"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 72 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
...
Идеята за учителката е комшийката на леля Гинче,дето Коко и Митака я сваляха,но не се сещам как се казваше момичето....
Краси

# 16
Рая, Ани и Марго.

# 17
Какъв речник очаквате от монтьори,бармани, сервитьорки ...

Благодаря за темата  bouquet

# 18
  • I Love You 3000
...
Идеята за учителката е комшийката на леля Гинче,дето Коко и Митака я сваляха,но не се сещам как се казваше момичето....
Краси

Мерси , че ми припомни. И нея я разкарха май.
Аз сега се сетих, кое момиче имаше най - естествени черти ( според мен) . Онази приятелкатана Ани, която издаде Коко. Не й помня името. Но момичето беше много симпатично , естествено и имаше много приятен глас и изказ.  
На другите някак нещо им липсва или е в повече.  Затова гласувах за Рая , малко ми е нисичка , но пък в другите има неща, който направо си дразнят. На Стела анорексичното тяло, Галиното такова също. Теодора има ужасно- дразнещо, писклив глас. На Сабина веждите сме ги обсъждали много.  София има една изстърсена стойка- все се тръска сякаш да се намести. Симона има екзотична красота , но изказа й някак ме отблъсква. Полито и Ирина имат корекции в повече ми се струва.

# 19
  • София
Благодаря за темичката!

Гласувах за актуалните герои, старите нещо изобщо ми се губят като визия, а някои не се сещам и кои бяха Simple Smile

# 20
Гласувах за Поли. Наистина според мен Галя нещо се промени, в началото като я дадоха за пръв път бях "уауууу много е красива", сега ми е една бледа, прекалено слаба, от типа на Стела, няма я тая свежест дето имаше  Whistling

# 21
Гласувах за Галя и Поли.  Simple Smile

# 22
Гласувах за Поли,Галя и Ирина. Поли ми беше симпатична в лице.Галя, въпреки,че е слаба аз я харесвам много е чаровна  Peace Ирина е много красива според мен,не знам дали има корекции,но поне не и личат много.  Wink

# 23
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Рая Mr. Green дразни ме напоследък , но си ми е любимка от самото начало и не мога да я пропусна.
Галя - в лице е красива, но тялото наистина и е много слабо.
И Ирина - в сериала не изглеждаше много добре, но иначе е красива жена според мен.

# 24
За мен всяка една е хубава, но като естествен чар с две ръце съм за Маги.  Peace И без грим е адски чаровна.За сексапил Ирина бие по точки.Познавам я лично и без да се прави на кифла хваща окото на мъжа от метри.  Party

# 25
Кои са Марго и Ирина  Embarassed
Май бая го проспивам този филм, все нещо питам  Embarassed

# 26
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Рая Mr. Green дразни ме напоследък , но си ми е любимка от самото начало и не мога да я пропусна.
Галя - в лице е красива, но тялото наистина и е много слабо.
И Ирина - в сериала не изглеждаше много добре, но иначе е красива жена според мен.

Мисля абсолютно същото.Гласувах за Рая.

# 27
Кои са Марго и Ирина  Embarassed
Май бая го проспивам този филм, все нещо питам  Embarassed

Ирина е бившата жена на Митко, а Марго танцуваше в бара дето е Стела, бяха приятелки, докато една друга не я натопи, че е откраднала едни пари от Стела, така Стела и Марго си развалиха приятелството, а Марго я уволниха. Марго също така беше гадже на един дето работеше в сервиза на Боби, обаче му забравих името. Да се допълня - същия този беше гадже и на Галя и Марго и Галя си скубаха косите заради него. Еййй, как ми излезе от главата името му.

# 28
Кои са Марго и Ирина  Embarassed
Май бая го проспивам този филм, все нещо питам  Embarassed

Ирина е бившата жена на Митко, а Марго танцуваше в бара дето е Стела, бяха приятелки, докато една друга не я натопи, че е откраднала едни пари от Стела, така Стела и Марго си развалиха приятелството, а Марго я уволниха. Марго също така беше гадже на един дето работеше в сервиза на Боби, обаче му забравих името. Да се допълня - същия този беше гадже и на Галя и Марго и Галя си скубаха косите заради него. Еййй, как ми излезе от главата името му.

Тез другарки въобще не съм ги виждала даже, по- късно се зарибих да гледам сериала, жалко, изпуснала съм хубавиците  Confused

# 29
Драго се казваше момчето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт