглите на апартамента да се крие, като разбра че не трябва (милия ми си ляга, чак като се увери че съм заспала). Предния път нямах такива чак желания. Налагам си силната воля да мисля за други неща.  Whistling Tired #Crazy
Нали се похвалих, че нямам никакви симптоми, Thinking е сега се появи зацапването, 1во се стресирах после се сетих, че е нормално.
Ще видим какво ще стане в края на седмицата, мисля на 17-18 да го правя, трансфера беше на 8ми на две 5 дневни бобчета (мамини сладки), ако има нещо то и тогава ще покаже, няма да изтърпя до др седмица.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 110
И аз имах еротичен сън в първата десетдневка след трансфер. Бях чела, че това е един от признаците. Факт е, че теста е положителен.

# 111
И за моя мъж съм вече "свещена територия"  Laughing не смее да богохули дори ви мислите си  Joy
аз лично нямам проблем с въздържанието

# 112
Хаха, Шакира, златни ти уста! Hug
Момичета, устискайте още малко, вижда му се края!

# 113
Аз като му казах, че не трябва да ме пипа поне до 3м, той щеше да се разплаче и само каза: Е къде ще търся толкова крем за ръце?  smile3508 smile3521 smile3533
Шакира, от твоите уста в Божиите уши  Praynig Hug bouquet
Предния път нито еротичните фантазии, нито зацапване нито нищо. Да не казвам, че бях толкова нервна, че като ми кажеше някой здравей, ми идваше да му скоча на веждите, сега съм едно такоооооова спокойно, миличко, дооообричко-памук направо.  bouquet

# 114
И аз съм шести ден след ЗЕТ. Вчера зърната ми бяха твърди и чуествителни, днес са по-спокойни. Имам болки ниско в корема, но пия но шпа за тях. Зацапване нямам. Приспива ми се, но го отдавам на липсата на обичайната доза кафе:-)

# 115
Е, какъв сладурски отбор сте се събрали тук.. Много ми е приятно да ви чета и да си мечтая.

# 116
Гери, споменаваш, че не пиеш кафе. И аз го спрях, хем малко пиех, и то само с мляко. А какво ще кажете за безкофеионовото? Не може съвсем на пост и молитва, бре! Crossing Arms

# 117
Моника за болките в корема не ти ли казаха да пиеш но-шпа, поне 3 х 1 на ден. Аз съм на схема 1вата седмица са 3 х 2 след това 3 х 1, звънни все пак и си попитай на спешния, но според мен трябва да си пиеш.
Аз пия по 1 кафе на ден, правя си нормално и си го разреждам с вода. Не мога без кафе, то и така съм непълноценен човек, но лекаря каза нормален живот, не пия, не пуша. А с това кръвно остава и да започна да се търкалям по улиците.  #Shocked

# 118
Не, не ми изписаха!  Confused А всичко ми бяха описали на един лист, какво да слагам, само но шпа нямаше. Пиех го преди трансфера. Еее, остава и да са забравили. Sad А критично ли е, ако не го пия? В смисъл, болката се търпи, но да не стане фал с ембриончето? Cry

# 119
Пия по едно кафе на ден с мляко. Безкофеиновото според мен е обработвано с много химия, за да извлекат кофеина. А но шпа си самопредписах, д-р Стаменов е престанал да го дава след ЗЕТ. Но го пия при болка, не по схема. 

Общи условия

Активация на акаунт