Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 049
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Аххх, divost,  едно голямоо честито!  Hug

Цоп и аз тук, въпреки че съм далеч от трансфер Wink

# 31
Добро съботно утро.
Благодаря ви Hug

# 32
Ммммм дивост, честито  bouquet Hug Praynig
Ще взема да се отъркам малко в теб, далече съм от теста, но знае ли човек, пу-пу дай Боже всичко да е наред  Heart Eyes Hug bouquet

# 33
Честито, divost! Успех до финала! bouquet

# 34
Шошка, как сии?
Магнолия, как се чувстваш тази сутрин?

# 35
  • София
Divost, честито  Hug
Браво на теб!

# 36
divost честито мила, хайде да си ни на късмет bouquet Hug
elza85 това със спирането на зацапването ми мирише на положителен резултат, мога да ти честитя предварително и стискам  fingerscrossed fingerscrossedпалци да се похвалиш с голямо ЧХГ

# 37
Здравейте и от мен! Липсвахте ми! Честито на печелившите!!!
Така... Минавам да кажа, че на 11ти ден от трансфер (вчера) ЧХГ 58! Скромно, но от сърце. Утре пак ще го видим. Щастлива съм! Независимо какво ще се случи, съм щастлива, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО!!! Щастлива съм, че въпреки лошата морфология на Моя Миндил (2 %)  и въпреки сбабичосаните ми яйчници (АМХ 0.99) все пак сме способни да си имаме бебче! Моля се на Господ всичко да е наред! И всяка една от вас, която чака с нетърпение да стане мама, да дочака този момент!!!
А сега... На всички тези, които са врочакване на тест... Искам да кажа НЕЩО МНОГО ВАЖНО! Бременността на този етап НЯМА НИКАКВИ СИМПТОМИ! Не усетих нищо, ама нищичко. Нямаше драскане, пулсиране, зацапване, цицобол, гъзобол, разстройство, запек... Нищо! И супер обезкуражена от факта, че тук повечето "усещат имплантацията" и получават различни симптоми, аз направо отписах този опит. Аще преди седмица почнах с физическото натоварване, почнах да си пия вино всяка вечер, а сутрин по едно кафе, понякога с цигара, просто защото бях сигурна, че нищо не е станало. Е станало е! Без симптом! И недоумяваща питам лекаря "Ама аз нямах никакви симптоми!?", а той със странното си чувство за хумор ми отвърна "Хората живеят с двуметрови тении в телата, и цял живот нищо не усещат, а ти искаш да усетиш 3 микроскопични прашинки, които просто си седят в корема ти."
Затова момичета, не чакайте симптоми. Няма такива. Всичко е плод на лекарствата и въображението ни. Не бързайте с пикливите тестове, от тях няма смисъл, чакайте си датата за тест и не се вторачвайте в състоянието си, това може само да ви подведе, както подведе и обезкуражи мен!

# 38
Честито Шошии bouquet Лека и безпроблемна бременност! Praynig

# 39
  • Sofia, Bulgaria
Не мога да се сдържа да не напиша на Шоши нещо.
БРАВО момиче , влизам тук и хвърлям по едно око заради теб , обожавам хумора ти , обожавам начина по който приемаш всичко с ин витрото още от предишния ти опит , прегръщам те и стискам палци от "скромното" ти чхг да излезне един прекрасен бебок  Hug Hug Hug

# 40
тихичко честито, шошии. занапред само да расте.
и на мен ми е малко смешно това със симптомите два дни след трансфер. то не че няма, но са по-скоро от стимулация и нерви, а не защото усещаш как микроскопичното ембрионче ти дълбае 10-милиметровата лигавица.
виното все пак го зарежи, да не се получи нещо такова  #Silly

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 11:26 от zvezdi4ka14

# 41
Шошитоо, на каква се правиш, още на третиден се знаеше, че си надула коремаа.
 Hug bouquet

# 42
Честито, Шоши и след 8 месеца да гушкаш едно малко шошче.

# 43
  • София
Ехаааа, Шошита Hug  newsm44 Много се радвам за теб и стискам палци да се развие хубава бременност и да родиш едно здраво детенце  Heart Eyes
За симптомите си абсолютно права, симптоми на бременност 5, 6, 10 дена след ЕТ няма, всички такива са "от главата".  

# 44
Герда, нищо не знаех. Нищо не усетих. Абсолютно нормално състояние. Четях и се депресирах, че другите имат всякакви усещания, а аз не.
Сега като се замисля, преди предишния трансфер бях изчела всичко и знаех какво да очаквам. И тогава, в резултат на тоталната ми психоза, усетих всички симптоми, включително и имплантация, още малко и щях и разговори между ембрионите да чуя от пренавиването. И накрая МИНУС. Всичко е било в главата ми. И сега, знаейки това, въоръжена с реализъм, не усетих абсолютно нищо. Не знам как съм могла да се подведа по "чужди симптоми" и така да се обезкуража. Затова съветвам другите, да спрат да се вторачват в симптоми, защото няма никакви такива на този етап.
Мерси момичета за подкрепата! Все още е рано за честитене. Все пак има много неща, които могат да се прецакат. Честитутките запазете за след раждане! Иначе съм щастлива! И пак ви казвам, всяка ще я огрее! Казвам го не мечтателски, а реалистично!
Гууууш!

Общи условия

Активация на акаунт