Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 8

• 106 283
  • 799
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз с д-р Вълова не съм имала контакт/разговор но съм безкрайно "" очарована"" от д-р Иво Павлов, така отговаряше на въпросите ми когато два пъти влезе в стаята ми да дава информация за бебетата, обсъдих и " адекватното му поведение" с д-р Стоичкова, да не ви казвам, че си помислих че е прекалил с чашките. За д-р Стоичкова, само хубави впечатления мога да спиделя.

# 736
Аз с д-р Вълова не съм имала контакт/разговор но съм безкрайно "" очарована"" от д-р Иво Павлов, така отговаряше на въпросите ми когато два пъти влезе в стаята ми да дава информация за бебетата, обсъдих и " адекватното му поведение" с д-р Стоичкова, да не ви казвам, че си помислих че е прекалил с чашките. За д-р Стоичкова, само хубави впечатления мога да спиделя.

Нямах щастието да го срещна Simple Smile
С д-р Стоичкова не съм говорила за поведението на Вълова, радвах се, че тя ми даваше информация за детето и че го преглеждаше, защото можех да разговарям с нея. Д-р Вълова твърдеше 2 дни, че детето ми има бавна адаптация. На 2 рия ден д-р Стоичкова поиска да направи снимка на бял дроб и сърце и тогава започна адекватното лечение.

# 737
  • София
Може ли да се изкара копие от ФМ (листовете, които дават след прегледа)?

# 738
  • София
Може, те са им в компютъра резултатите и винаги могат да ти ги пристигат.

# 739
За тези мами, които още избират и проучват Надежда - с малко закъснение, отзиви от посещението ми на отворени врати.

Очаровани сме с моята половинка от това, което видях - родилни зали, неонатология, стаи след раждането, столова, обзавеждане и апаратура (всичко е GE), от акушерката, която ни развеждаше и търпеливо и адекватно отговаряше на въпросите ни.
Това е моят избор, още повече, както споделих в един от предишните си постове - на 10 мин. ми е от дома. Не ме притеснява, че няма избор на екип, напротив адмирирам тази политика на болницата. Не се следя в Надежда, но съм позитивен оптимист  Grinning, вярвам в добрата си съдба Praynig и съвсем спокойно ще се доверя в ръцете на когото и да е от Надежда, когато дойде момента.
Единственото, което буди въпроси в мен са мащабите,  Rolling Eyes всичко изглежда толкова малко, броя на родилните стаи, трапезарията (място за хранене и свиждане), но да се надявам на разумен наплив по време на раждането си.

На конкретните ми въпроси: * ако всичко е наред с мама и бебе - да, непосредствено след раждането, веднага го слагат върху майката; * ако следродилните зали са заети и настанят майката на друго място - да, няма проблем отново да си бъде с бебчето (разбира се, съобразяват къде я настаняват, за да няма болни или изискващи честа намеса други лежащи с нея); * в случай, че всички родилни са заети и спешно пристигне нова мама готова за израждане - преместват някоя от настанените вече в родилна зала, за която е ясно, че трябва да се чака и скоро няма да се случи раждане.

Това е от мен, пожелавам Ви здраве и спокойствие, а на бременните мами - безпроблемно раждане и здрави бебчета! 

# 740
  • София
Може, те са им в компютъра резултатите и винаги могат да ти ги пристигат.

Мерси! Peace

А, при лекаря от ФМ ли да се попита или в ЖК? Вероятно при ФМ.

# 741
  • София
Мисля че може и в ЖК, моята докторка си вадеше копия и ги слагаше към досието ми.

# 742
Надежда е клиниката в която забременях. Там и родих. Личните ми наблюдения са следните:
За репродуктивни проблеми - там е мястото, за съжаление обаче не бих ги препоръчала за раждане. От 4 жени родили там - 3 имахме проблеми, две от които едва ги спасиха. Едната (безпроблемната) роди нормално (без секцио) и беше много доволна. Две бяхме с болнична инфекция и една с още по-тежък проблем.

# 743
За съжаление все по-често чувам това твърдение - за АРТ да, ама по-добре за раждане другаде. Събитията, които описваш, скоро ли бяха?

# 744
  • Пловдив/София
Някой знае ли дали Белкин прави хистероскопии?

Знам, че трябва да си направя за махане на полип (открит в Шейново миналия месец), но в Надежда ми казаха, че не може без да съм била на преглед при техен специалист. Записах час при Еленчев, но нещо се разболял май и го отменят. Предложиха ми Белкин или Еленчев след 2 седмици, когато не ме устройва- в края на цикъла ще съм, а полипите се виждат първите 10тина дни. Значи или да отложа всичко с месец, или да се прехвърля към Белкин- но не знам той прави ли такива процедури? Да не се окаже че ще ида на преглед там и той ще ми каже- идете на преглед при Еленчев. Много ми е трудно всяко ходене до там, в съчетание с работата и детето и искам да реша въпроса с максимум 1 преглед (а ако може и директно час за хистероскопия бих записала).

Накратко- отзиви за Белкин и Еленчев- кой е по-добър и по-човечен, ако и 2мата правят тази процедура? Имам страх от темерути лекари или груби като Христов например (съжалявам, лично мнение, много болезнени ми бяха прегледите при него и никаква топлота нямаше в отношението)

# 745
  • В сърцето на любимия човек
Аз бих изчакала за час за Еленчев.

# 746
  • София
Ех, пънче, тоя Белкин все за него питат.
дано не се налага непланувано да си при него   Crazy

пък за полипа да кажа, моя не се виждаше на прегледите в началото на цикъла, а в по-късните дни.
мен ме е преглеждал Белкин, за разкритие, даже не усетих.
та според мен не е груб.
питай направо на регистратурата кой точно прави хостероскопии и тогава дай имената, та да получиш по-точни мнения.

# 747
  • В сърцето на любимия човек
Ех, пънче, тоя Белкин все за него питат.
дано не се налага непланувано да си при него   Crazy
Е, то при спешен прием нямам много избор. Ама ще ми е притеснено, хич му нямам доверие.
Дано като дойде момента всичко да мине добре, но най-спокойно ще ми е с моя лекар или поне някой от другите, които познавам по-добре.

# 748
  • Северозапада
И аз не съм очарована от Белкин. Прие ме на раждането, но за мой късмет, му свърши смяната. Направи ми някои процедури без да пита и да дава обяснения иначе при прегледа за разкритие не помня болка.

# 749
  • София
Мисля че може и в ЖК, моята докторка си вадеше копия и ги слагаше към досието ми.

Мерси! Peace

Това, което пишете, е твърде притеснително.

Общи условия

Активация на акаунт