Лакове за нокти-104

• 124 416
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Само да пристигне и ще се лакирам и покажа.В сайта пише очаквана доставка ...Мисля си ,че може би не днес ми утре ще го доставят .

# 31
не знаех, че с разлятия лак ще предизвикам такъв фурор  Joy

моите топове: Сеш /добре запасена съм с голяма бутилка/, Пош вече на дъното, Диамантения на Джесика и СНБ всичко в едно - тези ползвам основно, в този ред
имам още - гел-топа на ГР, бързо съхнещ на ГР, бързо съхнещ на СНБ и матиращ на Флормар

# 32
  • София...........
Може ли мнения за тези лакове I Love Nail Polish ? и какви са вариантите за доставка до БГ?
 bouquet

# 33
  • Перник
https://www.avon.bg/prodykt/17463/
В момента ползвам този топ на Avon.
Мерси за темата.

# 34
не знаех, че с разлятия лак ще предизвикам такъв фурор  Joy

Смей се ти, подстрекателка такава  Crossing Arms Първо ни бутна сайта с намаленията, изкупихме го тук, после пък този Манхатън дето не стига , че жалихме как са го разляли, ами сега и него търсим да купим Laughing А аз съм толкова трудна да се реша да купя лак Mr. Green

# 35
не съм подстрекателка  Naughty
вярно е, че намаления харесвам всякакви, но лакът на Манхатън не е мой тип  Laughing
вие май се самозарибявате и после аз - виновна  Crossing Arms

# 36
  • София...........
iv4enceto_91 , искам ето такъв тюркоазен лак Wink

Поръчах този , но няма нищо общо... Sad

Ако някой друг има идея да споделя Simple Smile

# 37
не знаех, че с разлятия лак ще предизвикам такъв фурор  Joy

Смей се ти, подстрекателка такава  Crossing Arms Първо ни бутна сайта с намаленията, изкупихме го тук, после пък този Манхатън дето не стига , че жалихме как са го разляли, ами сега и него търсим да купим Laughing А аз съм толкова трудна да се реша да купя лак Mr. Green
Аз го намерих от къде да го купя.
Писах на Манхатън директно и бяха така добри да ми отговарят ,че има цялата гама лакове в befit.За съжаление Befit нямаме в нашия град и ме насочиха да си го взема онлайн отново от там Simple Smile) Исках много един цвят 330 който обаче го нямат онлайн Sad .Ще го търся и него и ще си го намеря рано или късно.

# 38
Може ли мнения за тези лакове I Love Nail Polish ? и какви са вариантите за доставка до БГ?
 bouquet
Много хубави лакове са, пуска нови и интересни холота нон-стоп, както и flake лакове.
Ето това е снимка с 4 от Spring 2014 колекцията- Charmingly Purple, Music Box, Cutie Pop и Princeton.

Доставя до БГ.

По въпроса от темата- ползвам HK и OPI DS Top coat.

# 39
В момента на ползвам бързосъхнещият топ на ГР (2ра опаковка) - бива. Бях си купила и един "бързосъхнещ" на мис спорти - нито е бърз,камо ли съхнещ.
Въпрос към дамите с мнооого дълъг маникюр, как се справяте с домакинските задължения и т.н. , винаги ми е било чудно ?  Мен лично ме дразни и рано или късно някъде закачам и се цепи Grinning 

# 40
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, аз ползвам топ-а на Пърфект, но нещо не съм много доволна, но след като прочетох всичко сега не знам с какво да го сменя  newsm78
И искам да ви питам тези, които са като лепенки и отгоре се нанася лак, може ли някой да ми покаже как изглеждат тези за многократната употреба?

# 41
  • София

И искам да ви питам тези, които са като лепенки и отгоре се нанася лак, може ли някой да ми покаже как изглеждат тези за многократната употреба?

Аз също се интересувам. Гледах такива в борн прити, но не разбрах дали са за многократна.
А, този сайт много ме дразни вече, 10ти ден още нямам мейл, кога ще ми пуснат поръчката #2gunfire
а иначе написали, че ги шипват до 24 часа.
За топ ползвам ГР quick dry, 2 слоя слагам.
А за база 8в1, но не мисля че това прави лака по- издържлив, 4ти ден и е излющен.

# 42
Благодаря за новата тема  bouquet !
Аз в момента ползвам топ на GR, не съм вкъщи и не съм много сигурна кой точно, ще напиша, когато го погледна.
Днес съм с opi japanese rose garden
Скрит текст:

# 43
 setony , много красиво Heart Eyes

# 44
Момичета, тъкмо щях да се похваля какво научих от професионалист и ... се оказа вие сте коментирали следните марки :
1.  SNB основа за лак http://snb.bg/index.php?page=products&cat=6&pid=898
2.  MISA лак за нокти http://www.emocosmetics.com/index.php?id_product=241&control … ct&id_lang=13.
3.   SECHE бързосъхнещ топ лак http://beautyshop.bg/product/9198/seche-vite-barzosahnesht-top-lak-za-nokti.html
Всичките три продукта са максимално издържливи и добри!
Какво ще кажете вие?
Чета, че изреждате топ лакове: СЕШ, ПОШ ... Каква е разликата между двата?
Маникюристката ме лакира с тези продукти. Твърди, че този топ лак Сеш е ултраздрав

Общи условия

Активация на акаунт