"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 72 993
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ти  Hug
Лелееее, на Боби нищо не му разбирам  Laughing ooooh!

# 76
  • Дубай
https://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1559475
Леля Мария в действие голям майтап

# 77
Дааааааа  newsm44
Кеф, кеф, кеф  smile3534

# 78
Сто пъти гледах, спирах на пауза и не мога и не мога да разбера какво казва Боби  newsm78

Кой ли ще е в ареста този път?

# 79
  • I Love You 3000

Знаех си   newsm44 Шоуто ще е на макс.

Кой ще влиза в затвора? - Кой може - лудия Коко и то, защото е отвлякъл коза.  Майка му да дойде да си го строй или там баща му , че вече не се трае.  Те и непознатите го знаят , че е малоумен. Визирам сцената когато той звъня на Боби от районното и онзи Васко , който не помня да се е срещал с Коко, каза - "Кой Коко , бе? Ония малоумния ли?".

# 80
  • Дубай

Знаех си   newsm44 Шоуто ще е на макс.

Кой ще влиза в затвора? - Кой може - лудия Коко и то, защото е отвлякъл коза.  Майка му да дойде да си го строй или там баща му , че вече не се трае.  Те и непознатите го знаят , че е малоумен. Визирам сцената когато той звъня на Боби от районното и онзи Васко , който не помня да се е срещал с Коко, каза - "Кой Коко , бе? Ония малоумния ли?".

и аз така мисля че Коко ще е в ареста  заради Гретхен

# 81
Еее щом ще идва пак майката на Митко, няма как да не е интересно  Popcorn

# 82
Тъкмо мислех че се бавят защото са позагуби идеи  Mr. Green
Боби казва на Лили в колата "нямаш право да ми усложняваш (?) личния живот бе момиче,разбери го това нещо бе"  newsm78
Аз пък не мога да чуя Рая за кого казва че няма да дойде,мънка и не и разбирам.Някой за кастинга,дали Дани не ги е зарязал и двамата лицемери?Как има очи това момиче да продължи да работи с него,идея си нямам  ooooh!
Стела пък тя какво се е лепнала за Марио,все някоя трябва "много да го иска и да не може да живее без него"   hahaha
Чакам с нетърпение майката на Митака,ама за него едва ли ще е много хубаво,да не цъфне и Ирина  Joy
Коко ще е затворника,кой друг може  hahaha

# 83
  • София
Понеже "София ден и нощ" е балкански сериал и нравите се балкански, ми прави впечатление лекотата, с която Рая се натоварва с вина. А в културния свят НЕ значи НЕ, и за такива недоразбиращи източни елементи даже са направили анимационни филмчета как да интерпретират женското НЕ:

https://youtu.be/fGoWLWS4-kU

https://youtu.be/1NqGqSqNq58

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 15:39 от Sharky*

# 84
  • София
Ами то както му се насъбра на Дани,това с фалшивата бременност на Симона и както е набрал на Бранко,най-много да вдигне ръце от всички.Въпреки че,вечно бди над Рая и надали ще я зареже толкова лесно. Thinking

# 85
Аз доколкото помня мисля, че Дани няма да отиде.А за затворник, защо ли си мисля, че ще е онзи приятел на Боби? Нали щеше да се случи нещо около Лили и него? Да не би да са ги хванали с наркотици?  Thinking Но и за Коко е вариянт, ама до сега защо не я потърсиха Гретхен?  Crazy Цирк щом има е всеки ден, а козичката си остана една вечер да приспи в апартамента.   Crazy Как така не я потърсиха веднага? Странна работа, но щом става дума за София ден и нощ винаги има нещо недоизмислено .  hahaha

# 86
  • София
Тъкмо мислех че се бавят защото са позагуби идеи  Mr. Green
Боби казва на Лили в колата "нямаш право да ми усложняваш (?) личния живот бе момиче,разбери го това нещо бе"  newsm78
Аз пък не мога да чуя Рая за кого казва че няма да дойде,мънка и не и разбирам.Някой за кастинга,дали Дани не ги е зарязал и двамата лицемери?Как има очи това момиче да продължи да работи с него,идея си нямам  ooooh!
Стела пък тя какво се е лепнала за Марио,все някоя трябва "много да го иска и да не може да живее без него"   hahaha
Чакам с нетърпение майката на Митака,ама за него едва ли ще е много хубаво,да не цъфне и Ирина  Joy
Коко ще е затворника,кой друг може  hahaha
Явно почивката в хижата приключва  Peace

# 87
Рая изглежда най - реалистично като фигура. Има излъчване на здрав, млад, стегнат човек. Стела, Галя,Ани са много анорексични, чак плашещо слаби
Съгласна, тук имаше не малко мнения каква танцьорка е с това тяло...ми я си я представете кльощава като Галя с липсващ задник да танцува самба или ча-ча-ча... Crazy

Точно така!

Балерините и гимнастичките са слаботелесни, даже имаше норма, която да не надвишават като килограми спрямо ръста /една време ходех на балет/.
Спортните и латиноамериканските танци оформят маса и мускули, тялото е сочно, с оформени бедра и дупе, но стегнато. Рая /Михаела/ има типично тяло на тренираща спортни танци. Разгледайте снимки и клипчета на латино танцьорки, всички са така  Peace.

# 88
Има оформено дупе, но няма никаква талия.

# 89
Камерата винаги лъже окото.Аз не мисля, че Рая е дебела, напротив има хубаво оформено тяло. http://prikachi.com/images.php?images/844/8692844E.png
Ако тя е дебела, значи аз съм анорексичка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт