Лакове за нокти-104

• 124 749
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Миналата седмица ми пристигна злополучната пратка и снощи веднага се накиприх с тези стикери. Heart Eyes

http://www.bornprettystore.com/sheet-vintage-damask-water-decals … d265-p-24088.html

# 406
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
iv4enceto_91 прекрасни, прекрасни Simple Smile

Аз вече имам около 200 картончета със стикери Simple Smile и около 30 шаблона и 3 печата Simple Smile Запасила съм се за 3-4 години Simple Smile Все гладам ... и все се стопирам, че е голяма мания Simple Smile

# 407
  • Orihuela Costa,Spain
Момичета здравейте.Извинявам се, че нахълтвам така в темата, досега само ви четях понякога. Искам да попитам, вчера си взех лампа ув за печене,ама нещо не се решавам на геллак, та въпроса ми е дали може обикновен лак да се пече в нея.bouquet

# 408
Както винаги всички със забележителни маникюри и аз да не остана по-назад http://blondwimp.snimka.bg/other/manikyur.843606.36858668

Това синьо кое е ?

# 409
# 410
Момичета здравейте.Извинявам се, че нахълтвам така в темата, досега само ви четях понякога. Искам да попитам, вчера си взех лампа ув за печене,ама нещо не се решавам на геллак, та въпроса ми е дали може обикновен лак да се пече в нея.bouquet
За печенето нищо не ти пречи и да печеш, но файда от това няма. Обикновеният лак съхне от въздуха, не от UV лъчите, т.е. той пак ще си изсъхне през времето на печене, но си е излишен разход на енергия при положение, че няма да окаже влияние върху трайността. Peace

# 411
iv4enceto_91, моля те кажи ми кой е лака на показалеца (на лявата ти ръка и средния на дясната) Много ми хареса.  Praynig  bouquet

# 412
  • Orihuela Costa,Spain
Ръмжел, мерси много

# 413
  • Стара Загора
iv4enceto_91, моля те кажи ми кой е лака на показалеца (на лявата ти ръка и средния на дясната) Много ми хареса.  Praynig  bouquet

Благодаря. Zoya Godiva е това. Peace

# 414
Много, много любим Heart Eyes Yes Love Neon Glitter G11-6:

уникални  Heart Eyes .Харесва ми да гледам снимки на маникюра ти и се възхищавам на дължината и подръжката на ноктите ти .
Ивчето безупречна както винаги.
Да ви попитам лаковете на Jessica как са като трайност ? Бихте ли ги сравнили с други лакове и ако да с кои ?

# 415
Адмирации за всички красиви маникюри, които видях newsm74

Един забравен лак, всъщност - два: ColoRama Polka Dots 200 & Perfect Sand S 77
Скрит текст:

Edit: ColoRama Polka Dots 200 & Golden rose Rich color 35
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 08:21 от ~Di~

# 416
Да съхне,бързо и аз не вярвах,че издържа толкова,но ми и го препоръча приятелка и го взех. Peace Препоръчвам го с две ръце Peace

Благодаря ти отново! Вече не се чудя между нищо, а направо ще го взема.

Прекрасни маникюри показвате всички, както винаги. Поздравления за усилията и постоянството!
Chrystal Noir, невероятно нежен е този лак на Ив Роше! Чак съжалих, че ги няма при нас. Дали има нещо подобно от по-масовите марки?

Ди, впечатляваща комбинация! Мейбълин-а стои направо нереално.

# 417
Да ви попитам лаковете на Jessica как са като трайност ? Бихте ли ги сравнили с други лакове и ако да с кои ?
При мен са много добри. Трайност примерно 5-6 дни. Много ги харесвам лаковете на Джесика аз, а диамантения им топ е просто чудесен.

# 418
  • Бургас
И аз ги харесвам,около 4-5 дни трайност при мен,но си предпочитам Опи. Heart Eyes

# 419
Благодаря ви момичета  bouquet .
А лесно ли се нанасят? С голяма и удобна четка ли са.
Много се колебая да си взема Jessica или Еssie /харесвам четката на essie /

Общи условия

Активация на акаунт