Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 106 310
  • 799
  •   1
Отговори
# 705
Всички са много добри. Аз бях при д-р Арабаджикова, невероятен професионалист и човек е. Всеки ще си препоръча неговия лекар и няма да те подведе.
Единствено бих се въздържала за д-р Кръстев.

# 706
И ЖК не се води по ЗК.

# 707
  • В сърцето на любимия човек
Аз не бих избрала Белкин, струва ми се, че подценява някои рискове.
Кръстев е малко по-груб като поведение, но като лекар ми се струва добър, поне последния път когато имах контакт с него, лечението му беше адекватно и прояви загриженост.
Аз съм при д-р Христов и съм много доволна.

# 708
Благодаря Ви за отговорите. Май ще се спра на др. Арабаджикова, дано има свободни часове Simple Smile

# 709
Всички са много добри. Аз бях при д-р Арабаджикова, невероятен професионалист и човек е. Всеки ще си препоръча неговия лекар и няма да те подведе.
Защо?

# 710
Благодаря Ви за отговорите. Май ще се спра на др. Арабаджикова, дано има свободни часове Simple Smile
Сложно е доста с часовете при Арабаджикова, всеки месец е борба и голямо звънене, но се дорежда човек все пак. Лекарката е много приятна като човек и вдъхва спокойствие, не е някоя паника, която да се презастрахова. По мое мнение е голям професионалист и отзивите за нея са добри. Само се зареди с търпение, защото ще има чакане пред кабинета за ЖК.

# 711
Контролните безплатни прегледи трябва да са два. Ако имаш епикриза погледни там пише.
Всъщност след раждане, ако има оплаквания директно с лекаря ли се свързвате или звъните за час на регистратура или спешен телефон?
Аз звъних за контролен час за Русинов,защото при него беше секциото,казаха ми той график долу няма, записаха ме при Стоянова,предполагам и по спешност отиваш при който е на кабинет

# 712
И при д-р Цветков може да се запишеш.

# 713
Защо?

Днес отговорих на същия въпрос на лични на една съфорумка. Направо го копирам тук.
Първата жк трябваше да направя при него, защото само за него имаше свободни часове. Като разбра, че трябва да ми се прави серклаж дори не ме прегледа, а каза да си намеря лекар, който да го направи и тогава да се върна при него. Освен това взе да ми разправя, че било Божа работа и едва ли не да не храня много надежди за моята бременност. Много лош спомен ми остана от него и в моите очи не е професионалист.
И допълвам, че отидох с всичките си проблеми при д-р Чачева и като разбра, че все още нямам лекар за жк веднага се свърза с д-р Христов и го помоли да ми направи спешно серклаж. Въпреки, че бяха коледните празници, той се зае с моя случай и съм им безкрайно благодарна.

# 714
  • София
Не знам Кайрякова дали е там още, но аз нея не бих я препоръчала. Следеше ме в Света София. Пълно неглижиране и претупване. Тъкмо се отървах от нея и на прегледа в Надежда хоп тя. Изобщо не ме беше погледнала на видеозон и не ме попита съгласна ли съм и ми предизвика раждането, защото бях точно на термин без признаци за раждане.
Аз определено не исках да ми предизвикват раждането без медицински предпоставки, а терминът не е такава.

# 715
  • София
Не знам Кайрякова дали е там още, но аз нея не бих я препоръчала. Следеше ме в Света София. Пълно неглижиране и претупване. Тъкмо се отървах от нея и на прегледа в Надежда хоп тя. Изобщо не ме беше погледнала на видеозон и не ме попита съгласна ли съм и ми предизвика раждането, защото бях точно на термин без признаци за раждане.
Аз определено не исках да ми предизвикват раждането без медицински предпоставки, а терминът не е такава.

Да, там е и е все така неглиже.

# 716
А аз останах доста озадачена как пациентка на д-р Белкин постъпва за редукция на бременност, заради лош резултат от бхс. newsm78

# 717
По мое мнение БХС официално трябва да го забранят, защото не може да му се има никакво доверие. Що народ се наплаши без абсолютно никакъв реален повод за притеснение. Аз го направих само, защото ми беше включен в пакета, без въобще да се влияя от резултатите.

# 718
  • София
По мое мнение БХС официално трябва да го забранят, защото не може да му се има никакво доверие. Що народ се наплаши без абсолютно никакъв реален повод за притеснение. Аз го направих само, защото ми беше включен в пакета, без въобще да се влияя от резултатите.
Peace
Това е най-малоумното изследване, измисляно някога! Шансът ми е да спечеля от лотарията е 50:50, или ще спечеля, или не, а в действителност 1:1000000  Joy Пълна малоумщина, вкарала в ужас хиляди жени и обратното- внесла успокоение у жени, които наистина са носели увреден плод ooooh!

# 719
Много ми допадна тази статия от Национална мрежа за деца, в която се говори точно за скрийнинг и фетална морфология. На мен ми беше много полезна да се ориентирам в някои неща.

http://nmd.bg/neobhodimi-sa-ni-povetche-spetsialisti-po-fetalna- … -evropeysko-nivo/

Общи условия

Активация на акаунт