Звездни компромати - 278 част

• 100 210
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Италианският модел Бианка Балди днес навършва 32 години. Наскоро я обсъждахме.
Много е красива! Heart Eyes

# 676
Стивън Тайлър с 39 год. по-младото си гадже:

# 677
Все едно го е намерила до някоя кофа и го е хванала под ръка.

# 678
Или през кръста Mr. Green

# 679
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Смисълът да се слага линк в скрит текст е НУЛЕВ!

# 680
Мислех да сложа снимките в спойлер, но са малки и нямаше да изглежда добре и просто оставих линковете в спойлера.  Peace

# 681
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Слагай директно линковете, в спойлер само се клика двойно Peace

Анджелина ако си оперира невръстното дете, е за затвор- не за психиатрия, това отдавна си го знаем, а за затвор. Едно е да лудееш спрямо собствената си особа, друго да вредиш на околните.

# 682
  • HH

Николета като не е наклепана цялата в черно ми харесва и косата май и е по-светла. А фризьорчето има като моята тениска  Mr. Green

# 683
Николета защо не поостана известно време с късата прическа. Отиваше й, свежо е, иначе аман от буклите на Венелин Кондаков. Този фризьор май само с маша може да работи.

# 684
Гледам Теодора Духовникова по тв.
Много ми е красива, нежна, витална.
А аз се чудя защо е толкова изкуствена...Даже не го играе добре, а е актриса ooooh!
Хахах и аз това си помислих,разглезена и лигава жена.
Ако някоя моя хриятелка не ми се обажда с месеци ,после ми звънне и каже че много ме обича и затвори,много ще ме подразни.Тия лигавешки не ги понасям.
Тя се опитва да се прави на ефирна ,влюбена в театъра европейка с кецове,но просто има късмет със заможен съпруг.Ако няма тези възможности не знам дали щеше да е тооолкова влюбена в театъра.Наскоро нямаше ли някаква история,че се целува с Врачански и ги бяха заснели пред ресторант,какво  се оказа

# 685
Теодора Духовникова я приемам така, както повечето тук Ирина Сарачинова  Laughing

# 686
  • Варна
Николета като не е наклепана цялата в черно ми харесва и косата май и е по-светла. А фризьорчето има като моята тениска  Mr. Green
Това е неволна грешка
или умишлена заигравка ?  Mr. Green

# 687
Откога Карис е част от холивудската популация?  Joy

# 688
  • София
Няма как Анджелина, нито Бранджелина, нито дори Чочолина да решат "кога да направят процедурата", а и нали тя (лудата Анджелина) била способна на всичко?!
Ice Queen го е казала много точно - като стане пълнолетно детето, тогава вече голям човек, само решава.
Има си железни закони в САЩ, които закрилят абсолютно децата. А си решила да го тъпчеш с хормони или да му подариш пенис преди пълнолетие, а са ти го взели моментално, ако ще не да си Бранджелина, ами не знам кой.
Чак се влиза в спорове за някакви тъпи слухове.  ooooh!

# 689
За Духовникова и Врачански - така по приятелски се целували Crazy

MG18 точно си я описала Peace

Общи условия

Активация на акаунт