Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 107 257
  • 799
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз постъпих в сряда сутрин и родих в 16, изписаха ни в събота, като ни брояха три нощувки в отделението за естествено раждане.

# 196
Момичета, искам да отида на отворени врати в болницата, в онлайн графика всички дати са заети, някой да знае дали записване може на регистратура или се дебне онлайн платформата?

Засега съм се ориентирала за тази болница, изчетох че има недоволни мнения за един-двама доктори и си мисля с моя късмет ще ги нацеля точно тези  Confused

# 197
Има ли по-възрастни родилки, които да раждат естествено? newsm78

# 198
Момичета, искам да отида на отворени врати в болницата, в онлайн графика всички дати са заети, някой да знае дали записване може на регистратура или се дебне онлайн платформата?

Засега съм се ориентирала за тази болница, изчетох че има недоволни мнения за един-двама доктори и си мисля с моя късмет ще ги нацеля точно тези  Confused
Следи всеки ден за графика. Изкарват го май в края на месеца, но може и да те заблудя. Аз така се вредих.

# 199

Следи всеки ден за графика. Изкарват го май в края на месеца, но може и да те заблудя. Аз така се вредих.

Мерси. Аз ще звънна и утре, но все пак да знам от сега Simple Smile А принципно понеже хвърлям едно око и на другите теми за болници и в някой от тях виждам, че при прием трябва едва ли не, един тон изследвания да имаш, които да носиш като показатели за кръвосъсирване и т.н, които били задължителни. В Надежда освен нормалните изследвания от ЖК носи ли се още нещо?

# 200
Има ли по-възрастни родилки, които да раждат естествено? newsm78
                                    gerda, колко възрастни имаш предвид?  Аз родих на 36 и имаха голям мерак да е естествено. Тогава Ташков хвалеше пациентка на 40 и няколко,  която родила естествено преди няколки дни.

# 201
Момичета, може ли да ми обясните живот и здраве като дойде моментът ако е през деня/през нощта къде трябва да се отиде newsm78 Rolling Eyes

# 202
  • Перник
Момичета, може ли да ми обясните живот и здраве като дойде моментът ако е през деня/през нощта къде трябва да се отиде newsm78 Rolling Eyes
През деня на регистратура, през нощта долу на подземния на спешен/има телефон, от който да ги повикаш/.

# 203
През деня на регистратура, през нощта долу на подземния на спешен/има телефон, от който да ги повикаш/.

Понеже не съм ходила там, на подземен паркинг ли имаш предвид или спешното е някъде в подземие  Rolling Eyes

# 204
  • В сърцето на любимия човек
На нивото на паркинга има спешен кабинет, където се извършва първоначален преглед, а после те качват в лаборатория, отделение и т.н.

# 205
Много благодаря  bouquet

# 206
Здравейте!Искам да попитам знаете ли д-р Михова изражда ли и по-точно със секцио?Благодаря!

# 207
  • В сърцето на любимия човек
Не, не се занимава с раждания. Нейната специалност е фетална морфология и вътреутробни операции.

# 208
Аз също не съм очарована от д-р Анатолий Кръстев, много грубо отношение, никакъв такт.

# 209
  • Перник
Като не Ви харесва отношението на някой от персонала, просто не си мълчете, а го поставете на мястото му. Не е нужно да търпете изблиците и настроенията на отделни хора от персонала. Достатъчно пари съм оставила аз лично/ и доста от Вас/, така че не бих търпяла, още повече това е частна болница.

Общи условия

Активация на акаунт