Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • пазарджик
Привет момичета,ето ме и мен втори ден след трансфер на 3   3-дневни снежинки.Как минава ежедневието ви,лежите ли,ядете и пиете ли нещо по-специално.Аз при предишния ми трансфер си полежах доста,докато сега съм решила,че няма смисъл от това залежаване.Честито на шоши  baby_neutral
и дано и ние последваме примера й.Моят тест е чак на 23.03,но си мисля,че преди това мога да направя един уринарен,какво мислите ?
Лек ден и пожелавам и само хубави новини от тук нататък ! bouquet

# 76
Браво Шоши,  само тлъсто ЧХГ и леко бременеене!
Danitooo83  успех и спокойствие .. и аз съм втори ден след ЗЕТ та явно заедно ще броим дните, но аз съм замислила кръвен тест на 21-ви за първа пролет  Wink

# 77
     Здравейте момичета
Честито на бременелките, стискам палци на чакащите.
Моя трансфер бе на 01.03 на 1 5дневна снежинка./на 10 имах бледа чертичка, вчера вече е мнооого ясна според престо/  след n-ти опит не бързам да се радвам
    Днес неможах да се сдържа и награбих течния шоколад  много съм гузна сега, ама късноооо
    Прошка искам - прошка давам   bouquet

# 78
Шошиии, Миме браво на вас, смело напред и ние след вас. Аз така искам да зарадвам ММ за рождения ден, и подаръка да му е един тест EFP

# 79
Честито, Шоши и Миме Simple Smile
Момичета, пети ден след ЗЕТ съм. Бия
Зарзио. След второто му поставяне се събудих цялата в пот. Някой имал ли е такъв страничен ефект? Притеснява ме, че качването на телесна температура не се отразява добре на ембриона.

# 80
  • Варна
И като стана въпрос за Зарзио, искам да питам момичетата с положителен резултат който са си слагали  Зарзио до теста - след положителен резултат продължава ли се със Зазиото, или първо следва преглед и после ако док реши, че има нужда се продължава ?

# 81
Зарзиото се слага докато свърши спринцовката, ако има нужда от още лекарят ще кажа.
Изпотяването и лекото повишаване на температурата става от утрогестана, от хормоните, няма проблем, нормално е, не се притеснявайте.

# 82
Миме стискам палци всичко да е наред и на кръвния едно хубаво ЧХГ  Praynig bouquet Hug
Браво Шоши  bouquet Heart Eyes Hug
Отърквам се за късмет и в 2те  Flutter Heart Eyes Hug

# 83
И като стана въпрос за Зарзио, искам да питам момичетата с положителен резултат който са си слагали  Зарзио до теста - след положителен резултат продължава ли се със Зазиото, или първо следва преглед и после ако док реши, че има нужда се продължава ?
Аз го продължавам. Ще го спра другата седмица.

# 84
  • Варна
 cristi А кога ти казаха да го продължиш ?
Не съм се срещала с Док и не знам какво да правя. Имам записан час на 17 ти.

# 85
Питай на спешния или прати смс на доктора си. Но ако имаше нужда щяха да го назначат.

# 86
Здравейте, момичета! Вчера моята приятелка беше в София на ЧХГ, но резултата е отрицателен. С мъжа й имаха надежда, че ще получат нещата, но сега са направо отчаяни. Неуспешни ин витро процедури, 4 неуспешни инсеминации, преди 2 години беше бременна за 3 месеца и сега неуспешно икси, нямат вече финансови средства да се пробват отново. Ако кандидатстват по някаква програма, дали ще им отпуснат пари. Четох за някакви общински фондове, но в сайта на община пловдив чета, че отпускат до 1000 лв. Малко са парите. 

# 87
cristi А кога ти казаха да го продължиш ?
Не съм се срещала с Док и не знам какво да правя. Имам записан час на 17 ти.
Да цитирам - продължаваш всичко, докато не ти кажа.

# 88
  • София
Здравейте, момичета! Вчера моята приятелка беше в София на ЧХГ, но резултата е отрицателен. С мъжа й имаха надежда, че ще получат нещата, но сега са направо отчаяни. Неуспешни ин витро процедури, 4 неуспешни инсеминации, преди 2 години беше бременна за 3 месеца и сега неуспешно икси, нямат вече финансови средства да се пробват отново. Ако кандидатстват по някаква програма, дали ще им отпуснат пари. Четох за някакви общински фондове, но в сайта на община пловдив чета, че отпускат до 1000 лв. Малко са парите. 
Защо не кандидатстват във ЦАР (както му казваме фонда)

# 89
Аз питах акушерката, която ни обясняваше за Зарзиото - каза ми, че се бие до 10-та г.с. ако е полижителен теста. Като свърши спринцовката се ходи в клиниката за нова.

Общи условия

Активация на акаунт