Лакове за нокти-104

• 124 495
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, в Елитис София всички лакове на Essie както и грижа за ноктите са на 5 лв. Също така са пуснали големи картони с много водни стикери на 5 лв.

# 541
Момичета, в Елитис София всички лакове на Essie както и грижа за ноктите са на 5 лв. Също така са пуснали големи картони с много водни стикери на 5 лв.
Супер Simple Smile
Жалко ,че не съм в София.
В понеделник ще имам път до там но няма да минавам през Елитс .Най -много да посетим The Mall защото там ми е по спокойно от колкото в парадайса Simple Smile А и има по малко ходене и обикаляне /с деца е важно/ да не ходя на по големи места  Joy .
В ДМ Еси също са намалени на 10 лева и стотинки.За съжаление в нашия град в ДМ не предлагат Еси.Може би е свързано с покупателната способност .Интересувам се дали в the mall в ДМ има Essie .

# 542
Елитиса в халите ли?

# 543
Петенце Цветенце, благодаря, лакът е Avon Speed Dry ASAP Pink. Малко труден за нанасяне обаче, това са 3 слоя на снимката, за да изглежда горе-долу прилично, без ивици. Може би защото моят се е посгъстил, отдавна го имам.

Благодаря, не е истина какво прави едната светлина. Пробвала съм този Asap Pink и си взех Golden Rose Wow 17, който е почти същия цвят, но не беше така сгъстен. Но при мен и двата стоят някак по-млечно розови, а не прозрачно розови като на снимката.
Ноарче, ще погледна и Флормар 424, мерси!

# 544
Здравейте!
Дойде ми идея вместо течна лента за предпазване на кожичките може да се пробва с ...пилинг маска за лице.  Laughing Обаче в момента нямам такава и няма как да опитам.  Мислите ли че би могло да стане?

# 545
Може би е свързано с покупателната способност .Интересувам се дали в the mall в ДМ има Essie .

Има. По спомен не е най - зареденият щанд на света, но ги имаше последно като ходих.
Чудя се, Есито само на мене ли не ми харесва...? Имам два лака пастелни, по 3 слоя се налага да слагам, за да не прозира, издържат не повече от 3 дни преди да се защърбят. *meh*

# 546
Може би е свързано с покупателната способност .Интересувам се дали в the mall в ДМ има Essie .

Има. По спомен не е най - зареденият щанд на света, но ги имаше последно като ходих.
Чудя се, Есито само на мене ли не ми харесва...? Имам два лака пастелни, по 3 слоя се налага да слагам, за да не прозира, издържат не повече от 3 дни преди да се защърбят. *meh*
нямам такъв проблем с есито.

# 547
nasito8988 ,кой е номера на ярко розовия GR ,благодаря . bouquet

# 548
(Извинявам се, че пиша тук, но не ми се отваря да напиша лично.)
nasito8988, намерих Flormar 423 и е по-бледо светлосиньо, отколкото показаното тук, но е много красиво. Благодаря ти за предложената помощ!

# 549
  • Ст Загора
nasito8988 ,кой е номера на ярко розовия GR ,благодаря . bouquet
22 номер е

# 550
  • София
Кристал ноар, просто са ти перфектни ноктите! Не зная как успяваш да ги поддържаш, браво!:)

# 551
Да ви попитам лаковете на snb добри ли са като издръжливост и покривност?

# 552
  • Germany
OPI Suzi & The Lifeguard

Скрит текст:

Jessica 698 Iridescent Eye

Скрит текст:

OPI DS Illuminate

Скрит текст:

OPI Meet Me On The Star Ferry

Скрит текст:

OPI Diva of Geneva

flormar 238 wild rose & Gabrini Brilliant B19

Скрит текст:

# 553
  • Вестерос
Аз имам един техен, като покривност много ми харесва, цвета също. Страхотен е, но като издържливост ми е на ниво ГР, Флормар... Но аз имам мазна плочка и дори с основа и топ (ползвам тези на есенс) ми се задържа лак макс 4 дни.

# 554
Розова магнолия Благодаря Hug На първо място е ген, после правилно хранене и много вода и накрая чисто техническата част на поддръжката на ноктите.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт