Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 056
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Не са от главата. Не обобщавайте. При всеки е индивидуално.
След вливки симптомите са много притъпени, именно защото настройват имунната система да приема по подразбиране ембриончето.
А също така, когато сте бременна с момиче.

# 46
Шоши  baby_neutral страхотни новини и абсолютно те подкрепям за симптомите! В организма си човек усеща обикновено последиците от настъпилите промени, а не моментите на настъпване, за жалост и с болестите е така...

# 47
Шошииии  Praynig Praynig Praynig
Трансферите ни и сега и предния се движат горе-долу по едно време, стискам палци всичко да е наред  Hug Heart Eyes bouquet

# 48
Шоши, много се радвам за теб. Повтори кръвния за всеки случай след 48 ч за твое собствено успокоение. Съветите и препоръките, които даваш на момичетата са много смислени и дано се вслушат в тях. А сега започвай да свикваш, че си бременна и намалявай винцето драстично  Laughing

Цитат
А също така, когато сте бременна с момиче.

Герда Аз като съм бременна с момче и момиче, питай баба ти какво мисли по въпроса.

Хора, събудете се ! В 21 век живеем.  Crazy

# 49
Шош, тихичко честито! Ейй, че хубава новинааа! За симптомите си права, до теста имам 4 дни и нищо, освен едни свеъхчувствителни зърна нямам. Айде стискам палци и за другите! Пролет е, време за плодене! Party

# 50
Шошииии newsm44 Hands Clap браво мила! Желая ти на финала едно живо и здраво ylinfant
И аз съм от тези без симптомните, или ако усетя нещо си знам, че е от лекарствата. Единственото нещо което забелязах при всичките ми положителни резултати е, че ми причерняваше когато ставах от леглото по рязко.

# 51
Маруло/ морулооо  Mr. Green / такава честитооооо

# 52
Браво Шошии! Такава ведра муцуна като теб много заслужава Голямата радост най-накрая!И всички ние де Simple Smile Много стиснати палци и възход на ЧХГ! Гушне си миндила и пак да удариш едно винце, пък аз ще пийна две за теб Simple Smile

# 53
Честито и от мен  Simple Smile

# 54
Дивост, Шоши, честито момичета. Много се радвам за вас и ви стискам палци Simple Smile.

# 55
Питах баба ми какво мисли.. не трябва да си налагате мнението върху другите.
Ама акушерка с 36 годишен стаж в родилна зала, казва други интересни неща и най-вече всичко е индивидуалн

# 56
Е, анджък де.
Ти защо държиш да си последният акорд на концерта  newsm78

# 57
кефя се на Шоши и и пожелавам от все сърце лека и безпроблемна бременност bouquet
ииии крайно време и Герда ,да забременее  Laughing

# 58
Шошка, браво, сега го дръж здраво поне още 8 месеца. Всичко ще е наред😊
И наистина, време е Герда да забременява!

# 59
Може и да успея да забременея този път, може и да не успея.
Открихме проблема, който пречи за имплантация на ембрионите.
Ще видим, какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт