"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 079
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Ихаа, от къде е тази имотикона? newsm78 Laughing
Хлебарката е Бранко, с тази хитра и лукава физиономия, на челото му пише, че е коцкар, Галя я съжалявам и как апартаментът й става "Райчо-Петковия хан"#Crazy А пък Рая продължава да се възползва от ситуацията, добре че все се намира някой, който я сваля, за да я вземе на работа, божата кравичка Laughing

# 166
Лола, сега като каза и се замислих.. Вярно, Рая от началото на сериала все така си намира работа. Първо Дани влюбен в нея, после оня Светлин, сега тоя Бранко... Тя друг начин за намиране на работа не знае.

# 167
Рая беше започнала работа в студиото, когато се запозна със Светлин  Peace

# 168
Снощи таман ахааа да заспа и ...Митко целуна шефката си  ooooh! #Crazy hahaha От никъде ми дойде  hahaha
Рая вече ми писна да се прави на нострадалната Геновева.Как пък не се усъмни Галя ,не знам .Хлебарка  hahaha ooooh!
Симона ,колкото и да се жалва ,супер анти персонаж ми е ... #2gunfire
А Стела и Марио..отврат и двамата са си лика прилика

# 169
Леле, това с Митко и жената на братчеда направо изби рибата, страшен обрат.
На мен Митко ми е един от симпатичните в сериала, сега и него ли ще го развалят...

За на Рая и Бранко историята нямам думи, не можа ли да го изиграе, че я е нападнал, да се разреве, разтрепери, да се втурне към Дани, да каже, че оня от вратата й е скочил, тя... хлебарка. Не искала да разваля щастието на Галя, да бе, то така ставало. Доста тъпа история вече стана и все Рая се опитва да дава обяснения, с което затъва още повече като лъжкиня и предателка, а Бранко си седи като пън и ни лук ял, ни лук мирисАл.

# 170
  • И аз не знам къде
Митака не беше такъв,да залитне по жената на братовчеда му.
Рая - думи нямам,все не може да каже,май повече от Бранко и е сърбежа.Аз не разбрах Рая вече за Бранко ли работи , че не я виждам вече в бара ,а само покрай Бранко и кастингите му. И друго,което съм изтървала , в крайна сметка Бранко с реклами ли се занимава?
Дани завалията не искаше и да чуе за бременната Симона отначало, сега се разболя от мъка.
Стела уж голяма хитруша , а се оставя така на Марио.
Боби пък с тея побоища в каква ли беля ще се вкара.
Сценаристите се изчерпеха, трябва им нещо свежо или тотално ще омажат сериала.

# 171
И аз мисля, че е време за нещо ново, а Теди е безмислен герой според мен, нищо не се случва около нея. И много ме дразни с този писклив глас, прилича ми на катерица  Rolling Eyes

# 172
Рая била покрила случката, но не знаела до кога  ooooh!

# 173
Аз пък се зарадвах как Симона и Марина стоплиха отношенията си. Дано това е някакъв положителен обрат за Симона

# 174
Симона грам не ми е интересна, добре че свърши фарса с бременността и сега я дават в много по-малко сцени

# 175
някой има ли инфо кво ше се слу4и в сериала ??????????????

# 176
  • I Love You 3000
Симона грам не ми е интересна, добре че свърши фарса с бременността и сега я дават в много по-малко сцени
Чакай още малко. Те сега ще я отвличат или тя ще се самоубива. Уж, не е в началните надписи , а я направиха по- главна от главните.

# 177
И аз мисля, че е време за нещо ново, а Теди е безмислен герой според мен, нищо не се случва около нея. И много ме дразни с този писклив глас, прилича ми на катерица  Rolling Eyes

Теди как мята тая глава с това руно на нея, имам чувството че ще разбие нечий нос скоро  hahaha

А направи ли ви впечатление, след побоя в апартамента на Лили, дадоха на  Боби ръката цялата в кръв, което предполага да има рани и по неговите кокалчета, нали е удрял зъби  Laughing. А малко след това в бара, ръцете му бяха нежни и бели, като че току що е излязъл от маникюристката  Mr. Green.

п.п. Странното  е, че въпреки цялата си нелепост, продължавам да чакам с интерес всяка следваща серия   Joy

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 11:23 от 3ори

# 178
Теди я вкараха да прави интриги с Марио и Стела.

...не можа ли да го изиграе, че я е нападнал, да се разреве, разтрепери...
Какво да го играе, то така си беше...

п.п. Странното  е, че въпреки цялата си нелепост, продължавам да чакам с интерес всяка следваща серия   Joy
Абсолютно!  Joy
Като даваха рекламите преди да започне си виках - кой ще я гледа тази глупост, а сега съм като хипнотизирана пред екрана  Mr. Green опитах се да гледам "Откраднат живот", но веднага ме блъсна актьорското "майсторство" и го зарязах. Бъдещето на българските филми е в непрофесионалните актьори, в това се убедих още от "Съдби на кръстопът".

# 179
Ми да, ама тя (Рая) не изглеждаше много притеснена (иначе, че я нападна, да) и само вика "Бранко, стига!" и това никой не го чува... като се има предвид, че аз си чувам и комшиите като дишат, дето се казва, та в собствения си коридор няма да разбера какво става. Да бе.

Общи условия

Активация на акаунт