Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 062
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Не бях влизала в новата тема и сега останах приятно изненадана.
Шоши, много се радвам за теб. Ти винаги си толкова положителна, че не се учудвам на добрия резултат. Желая ти от тук само хубави емоции и пухкаво бебче на финала.

На всички момичета, които са след трансфер стискам палци.

# 91
  • София
Утре ми е 10-ти ден, но съм решили твърди да изчакам 14-тия за да направя сутринта първо пиклив тест, а след това кръвен. Спокойна съм, дано е оправдано спокойствието ми.  Mr. Green

# 92
Моят съвет е да не се заиграваш с пикливите тестове.
Винаги първо се прави кръвен.

# 93
  • София
Моят съвет е да не се заиграваш с пикливите тестове.
Винаги първо се прави кръвен.

Защо? Когато имах  положителен тест на извънматочната бременност на 14-ти ден показа две черти рано сутринта. То е ясно, че ще направя и кръвен, но ми се иска да пробвам да получа резултата в по-интимна обстановка, защото като отиваш на си вземеш резултата е прекалено публично.

Иначе днес  14.03 вече ме и десети ден. В събота поиграх хорце  Blush (право и протяжно ) потанцувах малко с мъжа ми,  гледах да не се напрягам много, поседях повече.

От няколко дни корема ме боли, като болката не е силна, а по-скоро дразнеща и причиняваща дискомфорт. Вечер се позасилва, като се придружава от подуване на корема и постоянни позиви за пишкане   (чувствам,  че все едно ми се пишка ) и то действително ми се пишка. Ясно ми е, че това е симптом, но по-късен -  рано е за него. Сутрин корема ми е по-спокоен, подуването е намаляло много, дискомфорта също е намален.
Сега се чудя дали това не са някакви контракции или през деня се поуморявам, а през нощта се успокоява тялото?

И още един въпрос, може и малко странен да е. Имате ли промяна в цервикалната слуз? То е ясно, че този Утрогестан постоянно изтича и дразни,  но ми се струва, че има увеличено овлажняване, което не свързвам с Утрогестана.

Наистина съм спокойна, но все пак в главата ми се въртят непрекъснато мисли.

С кой чакаме резултат. Нещо хич не  пишете момичета  Hug

# 94
  • София
Доброутрю Simple Smile пишем, пишем. Ако не пишем, четем Simple Smile Аз вдругиден съм на кръвен тест, днес ми е 12 ден след трансфер, пиклив тест естествено пак си направих. Но положението е същото, бледа чертичка. И аз често ходя до тоалетната, даже се замислих дали не е цистит, защото си имам понякога. И то почна след трансфера май. А гледам и да пия повечко вода. Засега нямам други зацапвания, освен на 5 ден. Дано, дано...

# 95
Magnollia, на мен днес ми е 9-ти ден - трансферът беше на 06.03. Аз бях решила да правя кръвен тест на 10-ти ден, защото емрионите ми ги трансферираха на пети ден,  а при успешното ин витро на 3 дневни ембриони, на 12- тия ден кръвния тест беше "силно" положителен - 200 единици. Започнах да се разколебаавам дали да не си изчакам 14-тия ден.
И аз като теб имам усещането, че е станало, защото има додта промени. Вечер заспивам много рано - пррд телевизора, на светната лампа, много рано сутрин се събуждам със "стържещ" от глад стомах, хапвам и пак лягам. Засили ми се обонянието. Всички тези тъй ранни промени ги имах и при успешната ми бременност,  което ми дава едно блажено спокойствие и надежда, че нещата са ОК. Успех на теста, както и на всички чакащи!

# 96
  • Варна
Пожелавам +тестчета на всички чакащи и края на седмицата(който издържи)да ни зарадвате:)))

# 97
  • София
Абе ей, човек да не каже нещо, сега получих зацапване, направо си е течение де, засега кафяво. От спешния кабинет казаха утеогестана да се пие и да увелича но шпа, и естествено кръвен тест, за да се види има ли покачване. Ама ние тия неща си ги знаем Simple Smile мен ме боли от сутринта,  като при цикъл. Тъжна работа.

# 98
Хепи, ти как си? Кога си пак на преглед?

# 99
  • Варна
Днес на обяд Начита,после ще пиша.В моя случай тази седмица до края ще стане ясно всичко вече трябва да се види поне пулс утре влизам в 6г.с...Моля се всичко да е наред и бебенце да си стои вътре на топличко 😊

# 100
  • пазарджик
Добро утро и от мен прекрасни  bouquet
От вчера след обяд имам нещо като парене и мисля да звъна на док. да казва какво да правя,че нещо се напрегнах.На някой случвало ли му се е -днес ми е 3 ден след трансфер.

# 101
И още един въпрос, може и малко странен да е. Имате ли промяна в цервикалната слуз? То е ясно, че този Утрогестан постоянно изтича и дразни,  но ми се струва, че има увеличено овлажняване, което не свързвам с Утрогестана.
Всичко, което описваш е както беше при мен. И още е Simple Smile

happy2015
, всичко ще е наред.

Елба, не го отписвай преди теста.

# 102
Хепи, стискам палци за силно тупкащо сърчице  Hug

# 103
  • София
Хепи, разчитаме на теб да ни зарадваш Simple Smile
А аз освен всичко друго имах и лош сън, не си спомням какво беше, но не беше хубаво. Иначе упорито си продължавам с хапчетата до 14 ден. Не спирам до нареждане от лекар Simple Smile

# 104
  • Варна
Благодаря момичета ще пиша след прегледа!Симптоми нямам все още никакви нито гърдите,нито нищо...

Общи условия

Активация на акаунт