"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 72 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Дадоха разширено промо, ама нищо интересно.

# 46
  • Дубай
Благодарско за темичката
От мен глас за Ирина  много секси изглежда и Маги приятелката на Ани

# 47
Някой случайно да знае Емилия как се казва в истинския живот?
Kоя беше Емилия, много бързо ги забравям, а уж гледам редовно?

# 48
  • На брега на морето
Аз дори не помня да е имало някои от имената в анкетата  Shocked

# 49
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Емилия не беше ли момичето,с което Коки изневери на Камелия?

# 50
Онази комшийката ли? Дето и тя изчезна от сериала след два епизода  Mr. Green

# 51
  • Sofia

П.С. На снимката горе , какво се е случило с лицето на Стела ? Направо не прилича на себе си  Sick
Май си е правила джуките  newsm78
Прилича ми на Чичолина  Mr. Green

# 52
За сексапилна гласувах за Поли.Няма друга като нея. За красиви Теодора и Галя и в двете има нещо симпатично и детско. Peace
В кои дни ще дават сериала ?

# 53

П.С. На снимката горе , какво се е случило с лицето на Стела ? Направо не прилича на себе си  Sick
Май си е правила джуките  newsm78
Прилича ми на Чичолина  Mr. Green

То и устните и овала на лицето .. Просто все едно е друг човек...

# 54
Най-красива в сериала според мен беше Ани, много нежни черти има, въпреки че беше прекалено слаба. Досега не се бях  замислила, но и Симона има хубави черти, само ако махне тези шарени кичури. Сабина също е хубава. Галя има много красиво лице, но тялото и наистина е несъразмерно - скелет с огромна глава и големи гърди. Рая не е нищо особено, нито в лице, нито в тялo. Поли, Ирина и Лили имат типичната визия на чалга звезди. Теди не е зле, но визията и е като на 15 годишна. Стела няма да я коментирам ( Sick).

# 55
  • SF
Мене Коки ме дразни още от самото начало. Такива типчета ме дразнят и в живота - некадърни, но със самочувствие, че могат и знаят всичко. Досадни са, мелят едно и също и са ми някак муфтаджии, ако знаете тази дума.
В първите серии той нямаше пари и възможност да си плати наема и си спомням, че исках да го изгонят и на негово място да дойде друго момче, без пор и с чиста и приятна стая, която много се отличаваше от тези на останалите съквартиранти.
На Боби стаята с гумите и стелажите не ми харесва никак. Къде си държи дрехите този човек? Сивата, розовата и лилавата стая са готини.

# 56
  • I Love You 3000
......
На Боби стаята с гумите и стелажите не ми харесва никак. Къде си държи дрехите този човек? Сивата, розовата и лилавата стая са готини.

То в ничия стая няма гардероб    Mr. Green Имат някакви щендери , на които се веят по два три парцала най- много. И в коридора няма нито килер, нито нищо.  Айде то се вижда, че не сменят много дрехи ( особено Боби, Коки и София) , но пък много ми е чудно къде си прибират зимните дрехи като дойде лятото?

# 57
  • SF
Нямат гардероби, нямат и много скринове, шкафове. А на мене ми правеше обратното впечатление - че всеки епизод са с различни дрехи. Особено в сериите от първата половина, където много често излизаха вечер на купон - момичетата как се тупаха с разни роклички... Рая има поне 10 тренировъчни екипчета за танци, а дрехите й се побират в един куфар.
То е ясно - щендерите им бяха гардеробите. Но Боби, горкият, и щендер си няма.
Щендерът на Дани от сивата стая беше много арт. На него висяха 3 криви закачалки, без дрехи, които да развалят визията. Simple Smile Неговият щендер май беше един кол на въжета, които се спускаха от тавана.
В хола имаха хамак. Вече го няма. Нищо де. Това няма значение. Тези неща са "подвижни". Не е нужно да ни показват как съквартирантите си ги закачат и свалят. Битовизми разни.

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 02:54 от Esmee

# 58
  • I Love You 3000
Е Боби има едно рокерско яке , което държи на външната закачалка  Mr. Green А тениските му се броят на едната ръка, но пък има солидно легло. Може да ги държи под него.  Но къде момичетата си държат бельото?  Не е по щендерите, със сигурност. Айде в стаята на София, Поли и Рая има по някакъв малък скрин. Но при Сабина имаше един щендер и един параван, който я криеше от вътрешните хора, но не и от тези по улиците Mr. Green Ами сега и Стела - тя има две щайги за нощни лампи, няколко високо вдигнати полици и един кол за щендер. А леглото и май е два дюшека един върху друг. Битовизми - битовизми , ама ако ще плащам по 500 лева за стая в апартамент с една баня за 8 + души, бих се радвала поне да имам едно скринче да си държа дрехите.

# 59
  • София
Гласувах за Галя, Ирина и Поли. Визирам сексапил.

Общи условия

Активация на акаунт