"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 72 825
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Маргото изобщо не се вписва в представата ми за "красавица" , а да не говорим за контрольорката на Коко Stop

И да питам защо я няма в анкетата леля Гинче?  Naughty

# 31
То половината от списъка са "мъртви души", които вече ги няма безвъзвратно. Аз гласувах според тези, които са в момента налични и очевидно не са били за 3-4 серии, а са уж от по-главните персонажи.

# 32
Изненадвам се, че Ани има цели 5 гласа, според мен беше доста грозничка, че Симонка и тя събрала някакви гласове  Rolling Eyes

Кои са Марго и Ирина  Embarassed
Май бая го проспивам този филм, все нещо питам  Embarassed

Ирина е бившата жена на Митко, а Марго танцуваше в бара дето е Стела, бяха приятелки, докато една друга не я натопи, че е откраднала едни пари от Стела, така Стела и Марго си развалиха приятелството, а Марго я уволниха. Марго също така беше гадже на един дето работеше в сервиза на Боби, обаче му забравих името. Да се допълня - същия този беше гадже и на Галя и Марго и Галя си скубаха косите заради него. Еййй, как ми излезе от главата името му.

Тез другарки въобще не съм ги виждала даже, по- късно се зарибих да гледам сериала, жалко, изпуснала съм хубавиците  Confused

Ирина  Grinning

Скрит текст:

Марго Simple Smile
Скрит текст:

# 33
  • Велико Търново
Трудно ми е да определя коя актриса ми е симпатична/за справка, не харесвам нито една героиня, всички са ми дразнещи/....май засега не се е появила такава Wink

# 34
  • София
Обаче Гретхен е в Топ 5!!!  Grinning Супер!!!

# 35
Ей най-накрая изчетох всички коментари,че то и "Съдби на кръстопът" гледах.Сетих се за Емилия(На Коко бившата)и забравих как се казва шефката на бистрото на Марио и Сабина).

# 36
# 37
Някой случайно да знае Емилия как се казва в истинския живот?

# 38
О, Ирина е мацка наистина, Марго не ми хареса а и май е наборка  Mr. Green  Брагодаря, че ми ги  показахте  Heart Eyes

# 39
Инна се казваше бившата шефка и управителка на Сабина,тази дето спеше с Марио  Mr. Green
Леля Гинче не я сложих,не бях сигурна как ще реагирате,ако държите ще я добавя като Маги  Rolling Eyes
Ако гласувахме само за сегашните героини нямаше да са повече от 5-6,вярно че някой от другите са пълнеж,но са се задържали повече от 2 3 епизода,колко епизодични не добавих,на които и не помня имената де (съквартирантките и бившите приятелки на Симона,колежките на Ина,танцьорите около Рая,абе има какво да се добави Wink
Още няма промо или аз поне не намирам,дано пуснат нещо ново сега на рекламите на капките   newsm78

# 40
Благодаря за темата  bouquet
Гласувах за Ирина  Wink

# 41
# 42
  • Щастлива мама на 3 слънца
гласувах за Поли

# 43
Мдааа за Галя съм съгласна, направо ужасно слаба е ... 
П.С. На снимката горе , какво се е случило с лицето на Стела ? Направо не прилича на себе си  Sick
Къде е това горе ?

Над името на темата  Laughing

# 44

Общи условия

Активация на акаунт