Лакове за нокти-104

• 124 739
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
аз също харесвам Джесика, с Еси имам по-малък опит, но не се разбрахме
ако изчакаш един час, ще снимам четки на Джесика и ще покажа сравнено с Опи например

# 421
аз също харесвам Джесика, с Еси имам по-малък опит, но не се разбрахме
ако изчакаш един час, ще снимам четки на Джесика и ще покажа сравнено с Опи например
Супер Simple Smile)
Ще изчакам Simple Smile .Няма да ги поръчвам на момента.От къде си ги поръчвате обикновено ?
Аз мисля да ги пусна от сайт на Jessica Simple Smile

# 422
  • Бургас
Четките на лаковете на Джесика са почти идентични с тези на Шанелските лакове за мен.Супер са четките,не са много големи на Опи са по-големи.

# 423
лакове поръчвам вече само от едно място: http://nailsecrets.eu/
може да не е качено всичко на сайта, но добавям желаното в полето за бележки, говорим по телефона и винаги ми го намират
от там си поръчвам и продуктите на SNB Professional - пак като бележка, ако не са качени
за сравнение - безплатната доставка от фирмения сайт на Стар Нейлз е над 60 лв., Лаковите Тайни - над 20 лв.; вкл. и днес пуснах една поръчка на неща на СНБ за тяло, пили за нокти, комплект за маникюр; не съм поръчвала лакове, но в момента не ми и трябват

# 424
  • Бургас
И аз от този сайт поръчвам,много са точни и коректни,изказвам благодарността си още веднъж към Бубанка,благодарение на нея открих сайта. bouquetДаже сега има много намалени Опи по четири лева,страхотни лакове за мен едни от най-добрите. Heart Eyes

# 425
И аз от този сайт поръчвам,много са точни и коректни,изказвам благодарността си още веднъж към Бубанка,благодарение на нея открих сайта. bouquetДаже сега има много намалени Опи по четири лева,страхотни лакове за мен едни от най-добрите. Heart Eyes
A в срок на годност ли са  ? Проверявали ли ли сте ги дали са оригинални и какъв е срока им на годност.

# 426
  • При децата ми

Къде точно е това намаление? Търсих в сайта, но не го намирам.

# 427
  • Бургас
Няколко поръчки имам и лаковете са си били в изрядно състояние-ето намалени цветове Опи-http://nailsecrets.eu/shop/page/3/?filter_brand=92

# 428
DqVoLsKi_ChArOvNa, Петенце.Цветенце благодаря! Лакът не е на Ив Роше, а на Yes Love, и не се сещам някоя друга марка да има подобни лакове, повечето са или чисти глитъри, или с черно-бели точки Thinking Наскоро се сдобих и с белия лак от тази серия Neon Glitter, като се завърне лятото ще го покажа и него - страхотен е  Heart Eyes

# 429
  • При децата ми
Няколко поръчки имам и лаковете са си били в изрядно състояние-ето намалени цветове Опи-http://nailsecrets.eu/shop/page/3/?filter_brand=92

Благодаря!

# 430
DqVoLsKi_ChArOvNa, Петенце.Цветенце благодаря! Лакът не е на Ив Роше, а на Yes Love, и не се сещам някоя друга марка да има подобни лакове, повечето са или чисти глитъри, или с черно-бели точки Thinking Наскоро се сдобих и с белия лак от тази серия Neon Glitter, като се завърне лятото ще го покажа и него - страхотен е  Heart Eyes
Извини ме. В бързината така съм го прочела, а даже свалих и снимката. А намира ли се тази марка в магазинната мрежа? Не съм я виждала. Предполагам, че бялата разновидност е също прекрасна.

# 431
ето някои от четките на лакове, които изнамерих у дома:

A в срок на годност ли са  ? Проверявали ли ли сте ги дали са оригинални и какъв е срока им на годност.

всичко им е наред

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 15:29 от bubanka

# 432
  • София
Слагаш само него на няколко слоя или върху някакъв базов цвят? Аз слагам върху друг цвят, по-лесно се чисти.

# 433
Петенце Цветенце доколкото знам в България лаковете им се предлагат само в магазини НИКО в София, аз имам 1 лак от магазина им на ул.Граф Игнатиев (там съм виждала само серията Neon Glitter и обикновените им кремове), останалите ми техни лакове са ми от чужбина. Мисля, че в ибей могат да се намерят онлайн  Hug
pepe le pew жълтия и розовия ги нося самостоятелно на 2 пласта, върху база + топ лак. Белият мисля да го сложа върху 1 пласт плътен бял крем, за да не прозира. Свалянето им е малко кофти (особено на педикюр), но с няколко обилно напоени тампона с оранжевия лакочистител на Lilly не е толкова досадно  Simple Smile

# 434
  • В полите на Пирин планина
Crystal Noir , много ми харесва маникюра ти. На Ивчето, също.

И аз съм поръчвала от nailsecrets и лаковете са без забележка. Даже утре чакам няколко пясъка на Jessica.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт