Звездни компромати - 278 част

• 100 205
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Важното е, че знае кой е "най-правилният път"!  Laughing

# 721
  • Rock & Roll feeling ...
А какво очакваш да кажа ??
Важното е, че знае кой е "най-правилният път"!  Laughing
Това ли казах ?

# 722
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Какви институции,какво гледане под лупа?
Детето си е гейче и очевидно родители му са приели това.Във времената,в които живеем,с хомосексуални на всяка крачка,все още си мислите,че е "наличие на проблем"?...все едно като му зашлевиш един шамар и го облечеш в рокля,ще го "вкараш в пътя".

# 723
  • Пловдив
Не виждам защо се лепват етикети и се говори толкова, че детето обича да се облича спортно и иска да прилича на братята си. Ми в училище все има по няколко "мъжкарани" - ходят облечени като момчета, играят футбол с момчетата, търчат из двора с момчетата, бият се с момчетата и като дойде пубертета си стават момичета.
Шайло не е никакво изключение, просто се говори много за нея, защото е от клана Джоли - Пит.
А ние тук във форума и диагноза и лепнахме, и операция и направихме  Mr. Green

# 724
не е нужно да казваш нещо, особено като няма какво, както е в случая...

Обама в Куба от 90 години за пръв път амер. през. е на посещение в Куба
кубинци гледат визитата на тв
дъщерите едната се казва Саша, другата - Малия

# 725
  • DE
Глупости на търкалета. Аз до пубертете играех само с момчета и не исках да нося поли, даже исках да съм момче, но като ме перна хормона и открих любовните трепети е всичко си дойде на мястото Grinning Просто трябва да не се намесват, а деликатно да наблюдават какво се случва. Но с това тръбене из пресата ще объркат тотално чувствата на детето. Трябва да го оставят само да открие какво ще бъде и то след определена възраст  Peace

# 726
  • София

Просто уникална снимка! Мизерия, портрет на Че Гевара, някакво стогодишно радио на прозореца, много стар телевизор, но дистанционното в найлонче ... и с какво умиление го гледат Обама.  Laughing

# 727
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Трябва да го оставят само да открие какво ще бъде и то след определена възраст  Peace
Да, ама точно това май не го прави Анджелина. На нея и харесва да има "различно" дете и да събира още шум из пресата с това и като нищо да направи от един детски период зорлем цяла психологическа трансформация. Понеже децата лесно се направляват и ако мама повтаря постоянно на дъщеричката, че е синче, дъщеричката в крайна сметка ще реши, че наистина е синче. Дори и да не се е родила с наклонността, а просто да изживява период.

Лея, и ти се връзваш?? Wink

# 728
  • София

А, де?! Да ме пита човек за какво.  Embarassed Laughing

# 729
 На мен ми е малко странно как се определя секусалността само по дрехите на някой, не ми е понятно това, ама никак.  newsm78
 Много рано ми се вижда за Шайло да знае точно какво иска, а да обсъждам вкусът за дрехи на 7годишно дете ми е направо смешно. Също си мисля, че мама много и помага, но няма как да знам.
 И аз до 15 годишна исках да приличам на баща си, пола и до ден днешен не обувам, какъв критерии могат да бъдат тези неща вобще и за какво?
 Искам Шайло да се превърне в момиче един ден от чист егоизъм и любопитство. Има невероятно красиво личице и би била много,много красива жена, интересно ще ми е да я  видя пораснала. Ако пък реши да тръгне по стъпките на татко си (буквално), ще си имаме още веднъж млад Брад Пит, което пак е повод за радост един вид  Sunglasses

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 01:06 от меркантилница

# 730
Тъй като такова дете ми е израснало пред очите, като всички тези неща, които са налични и при Шайло, при нея започнаха от 3 годишна възраст и са силно специфични; понеже тази млада дама вече е със съвсем ясно и очевидно оформени предпочитания, които твърдо, и категорично заяви на 17; и понеже поех лично доста голяма част от това да схванат родителите ѝ, че нито тя, нито те имат вина за това,  имам и доста какво да кажа по въпроса, но няма да го направя! Който има изградена своя представа за нещата, няма да повярва на никакви обяснения, без значение, че са от първа ръка, дето се казва.  Само ще кажа, че лесно се определя сексуалността и няма как да се сгреши. Но отстрани ви се струва нереално. Момченцата в съзнанието си са такива от осъзнаването си, момиченцата също. Тези различни деца, също са различни от същия момент.
Наблюдението ми не е само от този случай. Имам повече от едно такова момиче в близкото си обкръжение.

# 731
 Бижу, ти  все пак си го/ги познаваш, а Шайло ние тук наистина по дрехите я "посрещаме" и обсъждаме, тъй да се каже. Никой не я познава.
Да е жива и здрава,ще ми е интересно развитието и, на мен са ми слабост нейното семейство по принцип.  Heart Eyes Както казах, няма нищо лошо в още един млад Брад Пит, колкото повече Брадовци и Анджелини,  толкова по-добре  Laughing

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 02:11 от меркантилница

# 732
  • Tам през Атлантическия океан
Няма как Анджелина, нито Бранджелина, нито дори Чочолина да решат "кога да направят процедурата", а и нали тя (лудата Анджелина) била способна на всичко?!
Ice Queen го е казала много точно - като стане пълнолетно детето, тогава вече голям човек, само решава.
Има си железни закони в САЩ, които закрилят абсолютно децата. А си решила да го тъпчеш с хормони или да му подариш пенис преди пълнолетие, а са ти го взели моментално, ако ще не да си Бранджелина, ами не знам кой.
Чак се влиза в спорове за някакви тъпи слухове.  ooooh!

Щом и позволява/насърчава да носи момчешки дрехи  Sunglasses
То и моя големия има причудливи решения за комбиниране на дрехи но не винаги му позволявам да си ползва приумиците Wink

# 733
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В съвременните семейства май на децата не се налагат много забрани. Не е модерно и е "нетолерантно и несъобразено с нуждите за себеизразяване" (това от някаква статия съм го запомнила).

# 734
  • Rock & Roll feeling ...
не е нужно да казваш нещо, особено като няма какво, както е в случая...

Предишния ми пост беше във връзка с начина по който се (не) разбира това,което съм казала. И понеже нещо ти беше недостатъчно и явно имаш друго очаквания,питах какви са точно . Т'ва е . Не разбирам защо боксуваш.  Peace

Адриана Лима

Общи условия

Активация на акаунт