"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 72 942
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
В хола имаха хамак. Вече го няма. Нищо де. Това няма значение. Тези неща са "подвижни". Не е нужно да ни показват как съквартирантите си ги закачат и свалят. Битовизми разни.

Хамакът го премести Коко в неговата стая като приюти за първи път Митака. Коко спа на него, защото Митко искаше леглото. После Драго спа на него. Накрая и Митака спа на него Grinning  С една дума - използва се доста  Joy

# 61
Рая изглежда най - реалистично като фигура. Има излъчване на здрав, млад, стегнат човек. Стела, Галя,Ани са много анорексични, чак плашещо слаби

# 62
  • Пловдив
Тоя Бранко много мазен, ужас направо, толкова е самоуверен...

# 63
Рая изглежда най - реалистично като фигура. Има излъчване на здрав, млад, стегнат човек. Стела, Галя,Ани са много анорексични, чак плашещо слаби
Абсолютно на същото мнение съм  Peace

# 64
Съгласна, тук имаше не малко мнения каква танцьорка е с това тяло...ми я си я представете кльощава като Галя с липсващ задник да танцува самба или ча-ча-ча... Crazy

# 65
  • Дубай
Аз също мисля че Рая изглежда добре, но секси някак не ми е затова и не я сложих в анкетата

# 66
Абе има си голямо коремче, нетипично за танцьорка  Wink Ако не беше представена като спортна натура съм съгласна, че физиката ѝ не е лоша.

# 67
На мен лично -тунингованите каки ( Поли, Лили и .т.н) не са ми секси, а по-скоро смешни с този дък фейс. И като цяло тази типична чалга визия е ... на лека жена, не знам как не го разбират някои хора,че чак и им харесва  Tired  newsm78

# 68
  • И аз не знам къде
Рая като образ в сериала има хубави черти , но и много отблъскващи. На мен лично са ми повече отблъскващите. Да Рая доста добре играе ролята си , но мислч , че и се получава , защото и в реалния живот си е една актриса.

# 69
Рая като образ в сериала има хубави черти , но и много отблъскващи. На мен лично са ми повече отблъскващите. Да Рая доста добре играе ролята си , но мислч , че и се получава , защото и в реалния живот си е една актриса.

Лично ли я познаваш?  Rolling Eyes

# 70
В анкетата гласувах за Рая, Теодора и Поли. Тези трите мога да определя хем като красиви, хем сексапилни. Най-красива ми е Рая, а най-сексапилна ми е Теодора.
Галя и Ани са ми по-красиви от Поли и Теодора, но сексапилът куца при тях, затова ги пропуснах.
Иначе, те са ми в топ 3 на красавиците, заедно с Рая.

# 71
# 72
  • I Love You 3000
Боби, какво я насоли тази Лили в колата, че нищо не разбрах? ( в промото имам предвид) Май няма никаква заплаха за нея , както си и мислех. Ех, ама този човечец - само, който не е поискал , той не го е измамил. 40 - годишен мъж по - наивен от 18-годишната си дъщеря.  ooooh!

# 73
Може ли линк към промото, нещо не го намирам  Praynig

# 74

Общи условия

Активация на акаунт