Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Може и да успея да забременея този път, може и да не успея.
Открихме проблема, който пречи за имплантация на ембрионите.
Ще видим, какво ще стане.
И какъв е? Ако ти се споделя, де.

# 61
Честито на всички успели,да пълним темичките само с хубави новини bouquet ние днес си чухме сърчицето,много се вълнувам,Гердич скоро да се присъединяваш към групичката бъдещи мами Hug

# 62
  • София
Тихичко честито на Шоши! Hug Чакам я в следващата тема, за да видя как ще се вихри там  Joy
Разбира се успех на всички момичета и повече положителни резултати  fingerscrossed

# 63
Аз да цитирам една съфорумка - следващите 70 години все ще се притеснявате, така че не се вторачвай в гърдите! А за сърцето - пулсации се виждат още в 5-6а седмица, а доплер включват обикновено в 7а.

# 64
  • Варна

Аз да цитирам една съфорумка - следващите 70 години все ще се притеснявате, така че не се вторачвай в гърдите! А за сърцето - пулсации се виждат още в 5-6а седмица, а доплер включват обикновено в 7а.
 Права си, но след мисед е трудно да не обръщам внимание и да не се притесняваш

# 65
joni79, разбирам те Hug И аз подскачам за най-малкото, но се старая да мисля позитивно.

# 66
  • София
Шоши, честито тихичко,  но от сърце   Hug

Аз пък от 2 дни съм пълна със симптоми  Joy напрежение в долната част на корема (като от лека мускулна треска), запек (който преодолян днесв резултат на изядени вчера 4 киви, 1 чаша козе прясно мляко, пита успоредно с 500 мл.   Фреш от портокал - направо не знам как веднага не ме прокара  веднага Joy), умора, леко гадене  Blush  Mr. Green Абе пълна картинка съм  hahaha
Но не знам защо, но от вчера съм убедена, че са станали нещата. Можете да ми се смеете,  но някак си го усещам.  Да видим след теста дали ще съм толкова уверена  Joy
Оптимистче на квадрат  bowuu

# 67
  • гр.София
Шоши, честито Hug

# 68
Magnollia пожелавам ти от все сърце чувствата да са ти верни и да ни зарадваш с тлъсто ЧХГ. Мисля, че ти си най близко до финалната права и имаш много стиснати палчета от мен fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 69
Герда, лоша микробиология не е причина за неуспех.

# 70
Причина е, зависи какво е изолирано и къде  е изолирано, особено когато е в матката.
Уврежда лигавицата и не може да се имплантира ембриона, отделно , че се отделят токсини.
Не говорим за гъбички.  Wink Laughing
Матката става много чувствителна, контракции. Кръвните показатели са като при възпалителен поцес, който се завоалира от зарзиото и т.н.

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 22:14 от Анонимен

# 71
Мацки, искрено ви благодаря за подкрепата и пожеланията. Трогнахте ме! Всички добрини, дето ми пожелахте, да ви се връщат с пълна сила.
Иначе: 11ти ден след ЗЕТ на 3 тридневни ЧХГ 58. Днес на 13ти ден ЧХГ 131. Растем!

# 72
Мацки, искрено ви благодаря за подкрепата и пожеланията. Трогнахте ме! Всички добрини, дето ми пожелахте, да ви се връщат с пълна сила.
Иначе: 11ти ден след ЗЕТ на 3 тридневни ЧХГ 58. Днес на 13ти ден ЧХГ 131. Растем!

Шоши  Hug Hug Hug Чакаме те скоро в нашата темичка на мамите забременели след ин витро. Ще разведриш още повече обстановката.  smile3533

# 73
Шошкаа, толкова много се радвам за теееб!
 Hug

# 74
Честитооо....супер ЧХГ...за супер бебче:)!Успех още 34 г.с!

Общи условия

Активация на акаунт