Лакове за нокти-104

• 124 486
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря на densi за новата тема Hug
В момента ползвам основно: Revlon Quick Dry Top Coat, Revlon Extra Life No Chip Top Coat и Jessica - Brilliance Top Coat. Доволна съм и от трите, но фаворит си ми е първият - Revlon Quick Dry Top Coat. Той е и с най-добър блясък, съхне  най-бързо, маникюрът ми издържа минимум седмица и най-важното - не се напуква!
Пробвала съм знайни и незнайни видове и марки, но Ревлон-ът си ми остава фаворит, вече от няколко години Heart Eyes

# 16
           В момента ползвам диамантения топ на Джесика, ето този

Мога да кажа ,че съм много доволна. Съхне прилично бързо, блясък има доволно и най-хубавото е,че няма никакво отдръпване.

# 17
  • в страната на абсурдите
Ползвам в момента Catrice Quick Dry&High Shine - доволна съм.

# 18
В момента за топ ползвам HK girl и Rapidry на  OPI, и от двата не съм във възторг, но аз и не обичам много топ лакове Peace

# 19
  • Стара Загора
В момента слагам по два слоя HK Girl, но не го харесвам, на един слой ми стои на черти, а декорациите ми ги размазва. А за декорации слагам Пош и после два слоя пак HK Girl за блясък.
Имам си и бързосъхнещия на Голдън роуз и два броя гел топ лака на Голдън Роуз, но няма да ги ползвам. Ще ги слагам само за основа на лепенките, които си правя. Гел топът не ми съхне достатъчно бързо, а бързосъхнещия ми напуква лаковете и отново не ми съхне добре. С малко дете само нещо от рода на Сеш и Пош ме оправя.

Само да родя и да спра да кърмя и отново минавам на Сеш.

Уби ме. Как слагаш по 3 слоя топ и толкова плътни? Crazy
Аз дори с един понякога ми изглежда прекалено, особено ако лака отдолу е на три слоя.

В момента има 6-7 топ лака и няма някой, от който да съм недоволна. Ползвам най-често HK Girl, Catrice Ultra Stay & Gel shine и пробвам от време на време гел топа на Евелин.

# 20
И аз слагам понякога по два слоя топ лак, много на дебело и ползвам само бързосъхнещи такива.

# 21
  • София
Благодаря на densi за новата тема Hug
В момента ползвам основно: Revlon Quick Dry Top Coat, Revlon Extra Life No Chip Top Coat и Jessica - Brilliance Top Coat. Доволна съм и от трите, но фаворит си ми е първият - Revlon Quick Dry Top Coat. Той е и с най-добър блясък, съхне  най-бързо, маникюрът ми издържа минимум седмица и най-важното - не се напуква!
Пробвала съм знайни и незнайни видове и марки, но Ревлон-ът си ми остава фаворит, вече от няколко години Heart Eyes
+1
Този Ревлон ми е любим. Имаше един прекрасен на  Seventeen, но отдавна не съм го виждала.

# 22
  • В полите на Пирин планина
Аз ползвам топ лак  Пош, SNB, а сега си поръчах и някакъв Quick dry на Jessica и ще дам отзив, като дойде.

Иначе, от дискутирания в предната тема сайт си поръчах и Аферата на ОПИ, а също Борис и Наташа, от Руската колекция. Послушах Денси, че това са задължителни лакове за колекцията на един лакоманиак, пък и доста отдавна не съм купувала лак.

# 23
Честити! И двата са наистина класика.

# 24
Аз ползвам на essence the gel top coat, харесва ми че маникюра ми издържа 7 дни, което за мен преди беше само блян, но не ми харесва че се отдръпва, незнам дали е само при мен. И другото незнам каквицсъставки има дали е вреден или не!

# 25
И аз след експерименти със знайни и незнайни видове и марки, се върнах към Revlon Quick Dry Top Coat.

# 26
  • Бургас
Денси,мерси за новата тема първо. Heart EyesВ момента използвам ето този-http://beautyshop.bg/product/9820/artdeco-top-lak-za-izklyuchite … ra-shine-gel.htmlА този цвят на Опи е много красив на живо-https://www.google.bg/search?q=OPI+%E2%80%93+Ali%27s+Big+Break&a … yX2lUCjTfIQ5eM%3A

# 27
По въпроса използвам топ лак на мейбълин и топ лак на евелин .
Доволна съм но искам да си взема още някой .
Толкова голям избор има обаче ,че човек се обърква а няма как да изкупи всичко  Joy не ,че не бих искала ...  Laughing .
Аз си очаквам доставката от befit на лаковете на Манхатън last shine .От така желаните от мен имаше само два налични.Като от единия се отказах и на негово място поръчах moscow night ето този https://www.google.bg/search?q=manhattan+moscow+night&source … p;bih=623#imgrc=_ другият го показвахте в предната тема където беше леко разлято от шишенцето .
Нюд си харесах на catrice и ще ходя до Лили да си взема .

# 28
DqVoLsKi_ChArOvNa , точно на този разлятия съм хвърлила око Laughing ПОкажи го моля те като се лакираш с него Praynig

# 29
  • Стара Загора
Денси,мерси за новата тема първо. Heart EyesВ момента използвам ето този-http://beautyshop.bg/product/9820/artdeco-top-lak-za-izklyuchite … ra-shine-gel.htmlА този цвят на Опи е много красив на живо-https://www.google.bg/search?q=OPI+%E2%80%93+Ali%27s+Big+Break&a … yX2lUCjTfIQ5eM%3A

Ali's big break e Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много се чудех за първомартенския маникюр дали да не сложа него, но след дълго оглеждане избрах Crimson Carol, заради леко малинения оттенкък на Ali's... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт