Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 106 306
  • 799
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Как е положението в болницата тези дни? Има ли много родилки,натоварено ли е,стаите пълни ли са?Ако някой има информация моля да сподели Hug

# 721
Как е положението в болницата тези дни? Има ли много родилки,натоварено ли е,стаите пълни ли са?Ако някой има информация моля да сподели Hug

В момента не е пълно, на приливи и отливи е, някоя вечер има много родилки и се пълни, на другия ден изписват обаче много и е пак добре. Аз съм тук от 16.08...бях на 2 ри етаж, от вчера съм на 3 ти. Тук е празно. Тичането по етажите с бебе денонощно обаче в страшно изтощително и ми се отразява зле на кърмата.
Останах заради бебето ми, което го лекуват от пневмония получена вследствие стоене в родилна зала с изтекли води над 30 часа. Много се моля и надявам скоро да си ходим.
Мога да кажа и хубаво и лошо за персонала в неонатология. За акушерките и лекарите на 2 рия етаж само хубави неща, всички са страхотни и положиха много грижи за мен, за което благодаря.

# 722
А защо си била 30 часа с изтекли води в родилна?

# 723

Изтекоха ми водите в 35 седмица. Правен ми е курс с дексаметазон в 30та и искаха да го повторят преди да се роди бебето за всеки случай. Вливаха ми магнезий за да спрат контракциите, слагаха и антибиотик, но въпреки това левкоцитите ми тръгнаха нагоре и тогава решиха за секцио, иначе мислеха да ме индуцират преди това.

# 724
Ох, милата Hug Стискам палци бързо да ви изпишат!

# 725
Благодаря ти, доста се измъчихме, особено откакто сме на 3 ти етаж, преброих, че трябва да сляза и да се кача на ден минимум 16-18 пъти, защото тук не идват да ги взимат акушерките, а и стерилизатора е долу, а аз изцеждам и давам от шише...
Стискайте ни палци скоро да си ходим, защото кърмата ми намаля наполовина.

# 726
Миличката, ти си герой! bouquet

# 727
  • София
Благодаря ти, доста се измъчихме, особено откакто сме на 3 ти етаж, преброих, че трябва да сляза и да се кача на ден минимум 16-18 пъти, защото тук не идват да ги взимат акушерките, а и стерилизатора е долу, а аз изцеждам и давам от шише...
Стискайте ни палци скоро да си ходим, защото кърмата ми намаля наполовина.

Дано с бебчо скоро всичко бъде наред и да ви изпишат.
Кое налага ти да си на третия етаж не може ли да си останеш на втория?????

# 728
  • София

Изтекоха ми водите в 35 седмица. Правен ми е курс с дексаметазон в 30та и искаха да го повторят преди да се роди бебето за всеки случай. Вливаха ми магнезий за да спрат контракциите, слагаха и антибиотик, но въпреки това левкоцитите ми тръгнаха нагоре и тогава решиха за секцио, иначе мислеха да ме индуцират преди това.

Бързо да ви изпишат със здраво бебе Hug

# 729
  • Stara Zagora, Bulgaria
аз съм доволна от болницата, в следродилна обаче имаше една много неприятна акушерка Сашка Велчева, която се държи грубо, всички други са много мили...но днес много се изненадах като звеъннах трябва да ми се анулира и издаде болничен, нямало  как до 7.09!!!!! Как така, само един човек ли има който може да го направи, безумно е за частна болница...

# 730
  • София
Само една жена се занимава с болничните в Надежда. Жената много си разбира от работата, аз през февруари имах страхотни проблеми с нейната замесничка, но найстина и аз мисля, че само еднин човек занимаващ се с болничните не е достатъчен.

# 731
Моите болнични се дават от акушерките на ЖК, доколкото зная.

# 732
  • София
Моите болнични се дават от акушерките на ЖК, доколкото зная.

Да те се дават от акушерките от ЖК но ги изготвя само една жена, не помня името и  Embarassed

# 733
аз съм доволна от болницата, в следродилна обаче имаше една много неприятна акушерка Сашка Велчева, която се държи грубо, всички други са много мили...но днес много се изненадах като звеъннах трябва да ми се анулира и издаде болничен, нямало  как до 7.09!!!!! Как така, само един човек ли има който може да го направи, безумно е за частна болница...

Много странно, с мен беше страшно мила и загрижена. Даже след като бях изписана и имах проблем с раната ме консултира с лекар, прави ми промивки. Пита ме как е бебето и изобщо прояви много човешко отношение.

Аз имам ужасни впечатление от д-р Вълова от педиатрите. Изключително груба, обижда родилките, които се притесняват за бебетата си (мен ме прати да си лекувам нервите и ми взе бебето от ръцете когато трябваше да яде). Заяви ми, че е моя вината, че малкия не иска да яде, а той беше със жълтеница и тя го успиваше. Не дава сведения за бебето, поне за моето и те гони с думите как си имали работа и няма време за да се занимава с теб.
Прекрасен лекар е д-р Стоичкова, благодарение на нея детето ми е у дома днес, а аз запазих разсъдъка си.

# 734
  • София
За доктор Стоичкова и аз съм чувала великолепни неща.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт