"София-Ден и нощ " 8 Реалити сериал по Нова Тв

• 73 288
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Рая ми е много скучна ,накрая тя ще излезе виновна и ще се скарат с Галя, а Дани ще я успокоява.Коко не мога да го гледам вече,гади ми се като го дадат в кадър. Sick

# 211
КОГА?! Рая плати два наема .........

Ами това според мен е достатъчно, за да остане зрителя с впечатление, че плаща наем, а не и е на гости  Peace. Иначе на всяко първо число трябва да има по една серия за изплащане на наемите в двете квартири  hahaha

П.П. Не е ирония към теб  bouquet, просто давам идея на сценаристите за нова тъпотия, ако евентуално са се изчерпали  Laughing.

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 15:38 от 3ори

# 212
https://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1559475

Повече инфо за текущата седмица тук Simple Smile Whistling Whistling Heart Eyes Heart Eyes

# 213
  • Варна
Скрит текст:
КОГА?! Рая плати два наема .........

Ами това според мен е достатъчно, за да остане зрителя с впечатление, че плаща наем, а не и е на гости  Peace. Иначе на всяко първо число трябва да има по една серия за изплащане на наемите в двете квартири  hahaha

П.П. Не е ирония към теб  bouquet, просто давам идея на сценаристите за нова тъпотия, ако евентуално са се изчерпали  Laughing.
Зори, не съм го приема като ирония bouquet Обсъждаме си просто Simple Smile
Абе то тъй... ама Коко откъде взима пари за наема сега... той от хамалската работа друго не е пипнал? Ами Митко? Нали много държеше да си има отделна стая и Боби се съгласи с уговорката, че ще плаща наем!
Имам чувството, че сценаристите ей тъй го мислят всичко:
"Вече няма да говорим за битовизми и дребни проблеми, а ще се фокусираме върху важните и значими проблеми... Кажи сега кого да забременим от Дани. И каква тъпотия да измисли Коко!" 

# 214
Последната клюка гласи, че Анелия се е загаджила с актьора Кристиян Кирилов, познат с образа на Митко от риалити формата „София – ден и нощ“. Двамата вече бяха спрягани за гаджета. Те се познават от две години и вероятно общо селфи, което са си направили скоро е причина за този слух. Актьорът е добре познат в попфолк средите, тъй като се е снимала в клипове на доста певици.

# 215
Рая беше започнала работа в студиото, когато се запозна със Светлин  Peace

Да, ама пак я издигнаха благодарение на това, че ходеше със Светлин. Взе да става нагла и използвачка Рая, даже като станаха отначало нещата с Бранко, тя каза, че не искала да наранява Галя, а и работата й трябвала и тя заслужавала Thinking. И аз не мога да разбера Рая и Дани заедно ли са, плюс това май живеят в една стая, странно ще е ако не ходят. А Бранко уж големия бизнесмен зает, а допря по цял ден да стои и да работи с Рая тези измислени кастинги. И уж не живееше в Сф,пък само там виси newsm78

# 216
КОГА?! Рая плати два наема с пари от стриптийз и от тогава никой не е споменавал пари за преспиване, храна и къпане у Галя. Дани се натресе без пара в джоба (щото и фотостудиото не вървеше тогава)...
Е, веднъж показват, че отношенията им са хазаин-наемател и това е, филм е все пак, няма да снимат как всеки месец си плащат наема Simple Smile в квартирата на Боби също рядко показват кога се събират сумите.

# 217
Абе то тъй... ама Коко откъде взима пари за наема сега... той от хамалската работа друго не е пипнал? Ами Митко? Нали много държеше да си има отделна стая и Боби се съгласи с уговорката, че ще плаща наем!
Имам чувството, че сценаристите ей тъй го мислят всичко:
"Вече няма да говорим за битовизми и дребни проблеми..... а ще се фокусираме върху важните и значими проблеми... Кажи сега кого да забременим от Дани. И каква тъпотия да измисли Коко!" 

.....защото няма как да го представим достоверно  Mr. Green /продължавам ти мисълта/

Иначе си права  Peace. Дани е без работа от доста време, това че вчера е започнал, не означава че вече е взел заплата. Коко има общо 15 дни трудов стаж, откакто е започнел сериала  Laughing, София току що започна работа и тя, Теди се завъртя в дискотеката 4-5 пъти и сега основно се търкаля по дивана или спалнята, Митака вчера му беше първи и предполагам последен работен ден. Боби и той цъфнал и вързал - половината са безработни и как ли му плащат наем не е ясно, на другата половина той дължи пари /заради автомивката/ и уж не му плащат наем. Явно са се научили да фотосинтезират, иначе не вдявам как се издържат  newsm78

Интересно ми е Марина какви ги върши и с какво се издържа, май не е споменавано? По всяко време на денонощието се появява, където не я посееш, там никне, дали изобщо работи или е наследница на богат чичо-американец  Joy

# 218
Те не показват колко време е минало, примерно за Дани може и само 1 месец да е бил без работа, а предишната нали уж беше добре платена, все нещо е останало.
Коко само е съмнителен, но той пък намира пари тук там. Представител е на образите, които живеят ден за ден и все нещо изпада. За него ме беше яд, че не доразвиха идеята с бижутата. Колкото и шантава да беше щом има кой да ги купува защо не продължи? Крадците нямаха нищо общо с цялата история... Но предвид хаотичния сценарий не е изненадващо  Crazy

# 219
  • Варна
Те не показват колко време е минало, примерно за Дани може и само 1 месец да е бил без работа, а предишната нали уж беше добре платена, все нещо е останало.
Скрит текст:
Коко само е съмнителен, но той пък намира пари тук там. Представител е на образите, които живеят ден за ден и все нещо изпада. За него ме беше яд, че не доразвиха идеята с бижутата. Колкото и шантава да беше щом има кой да ги купува защо не продължи? Крадците нямаха нищо общо с цялата история... Но предвид хаотичния сценарий не е изненадващо  Crazy
Той щото много се задържа и там! Naughty Най-много работи като инструктор във фитнеса... Както и да е! Май много задълбавам Peace bouquet

# 220
Ами не е ясно колко е, не мога да се ориентирам като време, "бременността" на Симона сякаш беше доста дълго мотана, но едва ли реално е било повече от месец щом не се стигна до нарастване на корема  Laughing

# 221
Ами не е ясно колко е, не мога да се ориентирам като време, "бременността" на Симона сякаш беше доста дълго мотана, но едва ли реално е било повече от месец щом не се стигна до нарастване на корема  Laughing

Ама аз пак да кажа за кредита и ипотеката на сервиза. Уж един месец, пък Боби не беше плащал цитирам "няколко вноски към банката". Той на какъв погасителен план е бил? 2 пъти седмично?  Laughing
Първата "вноска" евентуално е била малко след като купи бара и го "подари" на Симона за да станела по-отговорна.  Laughing

# 222
Леля Мария ще се появи довечера  Popcorn Popcorn Popcorn

# 223
  • София
С козичката направо ме хвърлиха в тъч линията.  Joy Joy Joy На кой ли от екипа му е хрумнала тази идея?! newsm78 Май ще ни откажат да гледаме сериала!  Sad

# 224
  • София
С козичката направо ме хвърлиха в тъч линията.  Joy Joy Joy На кой ли от екипа му е хрумнала тази идея?! newsm78 Май ще ни откажат да гледаме сериала!  Sad

Подозирам, че Драго Чая си е направил реклама, т.е. платил е, за да го включат в сериала Wink

Общи условия

Активация на акаунт