Гейши-Кобилкина

• 15 212
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
  • София
То не е луд този който дава баницата /нали така беше/ .
Тя вЕрно си прави пари,милата.

# 31
  Аз съм била на Гейшите... и не само на тях. Била съм на доста от "семинарите". Моят съвет е да не се занимаваш с това, парите ще са най-малкото, за което може да съжаляваш.
  Да, вярно е, в началото е интересно, вълнуващо, ново, но то  това е и идеята и....дотам. Зарибяват жените, възползват се от емоциите, чувствата им, дори нещастието им в определени аспекти. Занимават се с неща, за които изобщо не са наясно, като например констелации, които няма да обяснявам колко опасни могат да бъдат понякога и които са повлияли доста зле на определени хора.
  Молят за конфиденциалност от страна на клиентките, а те самите постоянно разказват личните истории на жените, които ходят при тях, дори се и подиграват често. Позволяват си да им се присмиват и да ги квалифицират понякога, когато се води някакъв разговор или когато някоя клиентка прави признание или говори за нещо, трудно и болезнено за нея. Квалификации, които от професионална и дори хуманна гледна точки изобщо е недопустимо да се правят. А и квалификации, които доста често не отговарят и на истината. Но повечето си казват: "Ей, може пък и така да е, те са професионалистки, по-добре знаят"... и го приемат...
   А колко измислени истории разказва Кобилкина. Такива, които аз лично съм чела по разни книги, тя ги разказва все едно тя или някой от нейните познати, клиенти и т.н. ги е преживял.
  Да не говорим, че си и противоречи. Един път казва едно, после друго. Дори доста често се случва и да бърка, дето се казва за един семинар не може да се подготви, както трябва. Говори за неща, които другите трябва да спазват и да правят, а тя самата не ги. Едно от златните правила е, че когато проповядваш нещо, трябва самият ти да си пример за това. Но формулата е една  - не й пука от никой и нищо. Безскрупулна, лицемерна - типичично за такива като нея.
  След многото прочетени книги от моя страна, (които явно са същите, които и Кобилкина и Ангелова четат) мога да кажа и аз, че всичко копират от тях и просто ги комбинират - теория, практики, техники и др.
   Та така е в началото, всичко е прекрасно и вълшебно, както се казва ефектът уау. Зарибяват те и те зомбират и после нямаш търпение да идеш на следващия долнопробен "семинар". За съжаление са много малко тези, които се осъзнават в какво се забъркват. За съжаление.
   С няколко думи ще обобщя - бездарие, безхаберие, безкрупулност и безочие.
   Както те посъветваха и други- по-добре си купи и прочети книгите на Лариса Ренар - "Изворът на женската сила", "Еликсирът на любовта", "Нощта на времето". Леки, приятни и интересни четива. А и няма да ти навредят.
  Много още може да се пише по въпроса...

# 32
  • Tам през Атлантическия океан
Скрит текст:
500 лв за двудневен семинар за Гейши при Кобилкина....хора, вие сте луди Shocked
Колко такива 'безумни' семинари има  Laughing
но пък явно си има хора и за тях , па нека ние се чудим и пулим   Crazy

Поимва,хич да не е... WhistlingИма и от 1500 ...евро семинари/курсове,хем че кандидатите са повече от местата  Shocked,с чуждестранни лектори, за богоизбрани  Crazy. То не е луд, който яде баницата.
Кобилкина и тя много превтасала ми се види  hahaha.
Най-обичам да ме съветват  такива "професионалисти"  Outta Joint.

Te , чужденБинските не са по различни  Mr. Green

# 33
Аз сещо съм била на прословутите гейши. Пълна глупост - 30 жени, от които всяка си разказва проблема и кобилкина и дава домашното - да ходи да моли някой да я черпи, друга да пее по улиците и сякву такива глупости!
За 3те дни, тя обръща начовек по 30 мин внимание, през другото време седиш и слушаш др как реват! Ч
Дадох 300лв за тая глупост. Нито ме е променила, нито нищо!
А че кобилкина лъже най-нагло за каквото и падне, две думи няма!

# 34
Много свежа тема! По-скоро коментари. Верно, случайно попаднах, точно под вицовете беше, даже в началото не разбрах, че съм цъкнал грешно.
Дерзайте, момичета, чета ви!
Как' Cийке, малко бъркаш, нема чак таквоз разстояние, както и нема чак толкова отчаяни жени.
Пари нема, това е.

# 35
Кобилкина и “гейшите” са детска игра в сравнение с други семинари (ритрийти), които се провеждат, но не се рекламират така бясно, за тях получаваш лична покана, демек: избрали са те, защото в теб има нещо по-специално, само трябва да го отключиш.... Веднъж и мен ме “избраха”, отидох, защото съм страшно любопитна и трудно устоявам на такива предизвикателства Simple Smile. Беше налудничаво и леко страшно - “влизане” в Акаша, предаване на съобщения от починали или неприсъстващи роднини, изпадане в “транс” от по-напредналите, но гвоздеят на програмата беше една госпожа, която беше “обладана” от нещо зло и други две се метнаха страстно да го вадят и гонят, което отстрани изглеждаше като кеч битка, поради габаритите и силите на тази мощна българка и двете проводнички на светлината....докато наблюдавахме това зрелищно изпълнение, с което участниците сбъднаха мечтата си да са център на вниманието поне веднъж “у тоя живот”,   ние- лаиците трябваше да се молим отстрани, наредени в кръг и хванати за ръце... Аз и едно момче не издържахме и се разсмяхме на цялата картинка, което доведе до категоричното мнение на психоложката и още една госпожа, че щом се смеем сега, в бъдеще ни очакват много сълзи, за да се спази балансът...

# 36
Ама като съм толкова специална,да вземат да ме поканят срещу хонорар и да се наслаждават на специалното ми присъствие колкото си искат,а не да ме карат да им плащам за да ми обясняват нещо, което и сама си знам:).
А именно,колко прекрасна,неповторима,уникална,специална и единствена личност съм.

# 37
Наскоро изгледах един документален от 2012 година за една японска мома, дето реши да става гейша. Общо взето няколко години слугинаж плюс учене на народни танци (японски), след това няколко години работи като майко и гейша (пиене на бира с дебелишкави японски бизнесмени в мазни ресторантчета с фурнир от 80-те и снимане с телефони Нокиа) и сега е собственик на своя школа за гейши. Има съпруг и 1 дете и определено не е някакъв супер лъскав бизнес, напротив, нещо като парти аниматори са.

Иначе семинарите и тренингите са си цял необятен свят. Някои скачат от тренинг в тренинг в търсене на просветление.

# 38
Някои скачат от тренинг в тренинг в търсене на просветление.
Мда..И в повечето случаи,когато го открият,установяват,че светлината в тунела,била от идващия влак..

Общи условия

Активация на акаунт