Лакове за нокти-104

• 124 463
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Сеш има вредни съставки, Пош и СНБ нямат
виж в първия пост, има информация за марките и съставките

# 46
Ди, благодаря  Hug !
Аз се прибрах и бързам да ви пиша какъв топ ползвам в момента, че да не забравя после - GR http://www.goldenrosestore.com.tr/userfiles/productlargeimages/product_3106.jpg , още се опознаваме, харесва ми, че съхне за секунди, ще видим по-натам как се държи.

# 47
  • Пловдив
Ивче то аз слагам и на следващия ден още един слой HK Girl, та стават три-четири слоя топ лак, но само така ми държат лаковете. Но при мен HK Girl е доста воднист.

Иначе и аз имам добри впечатления от Ревлонския, само накрая нещо не ми хареса, или се сгъстяваше много или ми ставаше на балончета.

# 48
  • Вестерос
Може ли снимка на основата на евелин 8 в 1, защото по погрешка преди време съм взела маслото

# 49
Може ли снимка на основата на евелин 8 в 1, защото по погрешка преди време съм взела маслото
Заповядай:

# 50
В момента ползвам няколко топа: Сеш, Dior Gel Top, Nail Tek, Essie Good to go(когото пробвах веднъж). Аз ли съм капризна, незнам, но не мога да кажа, че съм намерила съвършения топ. Сещам се, че преди време харесвах топа на Орли Sunscreen for nails. Не съм пробвала Пош, HK Girl, INM Out The Door Super Fast Drying Top Coat, за които може да се предположи че са конкурентноспособни.  Simple Smile

# 51
  • Вестерос
Мерси много Ди  bouquet

# 52
  • Стара Загора
Ниана, за топа на INM бях чела доста лоши отзиви от американките. Не съхнел и май от трайността не бяха доволни.
Този на HK Girl не е зле. Не прави плътен и стъклен блясък, по-рядък е, но пък не се сгъстява така грозно и не се отдръпва и лака стои докато не го сваля. Бласъка не помътнява. Peace

# 53
Аз имам питанка към момичетата, които използват 8 в 1 на Евелин. Правите ли някакви почивки от него? Защото аз не... Но се чудех дали няма пък да е хубаво да го редувам с нещо?  Thinking

# 54
Не харесвам Ревлона ,на мен пък ми се пука.
На Манхатън 3D ефекта съхне ужасно бавно,ГР също ми се пукаше,Евелин нищо особено няма да повторя,Катрис също ужасен ефект напукан лак след 2 дни.сега съм е Есенс вече 5 шише не го сменям въпреки,че на мен ми размазва ако съм рисувала нещо.обаче съхне бързо и има много блясък,не се напуква при мен.
Най-много си харесвах Сеша Mr. Green обаче вреден и ще живея без него Laughing

# 55
Аз имам питанка към момичетата, които използват 8 в 1 на Евелин. Правите ли някакви почивки от него? Защото аз не... Но се чудех дали няма пък да е хубаво да го редувам с нещо?  Thinking
Имаше период, в който носех постоянно като база Eveline 8 in 1. После се позамислих заради формалдехида в състава му, а и ноктите ми спряха да се чупят/разслояват. И започнах да го редувам с ПЕРФЕКТ калциев гел. Бюджетен, добра база за лак, маникюрът ми издържа минимум седмица, ноктите ми са си все така в добро състояние, а е и уж без "вредности". Всъщност, може би, от месец-два не съм ползвала Eveline 8 in 1 Peace

# 56
Утре вече ще покажа лаковете.
Че малката ми дъщеря преди малко стана и не съм излизала до банкомата.А този куриера на спиди ме изненада рано сутринта.
И малко ми стана криво ,че не успях да ги взема , но нямаше как да оставя малката да спи и да тръгна да тегля пари.
Разбрахме се утре да ми ги донесе Simple Smile

# 57
  • Казанлък
От доста време съм на Пош. Иначе сменям много рядко със Сеш.

# 58
OPI Gouda Gouda Two Shoes - много красив и абсолютно невъзможен за улавяне цвят Crossing Arms

Отблизо изглежда така Heart Eyes

# 59
  • В полите на Пирин планина
Да похваля nailsecrets - бях поръчала 2 ОПИ-та, един лак и един топ Jessica и са ми пратили подарък - страхотно наситено коралово OPI Red lights ahead ... where:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт