Дългото чакане след трансфер - 46

• 62 070
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Бихте ли ми казали за кой месец записват т.нар. "час за коментар на опита"? Утре ще ходя да си взема болничния и да съм подготвена с колко ще ми отсрочат срещата с д-р Стаменов.
Ами в началото на февруари даваха часове за средата на май.Те за коментар сега записват час само за ден сряда!

# 646
Момичета, колко на брой е добре да са броят тестове до първия преглед?  newsm78 Ако ги правя на 2 дни приблизително .. няма ли да шокирам доки  Whistling и без тва вече си имаме закачки с нея, да не изглеждам като психопат  Joy

# 647
Момичета, колко на брой е добре да са броят тестове до първия преглед?  newsm78 Ако ги правя на 2 дни приблизително .. няма ли да шокирам доки  Whistling и без тва вече си имаме закачки с нея, да не изглеждам като психопат  Joy
На мен ми отговориха я не се лигави Mr. Green И така си останах с едно чхг.

# 648
Ох, Краси, дано! Стискам му палци на хайванчо. Пуснах ЧХГ днес -  4513, а преди 3 дни 1303. Удвоява се на 41 часа. В четвъртък пак ще го гледаме какво прави.
Колкото за зацепването, може да го има, може да го няма. Аз нямах нищо. Така че, тези които не зацапват, да не се шашкат.
Шошии, ЧХГ си расте добре, така че мъника ще си влезе в размерите! Наистина тревогите сега започват, но с тях и радостта да си бъдеща мама.Гушкай си мъжлето,гали си коремчето и стискам палци неустоимо секси доктора да те зарадва на следващия преглед с ведра усмивка и блага дума  Sunglasses

# 649
............... и стискам палци неустоимо секси доктора да те зарадва на следващия преглед с ведра усмивка и блага дума  Sunglasses

Хахаха, това Цветков ли е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 650
Змийо  Hug И дано новия док ти е на късмет!
При теб какво е дереджето? Пред стиму или пред ЗЕТ?
Начитка, моя настоящ и неин бивш Миндил (док) е от провинцията. Приятно плешив и винаги ухилен, все едно нон стоп е на някви наркотици.

# 651
Ааа,не,тя си знае ... Crazy Пловдивска майна е  Mr. Green

# 652
В стиму пред пункция...трансфер...кой знае кога Simple Smile Ама много си ми е мил новия,дано и да ги свърши добре.На ЗЕТ ще кърша пак пръсти и ше хвърлям боб до...10 ден-повече няма да изтрая.

# 653
Начитка, моя настоящ и неин бивш Миндил (док) е от провинцията. Приятно плешив и винаги ухилен, все едно нон стоп е на някви наркотици.

Joy Joy Joy
Искрено ме разсмя  Laughing Laughing Laughing

# 654
 JoyЩом гинеколозите ви станаха секси, май вие сте на наркотици Simple Smile

# 655
Гери, то с тоя сух режим, единствения секс дето правим е с докторите, и най-вече с накрайника на узито... Нормално е да ги гледаме с други очи вече  Joy

# 656
Много естроген е хвърчал днес.
А аз влязох да се информирам за нови бременни  Thinking

# 657
JoyЩом гинеколозите ви станаха секси, май вие сте на наркотици Simple Smile

Joy Joy Joy Joy
Продължавам да се хиля като луда

Добър завършен на естроген пълния ден  Mr. Green Сигме  Hug

# 658
Аз даже сънувах че правя секс с доктора-само не помня къде го правих тоз секс

# 659

Ако ЧХГ ти е над 300-400, няма смисъл да продължаваш с тестовете. Така ми бяха казали на мен след първия резултат. За твое успокоение можеш да пуснеш втори тест, но всеки следващ е изпитание за нервната система, а знаеш колко е важно сега да си спокойна.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт