Звездни компромати - 278 част

• 100 203
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Еми не е права Анджелина. Това, че сега в Америка е толкова актуално, не значи, че детето й е в тази група хора.

Аз също бях абсолютна мъжкарана, нямах момичета приятелки, а само момчета, с които играехме футбол, винаги ги побеждавах на канадска борба, борехме се и въобще заниманията ни бяха все момчешки. През този период вие как ме виждате в пола или рокля? Тук подкрепям Анджелина, но не изцяло. Майка ми ми купуваше удобни за мен дрехи (които в повечето случаи бяха спортни), НО винаги имаше някакъв момичешки елемент. А Анджелина облича детето си в изцяло момчешки дрехи и така то започва все повече да се убеждава, че това е правилното облекло за него.
Бях  така до пети клас,когато дори аз не можах да повярвам на промяната, която настъпи в мен Laughing беше от раз. Започнах да се гримирам, да се обличам женствено.  Може би и при Шайло ще стане така.
Аз не мисля, че да искаш да приличаш на братята си е нещо странно. И аз, като малка, исках да съм като брат си, или направо да съм момче. Но това се израства.  При Анджелина проблема е, че прекалено много го афишира.

# 736
Мъжкарана е едно, това е друго....

# 737
Няма как да знаем какво е при Шайло.
Дали е гей, транссексуална или болно насърчавана да е нещо "различно" или дори четвърти/пети/шести вариант, които не ми хрумват.
Едни снимки тук таме и изказвания на нестабилната й психически майка не са надеждна информация.

# 738
нищо общо няма едното с другото,
не тя го облича, а го оставя само да избира дрехите и прическата си
ето   кактя го е обличала

# 739
Просто уникална снимка! Мизерия, портрет на Че Гевара, някакво стогодишно радио на прозореца, много стар телевизор, но дистанционното в найлонче ... и с какво умиление го гледат Обама.  Laughing

тя си е истинска картина, да не мислиш, че е специално нагласена ...

# 740
Някъде бях чела, че  Шайло искала да се казва Джон и родителите и били ок и с това.
И съм напълно съгласна с Бижу. Това дете не е просто мъжкарана.
Имам много близка приятелка с дете ,което израстна  пред очите ми и  колкото и усилия да полагаха родителите и, не стана жена от нея. От Шайло съм също склонна да твърдя, че няма.

# 741
  • На брега на реката
Къде гледате, та виждате мизерия?

Една Бритни в супер форма  Mr. Green
И пак

# 742
Къде гледате, та виждате супер форма. Mr. Green
Ужасни крака и колене конкретно. И косата - с цвета на банския. Laughing

# 743
  • София
Е, хайде сега, добре си изглежда Бритни. Имала е къде-къде по-лоши времена.

Относно Шайло конкретно - няма как да знаем дали е мъжкарана или трансексуална. Това са две съвсем различни понятия. Абстрахирайки се от нейния случай обаче, да се родиш трансексуален е нещо ужасно. И няма връщане назад. При това мерки се вземат още преди настъпването на пубертета. Който иска информация, може да си намери. Доста от вас така като гледам и хабер си нямат от този проблем.

# 744
Екимова в БТВ. Ще е един от коментаторите тази седмица, ще и се любуваме всяка сутрин. Другият е Шкумбата.  Grinning

# 745
 Ох, скоро коментирахме нейна снимка по носия и обувки на висок ток с някакво послание тип на Ирина де Опосум. Много ми е неприятна. Бившия ѝ засичам често из Банско, много приятен мъж изглежда, как са оцелели толкова време заедно...

# 746
Относно Шайло конкретно - няма как да знаем дали е мъжкарана или трансексуална. Това са две съвсем различни понятия. Абстрахирайки се от нейния случай обаче, да се родиш трансексуален е нещо ужасно. И няма връщане назад. При това мерки се вземат още преди настъпването на пубертета. Който иска информация, може да си намери. Доста от вас така като гледам и хабер си нямат от този проблем.
Гледам, че най-компетентните и категорични мнения по въпроса ги изказват съфорумки отгледали поне по 5 деца  ooooh! ooooh! ooooh!

# 747
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Sick Sick

# 748
  • вятър в маслините, вятър над хребета
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт